Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: uzv kukova

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ja sam samo štreberica. Bila i ostala.
    pa draga streberice, ajt ti prvo rodi, pa onda ce se i taj UZ nekako vec odraditi.
    sjecam se kad sam ja rodila 2007. da su tad bile guzve za taj UZ i da je klaiceva radila i subotom za te preglede, da su pojacali salatu. dakle nesto su napravili. vjerujem da i danas to funkcionira. nisam primjetila kod kolegice koja je rodila prije godinu i pol da je nesto dugo cekala.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    pa draga streberice, ajt ti prvo rodi, pa onda ce se i taj UZ nekako vec odraditi.
    sjecam se kad sam ja rodila 2007. da su tad bile guzve za taj UZ i da je klaiceva radila i subotom za te preglede, da su pojacali salatu. dakle nesto su napravili. vjerujem da i danas to funkcionira. nisam primjetila kod kolegice koja je rodila prije godinu i pol da je nesto dugo cekala.
    A kaj možeš, traume od prije... sa svo troje sam prve termine dobivala sa njihova cca. tri mjeseca tako da smo morali ići privatno, a nije baš da mi se plaća ako ne moram.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    A kaj možeš, traume od prije... sa svo troje sam prve termine dobivala sa njihova cca. tri mjeseca tako da smo morali ići privatno, a nije baš da mi se plaća ako ne moram.
    je i ja sam skoro tak, najstariji je to obavio s 5 tjedana jer je slučajno bio u bolnici, pa sam žicala da naprave kad već je tu po cijele dane, klinka u dobi od 2.5 mjeseca pa remenčići još 4 mjeseca, taman prije mora ih skinuli, klinac isto s 2i pol skoro, već pomišljali na Bračak i slične

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •