Pokazuje rezultate 1 do 50 od 397

Tema: sto napraviti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mora bit da je tražio seks. Možda je samo htio znati kako će proći kod žena ili mu je bilo zabavno upustiti se u takav način flerta s nekom ženom s kojom se vjerojatno nikad neće sresti. MM ima profile na društvenim mrežama i ponekad mu se jave neke žene koje imaju iste interese (fotografija) i znam da razgovara s nekima neovisno o tome, iz čiste razonode. Ponekad je zabavnije razgovarati s ljudima koje ne poznaješ osobno. I ja na fb imam među frendovima neke ljude koje ne poznajem, i žene i muškarce, s kojima mi je zabavno chatati.
    O *****u, pa nije isto registrirati se na forum o fotografiji ili na stranicu za upoznavanje. Na forumu o fotografiji pišeš o fotografiranju, eventualno upadne nekakva zafrkancija sa strane, a na stranicama za upoznavanje se upoznaješ virtulno u svrhu najmanje virtualnog seksa a najviše stvarnog. Mislim, zabavno je i jedno i drugo ali nije baš preporučljivo u braku

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    O *****u, pa nije isto registrirati se na forum o fotografiji ili na stranicu za upoznavanje. Na forumu o fotografiji pišeš o fotografiranju, eventualno upadne nekakva zafrkancija sa strane, a na stranicama za upoznavanje se upoznaješ virtulno u svrhu najmanje virtualnog seksa a najviše stvarnog. Mislim, zabavno je i jedno i drugo ali nije baš preporučljivo u braku
    Nije forum o fotografiji, nego Google +. Ali može doći na isto. Isto kao i razne grupe na facebooku ili forumi na kojima prevladava suprotan spol

Čak ovo sve drugo može biti i sumnjivije. Npr. registrira se na rodin forum gdje je 99 % žena, a ustvari dogovara seks preko privatnih poruka

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nije forum o fotografiji, nego Google +. Ali može doći na isto. Isto kao i razne grupe na facebooku ili forumi na kojima prevladava suprotan spol

Čak ovo sve drugo može biti i sumnjivije. Npr. registrira se na rodin forum gdje je 99 % žena, a ustvari dogovara seks preko privatnih poruka
    Tko god se registrira na Rodu zbog seksa opako je fulao mjesto. Kratkim pregledavanjem tema koje nemaju veze sa seksom nakon par postova postaje jasno da je seks u zivotu forumasica cest kao i jednorozi na Sljemenu.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Tko god se registrira na Rodu zbog seksa opako je fulao mjesto. Kratkim pregledavanjem tema koje nemaju veze sa seksom nakon par postova postaje jasno da je seks u zivotu forumasica cest kao i jednorozi na Sljemenu.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

. Npr. registrira se na rodin forum gdje je 99 % žena, a ustvari dogovara seks preko privatnih poruka
    Posljednje uređivanje od mujica : 25.08.2016. at 01:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •