Stranica 10 od 15 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj MMK prvotno napisa Vidi poruku
    Zato što po svakoj logici stvari dijete ima primat u tj. za rješavanje primarnih potreba, pa tek onda tvoje stanovanje.
    nije to tako. dijete dijeli sudbinu roditelja. zakonsi ja platim onaj minimum a više ne ide jer se gleda i moje stambeno pitanje.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa zato ti velim da bismo i dalje morali živjeti zajedno. Jer od prodaje nitko ne bi imao ništa, a niti on može isplatiti mene, niti ja njega :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ti dakle misliš da bismo svi trebali imati ustavno pravo da idemo autom na posao?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i jest tako, i upravo je takav u tvom slučaju bio postupak.

No apsurdno je govoriti o tome da netko ima pravo dignuti kredit. To nema nikakve veze s pravom, nego s primanjima.
    rekao sam to s strane alimentacije. mora se gledati i da ja trebam negdje biti. ok, onda nećemo računati kredit, onda najam. ali najam je dugoročno skuplji od kredita i onda se tad računa alimentacija. na istom smo.
    Posljednje uređivanje od main : 24.08.2016. at 12:56

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

ti dakle misliš da bismo svi trebali imati ustavno pravo da idemo autom na posao?
    nije to ustav. nego ako mi treba za posao onda se to gleda pod troškove. dakle primanja minus troškovi, minus stanovanje i onda alimentacija na temelju toga

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zato ti velim da bismo i dalje morali živjeti zajedno. Jer od prodaje nitko ne bi imao ništa, a niti on može isplatiti mene, niti ja njega :/
    onda bi jedino rješenje prodaja, namirenje kredita i podjela kaj ostane. to je zakonski, a jedan partner to može inzistirati i dobiti.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne može ti trošak automobila ulaziti u masu temeljem koje se izračuna alimentacija, što ti je? Pa gdje bi tu bio kraj? Nekome auto, nekoma odijela jer su poslovni partneri lijepo obučeni,...... svašta!

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sad tek kužim...ti bi da pravila obitelji budu ista kao pravila firme. Eh, da je tako...ne bi se ono moje malo dijete imalo 12 upala uha godišnje, a ja bila na financijskom gubitku...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U 6 dana skoro 200 postova za vrijeme radnog vremena, ja mislim da si i preplaćen za ono što i kako radiš.
    MM i ja za vrijeme radnog vremena ne stignemo niti na piš pauzu a imamo manja primanja.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Vidim da sam i ustavno i bračno zakinuta jer muž je taj koji ide na posao automobilom. Main, otvaraš nam oči.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ne može ti trošak automobila ulaziti u masu temeljem koje se izračuna alimentacija, što ti je? Pa gdje bi tu bio kraj? Nekome auto, nekoma odijela jer su poslovni partneri lijepo obučeni,...... svašta!
    nije tako.
    da i odijela jer su poslovni partneri lijepo obučeni. to je trošak poslovanja.. dakle ako imam prihode mjesečno 100 000kuna ali imam rashode 95 000kn ostane mi 5000kn. ali budemo računali na temelju prihoda. pa ajde dajmo 7000kn alimentacije dakle idem u minus svaki mjesec

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    onda bi jedino rješenje prodaja, namirenje kredita i podjela kaj ostane. to je zakonski, a jedan partner to može inzistirati i dobiti.
    Naravno. U tom slučaju smo svi postanari.
    I onda po tvome, prvo svaki od nas diže kredit za stan, rješava pitanje prijevoza, a djecu šaljemo na križanja grada zagreba da si zarade za kruh jer kad sve to riješimo alimentaciju bi djeca nama trebala placati. Po tvojoj logici, jel.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Vidim da sam i ustavno i bračno zakinuta jer muž je taj koji ide na posao automobilom. Main, otvaraš nam oči.
    gdje sam ja to napisao da je to ustavno pravo? nemaš argumente pa ćemo "stavim ti riječi u usta" argument?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno. U tom slučaju smo svi postanari.
    I onda po tvome, prvo svaki od nas diže kredit za stan, rješava pitanje prijevoza, a djecu šaljemo na križanja grada zagreba da si zarade za kruh jer kad sve to riješimo alimentaciju bi djeca nama trebala placati. Po tvojoj logici, jel.

ne, nego sve mora izračunati. ne može djete imati više od zakonskog minimuma ako ti nemaš gdje biti.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

dakle plaćam 1100 i ne mogu više, niti bi bilo logično jer nemam riješeno stambeno pitanje.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

gdje sam ja to napisao da je to ustavno pravo? nemaš argumente pa ćemo "stavim ti riječi u usta" argument?
    Isprika: napisao si nekoliko puta da je riješen stambeni prostor tvoje pravo. Tako je rekao i drug Tito. Sad kažu da je to zastario i financijski nemoguć način razmišljanja.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Isprika: napisao si nekoliko puta da je riješen stambeni prostor tvoje pravo. Tako je rekao i drug Tito. Sad kažu da je to zastario i financijski nemoguć način razmišljanja.

tko kaže da je zastario i finacijski nemoguć način razmišljanja? oni koji ne mogu pofarbati ono kaj je tito izgradio?

velim da ako djete i majka imaju onda nažalost mnogih ima i otac to pravo
    Posljednje uređivanje od main : 24.08.2016. at 13:08

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

dakle plaćam 1100 i ne mogu više, niti bi bilo logično jer nemam riješeno stambeno pitanje.
    nema logike, samo postotak slobodnih prihoda (plaća minus stambeni kredit, vrlo pošteno).
    već su ti puno puta napisali da bi plaćao i više da nemaš kredit.

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ok sada, ali ako ti se povećaju primanja, bitnije je da dijete ide na neku vannastavnu aktivnost ili ima ribu češće za ručak, nego tvoja večera sa potencijalnom partnericom, ako ostane super.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

tko kaže da je zastario i finacijski nemoguć način razmišljanja? oni koji ne mogu pofarbati ono kaj je tito izgradio?

velim da ako djete i majka imaju onda nažalost mnogih ima i otac to pravo
    Imaš li ti kakve veze sa majčinim i djetetovim stambenim rješenjem?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

nema logike, samo postotak slobodnih prihoda (plaća minus stambeni kredit, vrlo pošteno).
    već su ti puno puta napisali da bi plaćao i više da nemaš kredit.
    ja nisam nigdje napisao da nije tako. ali ne ide više, može samo na manje. ako bude potrebe budem napravio reprogram kredita, uzeo novi i za adaptaciju da bude pa onda bude pravi kredit. ako netko ima pravo živjeti u uređenom stanu imam i ja.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ok sada, ali ako ti se povećaju primanja, bitnije je da dijete ide na neku vannastavnu aktivnost ili ima ribu češće za ručak, nego tvoja večera sa potencijalnom partnericom, ako ostane super.
    da. čak je i djetetu to bitnije. da mu je tata sretan. a vannastavne aktivnosti su i uključene u onu računicu. dakle može mu se platiti da ide.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Imaš li ti kakve veze sa majčinim i djetetovim stambenim rješenjem?
    imam od prije. ali nije vezano za temu.

ako oni imaju pravo imam i ja. nažalost

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

MOram reći to mužu. Imamo pravo na novi kredit (uz stambeni) i za uređenje stana, a ne da imam nov stan i prazne niše bez pristojnog namještaja. A čim to sve zgotovimo, imamo pravo i na kredit za kupnju novog auta jer nam je ovaj debelo stariji od djece. Samo ta djeca nikako da prestanu rasti i jesti.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako ste vi zajednički kupili stan, pa si ga ti ostavio ženi i djetetu, onda se tu može govoriti o nekakvoj vezi između tvojih i njenih prava; ako žena živi u stanu koji je sama kupila izvan veze s tobom ili ga je naslijedila, onda tvoje pravo na stan nema stvarno nikakve veze s njenim.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

ako mi se povećaju primanja onda prvo moram srediti sebi da imam minimum jer dijete ima više od mene, ono već ima taj minimum. a dok ja dođem na minumum onda bi mogli razmatrati da dijete ima malo više. s tim da dok riješim stambeno pitanje.

da dijete živi samnom, imalo bi sve kaj treba. a da mi nekim slučajem plaća se podupla dijete bi i dalje isto trošilo, i ja bi isto trošio i dalje...dakle nikvo povećanje. nego bi se onda prije otplatio stan, jer dijete ne zna kaj to znači a to je i za njega. zato bi ja uračunjiv i normalan odlučio da se ne bi rasipali samo zato jer evo sad trenutno ima malo više, nego bi pametno štedjeli.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ako ste vi zajednički kupili stan, pa si ga ti ostavio ženi i djetetu, onda se tu može govoriti o nekakvoj vezi između tvojih i njenih prava; ako žena živi u stanu koji je sama kupila izvan veze s tobom ili ga je naslijedila, onda tvoje pravo na stan nema stvarno nikakve veze s njenim.
    skroz nebitno za temu. gdje od moje plaće prvo se oduzme trošak stanovanja a onda se računa za alimnetaciju.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

MOram reći to mužu. Imamo pravo na novi kredit (uz stambeni) i za uređenje stana, a ne da imam nov stan i prazne niše bez pristojnog namještaja. A čim to sve zgotovimo, imamo pravo i na kredit za kupnju novog auta jer nam je ovaj debelo stariji od djece. Samo ta djeca nikako da prestanu rasti i jesti.
    opet slobodno tumačenje s argument stavim ti riječ u usta.

moje je pravo jer mi banka da novi veći kredit. isto tako imam pravo na stanovanje. isto tako od moje plaće prvo se oduzme kredit a onda se gleda za alimentaciju. to da ostane mi 15000kn onda ajde može malo više, ovako ide zakonskih 1100kn

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

ili mi sud odredi 1100kn a ja dođem s papirima s kojim dokazujem da imam premale prihode i u tom slučaju mogu dobiti smanjenje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da dijete živi samnom, imalo bi sve kaj treba. a da mi nekim slučajem plaća se podupla dijete bi i dalje isto trošilo, i ja bi isto trošio i dalje...dakle nikvo povećanje. nego bi se onda prije otplatio stan, jer dijete ne zna kaj to znači a to je i za njega. zato bi ja uračunjiv i normalan odlučio da se ne bi rasipali samo zato jer evo sad trenutno ima malo više, nego bi pametno štedjeli.
    da dijete zivi s tobom imao bi 8100 kn. s troskovima koje sam ti ja lijepo izlistala. kako bi dijetetu kupio krevet? ili bi rijesio tako da bi spavali zajedno pa si opet u banani?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Gle, mene osobna bankarica već godinama obasipa ponudama za kredit, užasno se živcira što ga ne želim prihvatiti, a vidi mi plaću neopterećenu ičime. Muževu plaću, doduše, ne vidi (a i nema što za vidjeti jer je opterećena). Ona ne zna da ne želim grcati u dugovanjima jer bih željela novi automobil ili uređen stan. Pa ne mislim da imam pravo na to. Imam samo odgovornost odrediti koliko se široko mogu pokriti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kak da ja npr nađem novu partnericu, da ju odvedem na večeru? pa ja nemam dosta da nastavim život dalje. a dajem ipak za dijete, i ono ima više nego ja.
    Pa ima za to odlično rješenje, nađi neku useljivu i s dobrim prihodima. Zakaj bi samo žene bile sponzoruše? Nek ona tebe odvede na večeru. I useliš se k njoj, prodaš svoj stan, zatvoriš kredit itd. Ako ne bi, možeš ga i iznajmljivati i tak plaćati ratu za slučaj da se i nova partnerica pokaže bitchy pa ti opet zatreba gajba. Čudim se da ti već i prije to nije palo na pamet. Tja, ne znam kako je tokod muških, ali ne smiješ misliti samo manjom glavom (to je iz Top Guna, mislim.... i tamo je glavni lik pucao iznad svoje razine i pogodio).

