Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 397

Tema: sto napraviti

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam jednom sa nekih 8 godina uzela onu vrecu iz usisavaca i istresla u WC skoljku. naravno o neredu i svemu sto je ostalno iza toga ne bih, al nisam htjela priznat nikako da sam ja. roditelji su naravno znali da sam ja al su ostavili sumnju da je neko provalio i ocistio usisavac.

mene to podsjeca na ovu moju pricu. samo godine su nam ipak malo razlicite

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I vjerojatno ga je i sram. Možda misli da više nećete biti u ravnopravnoj poziciji, da ćeš mu "nabijat na nos" u određenim situacijama, da ga nećeš gledati isto...
    Ali očito si ti zrelija i dublje u vašem odnosu od njega.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj barbara25 prvotno napisa Vidi poruku
    On smatra da je takvo dopisivanje prevara. Sto meni bas i ne djeluje.. Istna je da su to sex dopisivanja.. i po tim dopisivanjima znam da je bio u kontaktu s njima... Pkoji put imam osjecaj da ce to upropastit nas brak... jer ako je takav takav je i vjerojatno s vremenom ce pocet opet po starom al tad definitivno prastat necu... Mogu ja sve oprostit al jednom.. svi grijesimo na ovaj il onaj nacin ali sve ima svoje granice...Zaista vise neznam u sta da vjerujem... vise vjerujem da je nego da nije iskreno a boli najvise zato sto sam na njega uvijek gledala kao na muskarca koji je dtugaciji od drugih
    Svi smo mi ljudi i nitko nije cijepljen od nepromišljenosti i pogrešaka.

No u određenoj dobi prestajemo u glavi biti djeca.
    Barem bi tako trebalo biti.

U mojoj glavi.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jednom sa nekih 8 godina uzela onu vrecu iz usisavaca i istresla u WC skoljku. naravno o neredu i svemu sto je ostalno iza toga ne bih, al nisam htjela priznat nikako da sam ja. roditelji su naravno znali da sam ja al su ostavili sumnju da je neko provalio i ocistio usisavac.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ali nisu svi muskarci isti. Ne volim to generaliziranje i svodjenje muskaraca na tikvane kojima je samo jedno u glavi.
    Nisu. Ali su slični

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da pojasnim. Ja mislim da su u glavi, mašti, fantazijama, svi isti. A razlikuju se u granicama, odgovornosti, savjesti.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu. Ali su slični
    Zapravo da, svi su slični, isto kao što smo i mi ženske sve u srži slične.
    Jbg od biologije se ne može pobjeći.
    A i zašto bi se bježalo...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da pojasnim. Ja mislim da su u glavi, mašti, fantazijama, svi isti. A razlikuju se u granicama, odgovornosti, savjesti.
    Ispada da se razlikuju samo u tome koliko se uspijevaju zadržati na uzdi . Ne slažem se, ima ih koji rade onako kako misle i osjećaju, ne vode "dvostruki život", makar u glavi, odnosno, hoću reći, iskreni su prema sebi.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, razlikuju se po kontroli koja ovisi o onim čimbenicima koje sam ranije napisala. Predugo sam okružena muškarcima da bi me itko uvjerio u suprotno jer ja još nikad nisam upoznala ijednog muškarca koji je drugačiji. Žao mi je.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Znaci po tome tina isto je i ono ko jednom taj ce i dr put.
    Po tome ispada uzivaj u ovome sta imas dok se ne zaljubi u dr i ostavi te do zad sve pet
    Al meni kod njih nije jasna jedna stvar oni ne prastaju nevjeru a pocinili bi je kad bi imali priliku?

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pa što je tu nejasno? Ljudi su često licemjerni i pravila koja primijenjuju za druge ne vrijede za njih same.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znaci po tome tina isto je i ono ko jednom taj ce i dr put.
    Po tome ispada uzivaj u ovome sta imas dok se ne zaljubi u dr i ostavi te do zad sve pet
    Al meni kod njih nije jasna jedna stvar oni ne prastaju nevjeru a pocinili bi je kad bi imali priliku?
    Neeee, krivo si me shvatila. Ja uopće nisam rekla da svi muškarci varaju niti da bi svi muškarci varali. Svi oni razmišljaju na isti način o ženama ali granice su im različito postavljene.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa najčešće su oni s najprljavijom maštom i najprljavijom savjesti patološki ljubomorni. Jer polaze od sebe

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dok to ne vrijedi za nas žene. Ja mislim da su iznimke žene sa izraženim seksualnim nagonom, odnosno da druge muškarce gledaju isključivo kao seksualni objekt. Mi opet imamo zajedničke neke druge osobine.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Seni, mogu te u svemu potpisati, samo zelim pojasniti ovo sto se predavanja tice. Mislila sam na fizicku i psihicku intimnost i zajednistvo, ne znam kako se drugacije izraziti, ali nadam se da kuzis sto zelim reci.
    razumijem sto hoces reci.
    ja jedino imam uvijek blagu zadrsku prema necem 100%om, ali to je neki moj osobni issue.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sad cu sebi skociti u usta i reci da sam 100% sigurna, da svi muskarci, kao i sve zene nisu isti. nikako.

ne treba se tu cak ni nesto posebno argumentirati. svaka dobra literatura, svaki dobar film to zorno pokazuje.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

samo sam dosla reci da se s Trinom nikako ne slazem u tom generaliziranju. za oba spola

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobro al po mom mislim da me moj varo i trazio prilike preko stranice..tako je lakse bit diskretan u svom naumu.. zasto bi inace razmjenili brojeve telefona i zvali jedan drugog?
    E sad po tom ispada da uopce me ne voli kao svoju zenu..

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam MM-a izabrala upravo zato jer je bio potpuno različit od svih drugih do tada i bila sam uvjerena do tada da su takvi izumrla vrsta.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dobro al po mom mislim da me moj varo i trazio prilike preko stranice..tako je lakse bit diskretan u svom naumu.. zasto bi inace razmjenili brojeve telefona i zvali jedan drugog?
    Ne bih tako kategorički rekla da te ne voli, ali da te ne poštuje (dovoljno), e u to sam gotovo 100% sigurna...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nekoliko puta sam od svojih i MM-ovih muških prijatelja čula da vole svoju ženu ali da priliku propustiti neće. E sad, ja sa svojim načinom razmišljanja to ne razumijem, ali ne mogu tvrditi da je to laž.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam MM-a izabrala upravo zato jer je bio potpuno različit od svih drugih do tada i bila sam uvjerena do tada da su takvi izumrla vrsta.
    Bilo je par muškaraca za koje sam mislila da su drugačiji. Pa nakon nekog vremena druženja vidiš da ipak nisu, samo da su bili dovoljno kulturni i civilizirani da bi se odma pokazali u pravom svjetlu. Dvi pive i svi prolaju

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj je seljo ipo. Isto mi je trebalo jedno 12, 13 godina da ga prokužim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    sad cu sebi skociti u usta i reci da sam 100% sigurna, da svi muskarci, kao i sve zene nisu isti. nikako.

ne treba se tu cak ni nesto posebno argumentirati. svaka dobra literatura, svaki dobar film to zorno pokazuje.
    X

Ont. Barbara, pročitaj što je mujica napisao, pa razmisli što zapravo želiš postići i uz koju cijenu.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni to izgleda kao jedna od onih situacija u krimi serijama kad zločinac zapravo želi biti uhvaćen i kažnjen pa zato ističe da je to za njega prevara i kako on to ne bi mogao podnijeti kad bi to radila druga strana.

ali, ja sam prije mislila da postoje ljudi kojima bi se prevara mogla dogoditi
    i ljudi kojima se prevara ne bi mogla dogoditi (smiješno pišem, ustvari, ne dogodi ti se nego to napraviš)

sada to više ne mislim
    ne mislim da se to događa određenom tipu ljudi, a da su neki drugi cijepljeni od toga
    tangerina, skroz slično razmišljanje sam i imala i imam uz dodatak da su mi prevara i razvod u obrnutoj korelaciji, često ljudi koji su skloni prevariti partnera ni u ludilu ne pomišljaju na razvod i obrnuto, druga kategorija neće varati ali će se rastati kad se odnos s partnerom isprazni.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Nekoliko puta sam od svojih i MM-ovih muških prijatelja čula da vole svoju ženu ali da priliku propustiti neće. E sad, ja sa svojim načinom razmišljanja to ne razumijem, ali ne mogu tvrditi da je to laž.
    ja ih znam previše koji obožavaju svoje žene, kad se šetaju šetaju se ručicama spojeni, dječica, vrt s cvijećem, ljubav do neba, poljupci, zagrljaji..a ševe sve što se poševiti da. Žene niti ne sumnjaju jer su prenježni i predobri muževi i super očevi pa im slijepo vjeruju Ja svom ne vjerujem ništa ali se ni ne zamaram jer ako me prevari dajem ga prvoj koja se nakači na njega, meni je dovoljno krvi popio

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jedna od boljih izjava koje sam na ovom topicu pročitala je ona "ni sebi ne vjerujem 100% a kamoli ne kome drugome"
    Mislim da j eto živa istina i kada čovjek tako postavi stvari u glavi puno je lakše živjeti...

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

trina, ti si luda

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jedino sto zelim je imati normalan brak u kojem ima ljubavi iskrenosti povjerenja. a sad vise nisam sigurna sta ja to imam s njegove strane sve ove godine. Ko da je vidio gle naivke voli me toliko da nevidi dalhe od nosa pa mogu zivjet uz nju kako pozelim bez posljedica

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni se strašno sviđa ekipa kojom je Trina okružena

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jedino sto zelim je imati normalan brak u kojem ima ljubavi iskrenosti povjerenja. a sad vise nisam sigurna sta ja to imam s njegove strane sve ove godine. Ko da je vidio gle naivke voli me toliko da nevidi dalhe od nosa pa mogu zivjet uz nju kako pozelim bez posljedica
    Doći ćete do toga, ali nemoj preko koljena. Daj si vremena da razmisliš i daj njemu vremena da smisli što će ti reći. Nemoj trčati pred rudo s izjavqma o otvorenom braku, niti nemoj zalupiti vratima i reći nešto što ćeš požaliti. Niste 15godišnjaci da si sad kažete da od danas više ne hodate.

Probaj ga pustiti na miru, a ni sebe ne opterećuj previše ako ikako možeš. Ionako ćeš sad biti na oprezu i to nek ti bude dovoljno. Ljudi griješe. Moglo se to i tebi dogoditi. Možda će ti uskoro on sve lijepo ispričati, ali ne pod pritiskom. Možda će se cijela priča zaboraviti. A možda ćeš čuti i stvari koje ne želiš. Ne znaš to. Ako ga budeš pritiskala, možda stvar pukne nanačin na koji ne želiš. To je život. Nije uvijek sve glatko. Ali nemoj sebi pogoršavati stvari. Daj si vremena da dobro razmisliš što dalje. Sretno...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se strašno sviđa ekipa kojom je Trina okružena
    Ja ti imam krug ljudi koji su podijeljeni na vjenčane, razvedene i neoženjene. U svim kombinacijama su super. Ali top topova su ovi neoženjeni. Ja sam njihova najbolja prijateljica kod koje dolaze redovito na kavu po savjete kako povaliti žene. Nismo baš uspješni. Ako ima koja slobodna ili razvedena, molim da mi se javi u inbox, nudim tri visoka, zgodna, crna.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ja ih znam previše koji obožavaju svoje žene, kad se šetaju šetaju se ručicama spojeni, dječica, vrt s cvijećem, ljubav do neba, poljupci, zagrljaji..a ševe sve što se poševiti da. Žene niti ne sumnjaju jer su prenježni i predobri muževi i super očevi pa im slijepo vjeruju Ja svom ne vjerujem ništa ali se ni ne zamaram jer ako me prevari dajem ga prvoj koja se nakači na njega, meni je dovoljno krvi popio
    E, da te Almodovar upoznao, filmovi bi mu bili jos bolji!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Doći ćete do toga, ali nemoj preko koljena. Daj si vremena da razmisliš i daj njemu vremena da smisli što će ti reći. Nemoj trčati pred rudo s izjavqma o otvorenom braku, niti nemoj zalupiti vratima i reći nešto što ćeš požaliti. Niste 15godišnjaci da si sad kažete da od danas više ne hodate.

Probaj ga pustiti na miru, a ni sebe ne opterećuj previše ako ikako možeš. Ionako ćeš sad biti na oprezu i to nek ti bude dovoljno. Ljudi griješe. Moglo se to i tebi dogoditi. Možda će ti uskoro on sve lijepo ispričati, ali ne pod pritiskom. Možda će se cijela priča zaboraviti. A možda ćeš čuti i stvari koje ne želiš. Ne znaš to. Ako ga budeš pritiskala, možda stvar pukne nanačin na koji ne želiš. To je život. Nije uvijek sve glatko. Ali nemoj sebi pogoršavati stvari. Daj si vremena da dobro razmisliš što dalje. Sretno...
    Slažem se. Barbara, ako razmišljate u istom pravcu i volite se, ništa nije nerješivo. A kasnije možete imati sto puta kvalitetniji brak nego dosad. Koji put nije ni loše iznijeti svo smeće vani i krenuti ispočetka.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni je jedna ovoljetna vecera u drustvu s ovakvima koji ševe sa strane (riječ je o dobrostojećim do bogatim poduzetnicima ili menagerima) otvorila oči. Koje su to spike bile....sukus svega bijaše da je zeni lova bitna i dok je opskrbljuju, preci ce preko svega. Ali nema, majci, da njoj padne na pamet isto! To je prevara!

Na njeno švrljanje pristaju samo kad su već skroz ocvali, a ona mlada treća žena, podarila im djecu (najbolje mušku). E onda ostanu navečer doma s podmlatkom i zažmire kad ona uzme kljuceve BMWa i izađe "s prijateljicama".

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sve to stoji... Kad se posvadamo stvarno pukne. Ja pricam normalnim tonom ne napadam ga uopce. On pocne povisivat ton micat se od mene i kao pusti me na miru ne zelim rijec cut vise i sl... Onda za pola sata vec se umilimo jedan dr.. jednu vecer tako otisli spavat no nesto ga kopkalo nije mogo spavat i usred noci me okrenuo k sebi poceo ljubit i zavrsilo znate kako Voli me na neki svoj nacin volim i ja njega i djecu tj nas kao cjelinu... Pogada ga kad kroz moju pricu ispadne da se kurvo okolo... Da ako to mislim da nek idem i sl... Kad sam to nasla bilo mi ga sve zao sav crven u licu treso se stavio me u krilo i reko mi imamo nesto posebno a ovo su glupoati i sranja. Kako nije njegovo naravno i al.. ja sam mu rekla da nek ne laze da mu ne vjerujem on na to ne vjerujem ni sam sebi.. Poceo je pricu kako tak nesto nebi neprijatelju napravio a kamoli zenu koju obozava vise od iceg i sl... Stvarno bi voljela vjerovat da sta god da bilo da ponovit nece da se naucio na gresci a da su lazi samo zato jer ne zeli da izgubi nas... Mada u napadu bjesa poslje kad bi ga znala ispitivat znao bi rec odi nemogu vise da mi zvoncas stalno za nesto sto nisam ne treba mi to u zivotu...da bar jesam imo bi razlog se ovako osjecat

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Istekao edit: nadovezala sam se ma Trininu "okolinu".

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Po meni je vrlo izvjesno da jest prevario, a hoće li priznati i hoće li to napravit opet, ko to zna.
    Ali, što ti više "zvoncaš" udaljavaš ga od sebe. Ali, opet ne možeš ni ti protiv sebe, razumijem to.
    Ja bih to raščistila, pa kud puklo da puklo, ne vrijedi ništa pometat pod tepih i glumit sklad ako se iznutra izjedaš.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 26.08.2016. at 16:20

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sve to stoji... Kad se posvadamo stvarno pukne. Ja pricam normalnim tonom ne napadam ga uopce. On pocne povisivat ton micat se od mene i kao pusti me na miru ne zelim rijec cut vise i sl... Onda za pola sata vec se umilimo jedan dr.. jednu vecer tako otisli spavat no nesto ga kopkalo nije mogo spavat i usred noci me okrenuo k sebi poceo ljubit i zavrsilo znate kako Voli me na neki svoj nacin volim i ja njega i djecu tj nas kao cjelinu... Pogada ga kad kroz moju pricu ispadne da se kurvo okolo... Da ako to mislim da nek idem i sl... Kad sam to nasla bilo mi ga sve zao sav crven u licu treso se stavio me u krilo i reko mi imamo nesto posebno a ovo su glupoati i sranja. Kako nije njegovo naravno i al.. ja sam mu rekla da nek ne laze da mu ne vjerujem on na to ne vjerujem ni sam sebi.. Poceo je pricu kako tak nesto nebi neprijatelju napravio a kamoli zenu koju obozava vise od iceg i sl... Stvarno bi voljela vjerovat da sta god da bilo da ponovit nece da se naucio na gresci a da su lazi samo zato jer ne zeli da izgubi nas... Mada u napadu bjesa poslje kad bi ga znala ispitivat znao bi rec odi nemogu vise da mi zvoncas stalno za nesto sto nisam ne treba mi to u zivotu...da bar jesam imo bi razlog se ovako osjecat
    A na to ti njemu odgovori "a ja se osjećam kao da jesi čak i ako nisi. I kako ćemo dalje?"

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja bih na B mjestu raščišćavala samo ako sam potpuna sigurna (da ne kažem 100% ) što bih napravila s bilo kojim ishodom čišćenja.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je jedna ovoljetna vecera u drustvu s ovakvima koji ševe sa strane (riječ je o dobrostojećim do bogatim poduzetnicima ili menagerima) otvorila oči. Koje su to spike bile....sukus svega bijaše da je zeni lova bitna i dok je opskrbljuju, preci ce preko svega. Ali nema, majci, da njoj padne na pamet isto! To je prevara!

Na njeno švrljanje pristaju samo kad su već skroz ocvali, a ona mlada treća žena, podarila im djecu (najbolje mušku). E onda ostanu navečer doma s podmlatkom i zažmire kad ona uzme kljuceve BMWa i izađe "s prijateljicama".
    Ovi o kojima ja pričam nisu dobrostojeći nego vulgaris mužjaci koji su normalni obiteljski ljudi a sa strane okreću sve što mogu. A ja to sve znam zato što mi oni neoženjeni moji sve izdaju, u toku su, vani su, sve vide i sve čuju. Imam čak jedan bračni par s kojima smo dobri ( s mužem oduvijek a žena je došla puno kasnije) u kojem muž ne vara ali stalno se zaljubljuje. U 10-ak godina braka bio je zaljubljen u bar tri ženske. Koliko ja znam nije nikad poduzeo nikakve korake ali meni otvoreno priča o tome. (ja ne znam zašto svi imaju potrebu biti jako otvoreni prema meni, valjda me nakon toliko godina s njima gledaju kao muškarca). Pa, kao što sam i rekla, ja ne poznajem niti jednog muškarca koji žene (sve žene) ne gleda kao seksualni objekt. Nije ni moj iznimka.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Trina, kak znaš da to nisu lovačke priče?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ok da me i prevario i ja sad to sve nasla vidjela on tvrdi nije a ja ostala s njim. Kak on to ko musko gleda? Kao super sad iz nje mogu radit sto god pozelim ona ce popusit moje rijeci.
    Rekla sam ja njemu da se osjecam prevareno na sta ke on reko da je to moj problem da on zna da nije eh da...
    Da vam napomenem da mi o tom raspravljamo s vremena na vrijeme vec od 11 mj prosle god... sta nebi vec puko i sve mi istreso u facu da je tako?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Htjedoh reći, u društvu u kojem se ja krećem nema toga baš tak puno. Ako je u igri neko prolazno sr*nje, ljudi prežive krizu i krenu dalje, ako je dublja problematika u igri, ljudi se rastanu. Imam dvojicu kolega od kojih je jedan u sretnom drugom braku, a drugi nakon rastave siguran da brak za njega nije. Pišem o muškima silom prilika, jer ih u okruženju imqm više nego žena. Ali većina ljudi u braku ipqk solidno nosi tu odgovornost. Danas s3 ljudi kasnije žene, nisu junci mladunci i ne može se reći da ulaze u brakove neiskusni, pa im fali uzbuđenja... Aliii muške lovačke priče ne posustaju. Pretežnoj većini to je zabqvno, a kad ih ženica zovne, prostru se ko tepih. Zato kažem da je danas češća potreba za slavom nego za stvarnom ševom. Tak mi se čini.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sa svojim raspravljam već 20 godina o nekim sranjima.
    On tvrdi da ga to sve skupa manje muči ako mi s vremena na vrijeme nabije na nos...
    Ja sam se milijun puta ispričala i pokušala objasniti zašto su se neke stvari dogodile, i promijenila sam se kao čovjek i priznao mije da vidi promjenu.
    No i dalje me periodički maltretira ljubomorom, lutnjom i predbacivanjem.

Možda će ga ljutnja proći za idućih 20 godina...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

9
    ok da me i prevario i ja sad to sve nasla vidjela on tvrdi nije a ja ostala s njim. Kak on to ko musko gleda? Kao super sad iz nje mogu radit sto god pozelim ona ce popusit moje rijeci.
    Rekla sam ja njemu da se osjecam prevareno na sta ke on reko da je to moj problem da on zna da nije eh da...
    Da vam napomenem da mi o tom raspravljamo s vremena na vrijeme vec od 11 mj prosle god... sta nebi vec puko i sve mi istreso u facu da je tako?
    Ne, draga. Ako ispadne da je stvarno negdje i umočio (isprika na rječniku) ti si u prednosti jer si oprostila. Razmisli da li ti je važan konkretan seks s drugom osobom ili se računa i zafrkancija preko interneta. Ja ovo drugo ne bih brojila ako nije došlo do realizacije. Pa živjeli ste odvojeno, čovjek si je možda samo kratio vrijeme i malo usput maštao. Pa i ja to radim, štajaznam, sviđa mi se Johnny Depp i ako ga sanjam ili mislim o njemu, to baš i nije isto kao da sam s njim otišla u krevet. Jer nisam i ne bih. Ali sliniti smijem. Isto kao što mm slini na neke glumice.

Daklem,razmisli što te smeta i vidi da li je to uopće grijeh, a ako i jest, da li možeš oprostiti.Ali nemoj samo na riječima oprostiti ako u srcu ne osjetiš olakšanje. Da bi mu mogla oprostiti, moraš čuti od njega što je to točno bilo. A onda vidjeti možeš li živjeti s tim. Isto razmotriti možeš li živjeti bez njega.

Pomozi sama sebi, probaj se prisjetiti da li postoji nešto u tvom srcu za što tvoj muž ne zna i što mu nikad ne bi rekla... Iskreno, jako malo je ljudi koji nemaju takav kutak. A možda je ta web stranica njemu bila tako nešto. Ako je samo to, oprosti čovjeku i krenite dalje.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

O da, svi smo mi ljudi i imamo svoje skrivene kutke i stvari koje ni sebi ne bismo priznali a kamoli drugome...

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Po meni ti stvarno nema smisla trovati se previše oko toga šta je bilo i kako je bilo. Tebe sad najviše brine taj osjećaj "ispala sam glupača" a nisi. Da se dogodila i prava prevara nisi glupača ako si oprostila i prešla preko toga jer imate dobar život. Znam da je teško to prožvakat -ti se osjećaš kao da te varao i to je jedina istina. Moraš razmisliti sama sa sobom i ako odlučiš preći preko toga-pređi i ne spominji nikad više. Nema gore kazne od oprosta kojeg ćeš nekome svaki čas nabijati na nos. Sjedni sama sa sobom a onda poslije i sa njim...
    Što se tiče osjećaja da pravi od tebe glupaču-normalan je u datoj situaciji , no zaista nema ništa loše u pokušaju spašavanaja braka kad pođe po krivome-dapače, to je naša obaveza prema sebi i prema djeci. Ljudi često nakon duge veze jedni druge uzimaju za zrdavo za gotovo i možda neka bura dobro dođe da malo "pročisti zrak". Ako je sve drugo ok, smatraj to burom koja je pročistila vaš brak

p.s.
    što se tiče njegovog negiranja svega, ja vjerujem da ga je sram priznati da je bilo lascivnih ragovora i pisanja i iz tog razloga negira.
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 26.08.2016. at 16:59

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Trina, kak znaš da to nisu lovačke priče?
    Nisu, nisu. A i Trina je žensko pa se lako prokuži koji bi vrlo rado prešao granicu a koji će poštovati činjenično stanje.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Te poruke koje sam ja nasla su iz vremena dok smo radili na drugom djetetu po njegovoj incijativi nije da nisam htijela dijete al on je doso prvi do tog zasto ne sad..Iz vremena dok smo bili svi u istoj zemlji tad je jedino otiso na koji teren al nista predugo opet bi bio doma.... Ma oprostila sam mu to sta god da je bilo vise boli to negiranje... Vido se i s nekom prijateljicom dok smo bili cura i decko dok sam bila u nocnim smjenama. Dosla sam do cure i kao oni su samo prijatelji koji su se vidali potajno da izbjegnu rasprave s partnerima. Kao ja sam preljubomorna nq sav zenski rod i da mi reko da ide s frendicom na kavu ja bi pizdila pa kao bolje tako jel sto se nezna nemoze te povrihedit. Jedan i drugi su pricali iste price kao samo prijatelji nista vise i nisu se vidali cesto ali im bilo fora u tome sto se vidaju ko da su ljubavnici.onda sam ga uhvatla kako na fb dogovara kavu s nekom zenskom to kao isto nije on... i pricala s tom zenskom kao nista oni nemaji ako hocu naka dodemo oboje kod nje na more... i poslje tih prepirki dao mi sve sifre i tad nasla taj saijt na mailu i ni to ne zeli da prizna... Puno puta mi reko ti si preljubomorna... ok jesam ljubomorna al ne patoloski nikad mu prije nisam zavirivala nikud ni do ovog nebi doslo da njegov mail nije osto ulogiran na mom mobu... E sad dal je tip koji samo voli bit okruzen zenskim drustvom ili je uvijek trazio nesto vise... do ove dvije do koje sam dosla tvrde nikad nista bilo nije... mada ova jedna mi rekla ovako ... postoje tri grupe muskarca koji su za brak koji nisu za brak i oni koji bi brak al opet zivjeli ko mladici a da mm spada u tu zadnju

Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •