Mima prvotno napisa ovo je stvarno vrh koliko očeva u HR dobiva skrbništvo? možeš ti negirati, ali zakon je takav da muški nemaju nikakva prava a žene su princeze
main prvotno napisa koliko očeva u HR dobiva skrbništvo? možeš ti negirati, ali zakon je takav da muški nemaju nikakva prava a žene su princeze steta sto ja to ne dozivjeh
main prvotno napisa koliko očeva u HR dobiva skrbništvo? možeš ti negirati, ali zakon je takav da muški nemaju nikakva prava a žene su princeze Jesi li ti tražio skrbništvo?
Mima prvotno napisa Jesi li ti tražio skrbništvo? jesam i nisam dobio
main prvotno napisa jesam i nisam dobio probaj jos jednom!
seni prvotno napisa probaj jos jednom! budeš mi dala novce za sud? i naravno da neću dobiti. znaš zašto, jer sam muško
main prvotno napisa budeš mi dala novce za sud? i naravno da neću dobiti. znaš zašto, jer sam muško pa ako budes ovako uporan, kao ovdje, sanse uopce nisu male.
seni prvotno napisa pa ako budes ovako uporan, kao ovdje, sanse uopce nisu male. rekao mi je odvjetnik da nikakve šanse nemam, da pustim priče jer da je to tako. baš nikako. osim da se bivša počne drogirati
main prvotno napisa koliko očeva u HR dobiva skrbništvo? možeš ti negirati, ali zakon je takav da muški nemaju nikakva prava a žene su princeze koliko oceva ne placa alimentaciju? koliko njih se uopce ne brine za svoju djecu?
seni prvotno napisa koliko oceva ne placa alimentaciju? koliko njih se uopce ne brine za svoju djecu? ja plaćam, i još se moram boriti da nebi me se "zaklalo" sa iznosom. nemogu plaćati ako nemam
main prvotno napisa ja plaćam, i još se moram boriti da nebi me se "zaklalo" sa iznosom. nemogu plaćati ako nemam ne sumnjam ja da ti placas. hocu ti samo pokazati statistiku, koja pokazuje realnu situaciju.
Šanse u hr da otac dobije skrbništvo su izuzetno male, pa zar stvarno to netko negira?
Pravila foruma