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Imas pravo na stanovanje kao i svi mi ostali. Nemas ultimativno pravo da imas kredit ako si ga ne mozes priustiti jer placas alimentaciju. Prvo ide dijete koje si napravio a onda tvoje potrebe. Da li ces ti od ostatka uzdrzavati drugo dijete ili placati stambeni kredit to je tvoja stvar. To je ono sto dijete sa sobom donosi.PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI.To ti ne ide nikako, citam od pocetka. Ti dajes 1100 kn a neke primaju za dvoje i vise djece od 1100 do 1500 jer "ocevi" skrivaju primanja kao zmija noge.Tvoje odgovornosti i tvoje vrijeme oko dijeteta se svodi na posjete dok tvoja bivsa zena preuzima ostalo. A to je 24h dnevno. I sto tebe briga sto si ona kupi torbu ako je dijete zbrinuto???Ako nije zbrinuto zovi czsr i zali se. Isto tako mozes traziti smanjenje alimentacije.I dobro kazu cure, jadno to dijete ako ikada osjeti da si se ciganio za par stotina kuna.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Imas pravo na stanovanje kao i svi mi ostali. Nemas ultimativno pravo da imas kredit ako si ga ne mozes priustiti jer placas alimentaciju. Prvo ide dijete koje si napravio a onda tvoje potrebe. Da li ces ti od ostatka uzdrzavati drugo dijete ili placati stambeni kredit to je tvoja stvar. To je ono sto dijete sa sobom donosi.PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI.To ti ne ide nikako, citam od pocetka. Ti dajes 1100 kn a neke primaju za dvoje i vise djece od 1100 do 1500 jer "ocevi" skrivaju primanja kao zmija noge.Tvoje odgovornosti i tvoje vrijeme oko dijeteta se svodi na posjete dok tvoja bivsa zena preuzima ostalo. A to je 24h dnevno. I sto tebe briga sto si ona kupi torbu ako je dijete zbrinuto???Ako nije zbrinuto zovi czsr i zali se. Isto tako mozes traziti smanjenje alimentacije.I dobro kazu cure, jadno to dijete ako ikada osjeti da si se ciganio za par stotina kuna.

dijete ne može dobiti više od mene nego imam. a imam za njega 1100. pošto sam sad previše da za neke stvari njemu, a od bivše nemogu dobiti pola kako je obećala tad mu sad jedno duže vrijeme nemogu kupiti ništa. čak ni po njega jer je previše novaca otišlo mi za to.

a ovo si dobro napisala. neke dobivaj 1500 za dvoje djece, a ja korektno plaćam 1100.

ali moje je pravo da imam stambeno pitanje riješeno. i moje je pravo da uzmem i veći kredit da se zaštitim da i dalje plaćam 1100 a ne neke prenapuhane cifre.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku

hoćeš reći da drugo djete nema pravo na isti standard kao i prvo?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

nije tako.
    da i odijela jer su poslovni partneri lijepo obučeni. to je trošak poslovanja.. dakle ako imam prihode mjesečno 100 000kuna ali imam rashode 95 000kn ostane mi 5000kn. ali budemo računali na temelju prihoda. pa ajde dajmo 7000kn alimentacije dakle idem u minus svaki mjesec
    alimentacija se ne racuna na osnovu brutto zarade, nego netto primanja, ako si samostalni umjetnik, obrtik, itd.
    tako da ti ovaj argument ne stoji.
    kad predas poreznu prijavu, onda imas izlitani stvarni/netto prihod.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    alimentacija se ne racuna na osnovu brutto zarade, nego netto primanja, ako si samostalni umjetnik, obrtik, itd.
    tako da ti ovaj argument ne stoji.
    kad predas poreznu prijavu, onda imas izlitani stvarni/netto prihod.
    naravno da stoji argument, samo ga se dokaže na sudu i to je to.

ako meni za posao treba novaca, trebam neke stvari koje mi plaća ne pokriva onda to sigurno ulazi u troškove

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

dijete u principu kod zrelih roditelja i dobija vise, ako je financijski situacija jako losa.
    pa ce roditelj, ako treba svoje cipele nositi dok se ne raspadnu, a dijete ce dobiti nove, kad preraste stare.
    Posljednje uređivanje od seni : 24.08.2016. at 13:53

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hajde napiši nam, koji i koliki ti misliš da su troškovi tvog djeteta.

Hrana i higijena
    Školski dio- boravak ili užina
    Režije
    Odjeća
    Vannastavne a.
    Prosječno za zdravlje
    Socijalni aspekt ( rođendani drugova, kino, pozorište, izleti i sl
    Dio parkinga ili registracije ili prevoza
    Posljednje uređivanje od MMK : 24.08.2016. at 13:55

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

dijete u principu kod zrelih roditelja i dobija vise, ako je financijski situacija jako losa.
    pa ce roditelj, ako treba svoje cipele nositi dok se ne raspadnu, a dijete ce dobiti nove, kad preraste stare.
    naravno da ti imaš takav stav. nisam zeo jer ne zarađujem trenutno dovoljno. mislim kaj da na osnovu toga zaključim. pa ja nosim cipele dok se ne raspadnu. pišeš bezveze

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hajde napiši nam, koji i koliki ti misliš da su troškovi tvog djeteta.

Hrana i higijena
    Školski dio- boravak ili užina
    Režije
    Odjeća
    Vannastavne a.
    Prosječno za zdravlje
    Socijalni aspekt ( rođendani drugova, kino, pozorište, izleti i sl
    Dio parkinga ili registracije ili prevoza
    pokriveni su itekako s 1100 plus 1100 koje bi druga strana trebala dati

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

naravno da stoji argument, samo ga se dokaže na sudu i to je to.

ako meni za posao treba novaca, trebam neke stvari koje mi plaća ne pokriva onda to sigurno ulazi u troškove
    ti zaista brkas toliko toga, da je malo tesko s tobom razgovarati.

jedno je placa iz odnosa zaposlenika - koji dobija netto placu isplacenu na tekuci racun,
    a drugo su primanja samostalnih zanimanja, koji dobijaju honorare koje moraju oporezovati, te im se nakon toga izracunaju stvarni netto prihod koji je osnovica za mnoge stvari, ukljucujuci i alimentaciju.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ali moje je pravo da imam stambeno pitanje riješeno. i moje je pravo da uzmem i veći kredit da se zaštitim da i dalje plaćam 1100 a ne neke prenapuhane cifre.
    od koga se stitis? od gramzivog djeteta?

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Koliko mislis da je realno da placas djetetu mjesecno alimentaciju?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pokriveni su itekako s 1100 plus 1100 koje bi druga strana trebala dati
    pa eto neka druga strana uzme babysittericu svaki dan 5 sati, neka plati kuhara, cistaca, instrukcije za domace zadace... pa ces vidjeti koliko kosta vrijeme koje je netko s djetetom.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

ti zaista brkas toliko toga, da je malo tesko s tobom razgovarati.

jedno je placa iz odnosa zaposlenika - koji dobija netto placu isplacenu na tekuci racun,
    a drugo su primanja samostalnih zanimanja, koji dobijaju honorare koje moraju oporezovati, te im se nakon toga izracunaju stvarni netto prihod koji je osnovica za mnoge stvari, ukljucujuci i alimentaciju.
    da dobijem na tekući račun a onda dokažem na sudu da moram plaćati da bi mogao ostati raditi. to je trošak poslovanja. nije uobičajno, ali nemože meni propasti karijera jer evo radim u firmi koja ni za plaće nema a kamoli za neke druge stvari pa dok čekam posao onda moram poneki seminar platiti.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

od koga se stitis? od gramzivog djeteta?
    Čitam i ne vjerujem. Uzet ce novi kredit da se zaštiti.... .

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

pa eto neka druga strana uzme babysittericu svaki dan 5 sati, neka plati kuhara, cistaca, instrukcije za domace zadace... pa ces vidjeti koliko kosta vrijeme koje je netko s djetetom.
    ako druga strana treba kuhara, čistaća i babysittericu nek onda da skrbništvo meni.

ili bi vi naplaćivale to da skuhate i operete? pa budem ja to, ionako treba skuhati i oprati. nek meni druga strana plaća za to, drage volje odmah. prestari smo za te gluposti. to nekom drugom prodajte

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Čitam i ne vjerujem. Uzet ce novi kredit da se zaštiti.... .
    da. da nebi isplao da bi plaćao veću alimentaciju a s druge strane uzeo sam manji kredit s ciljem da za uređenje uštedim, a sad bi mi netko dirao tu štednju. dakle moram uzeti kredit, bude i dalje stambeni i mogu urediti kuću.

muški u hr nikakva prava nema. mi moramo na svaki način paziti na sebe jer bi da je po vama da se isplati i da je moguće, neke bi uzimale organe od bivših samo da one imaju finacijsku korist.
    Posljednje uređivanje od main : 24.08.2016. at 14:11

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dakle, svakom od nas je jasno da roditelj sa kojim dijete stanuje troši novac na uzdržavanje djeteta, jer 1100 kuna ne može pokriti mjesečne troškove vezane uz dijete, međutim u zakonu jasno piše da roditelj sa kojim dijete stanuje obvezu uzdržavanja ispunjava kroz svakodnevnu skrb i da se to smatra jednakovrijednim novčanom uzdržavanju (članak 310). Ne znam čemu onda uporno ponavljati tu računicu od 2x1100 kuna.

Opet, svakom od nas ovdje je jasno da mjesečni trošak za dijete debelo prelazi tu cifru.

Stranica 10 od 15 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •