Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: Simptomi prve menstruacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Elly, ne brini, sve je ok! Moja je dobila 1. menstruaciju s 12 god, i tek joj se sada s 15 kolko tolko izregulirala. Ona je znala imati razmake između menstruacija od valjda 10 dana do 50... Pitala sam svog ginića, on mi je rekao da se tolerira do 16. god takve neredovite. No, ona ima drugi problem.... stalni iscjedak... ponekad vodenast, ponekad krvav, užas. Nikad nije bez dnevnog uloška, nikad. Inače, koristi Naturella uloške, većinom Night i Maxi jer ima jako obilne menstruacije.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    Elly, ne brini, sve je ok! Moja je dobila 1. menstruaciju s 12 god, i tek joj se sada s 15 kolko tolko izregulirala. Ona je znala imati razmake između menstruacija od valjda 10 dana do 50... Pitala sam svog ginića, on mi je rekao da se tolerira do 16. god takve neredovite
    Taman sto smo se ponadale da se ustabililo na 26 dana,
    predzadnji 16.12., zadnji danas 25.12.
    Znaci 10 dana.
    Pa sam se sjetila ove teme.

Ne bih ovo nazvala produzenim menzesom, jer je imala 4 dana pauze.

Ona to pripisuje prehladi (par tjedana vuce prehladu koja se ovih dana pretvorila u virozu, no na homeopatiji je, paracetamol je uzela samo 3x za skidanje temperature, pa ne vjerujem da su lijekovi zdrmali ciklus :/ ) i stresu pred kraj polugodista (raspored joj je stvarno naguran, 7-20 - no ne zeli ga reducirati. Cak nema ni prave praznike jer su ih natrpali zadacama, a vec 2.01. ponovo pocinje sa baletom).

Pretpostavljam da je oslabljeni imunitet uz skolski stres moguc razlog poremecenog ciklusa...?

Jedino na cemu mogu poraditi je na tome da se odmori...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •