Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    o čemu ti pričaš? to si copy past iz neke druge rasprave, nevezano za ovu temu. ja bi htio tu skriptu da vidim, jer očigledno iz nečega kopiraš.

ja sam frustiran samo zato jer imam argumente koje tebe pobijajua, a ti ne znaš što želiš reći. svašta
    gledaj, ja sam prilicno pristojna osoba, ali mi nismo zajedno koze pasli.
    pa u tom smislu, ako mi nesto repliciras, onda se ostavi tih bezobraznih i nekulturnih fora!

i bez brige, dovoljno sam pametna i obrazovana da mi ne trebaju niti skripte, niti bih od nekoga bilo sto kopirala.

a inace, argumentima mozes eventualno pobijati moje argumente, nikakao mene. ili bilo koju drugu osobu.

u svakom slucaju, ako se spremate na sud, proucavanje zakona, kao i vjezbanje artikuliranog objasnjavanja pomaze sigurno vise, od 6 stranica foruma.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    gledaj, ja sam prilicno pristojna osoba, ali mi nismo zajedno koze pasli.
    pa u tom smislu, ako mi nesto repliciras, onda se ostavi tih bezobraznih i nekulturnih fora!

i bez brige, dovoljno sam pametna i obrazovana da mi ne trebaju niti skripte, niti bih od nekoga bilo sto kopirala.

a inace, argumentima mozes eventualno pobijati moje argumente, nikakao mene. ili bilo koju drugu osobu.

u svakom slucaju, ako se spremate na sud, proucavanje zakona, kao i vjezbanje artikuliranog objasnjavanja pomaze sigurno vise, od 6 stranica foruma.
    kako mi je bilo pisano tako sam odgovorio. za sud nemam kaj, plaćam redovito, viđam djete redoviti, vodim ga na more i kupujem stvari i na moju plaću od hobija nemaju mi kaj uzeti, plaćam stambeni kredit a mogu ga i reprogramirati i uzeti veći. A ono kaj je stvarno da vi mene nazivate škrcom a realno izdvajam za djete više nego većina ovdje. to je činjenica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •