Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: vanjski izgled i patrijarhat

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    A ovdje https://www.buzzfeed.com/awesomer/ma...YBO#.dcEbbGlER

ima svakavih primjera, ali 2., 3., i 6. slika stvarno pokazuju kako se od "obične" cure šminkom može napraviti ljepotica.
    Meni su te cure bez šminke ljepotice izražajnih lica, a sa ovakvom šminkom su mi bezlične natrackane face. Valjda postoji i šminka koja im ne bi ubila posebnost i karakter, nego je istakla i još ih poljepšala. Iako, meni je i inače kompletna šminka uživo rijetko neki plus za ženu. Za snimanja i fotografiranja je druga priča, kamera, čini se, traži šminku.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    .... Iako, meni je i inače kompletna šminka uživo rijetko neki plus za ženu. Za snimanja i fotografiranja je druga priča, kamera, čini se, traži šminku.
    Tu se opet postavlja pitanje šta je kome kompletna šminka.

Meni dnevna šminka za posao uključuje: dnevnu kremu, lagani tekući puder (npr. Vichy Teint Ideal), neutralno sjenilo, maskara i ruž boje mesa.

Večernja šminka bi imala jače našminkane oči, dakle neko jače pigmentirano sjenilo i izražajniji ruž i tekući puder bi fiksirala puderom u prahu.

Tuš ili olovku za oči kao i rumenilo ne stavljam, mislim da mi ne stoji dobro.

Za vikende kad idem nekamo sa klincima ili za po doma obično stavim samo BB kremu od Garniera.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku

Za vikende kad idem nekamo sa klincima ili za po doma obično stavim samo BB kremu od Garniera.
    ne kužim se u šminkanje a i ne zanima me osobno, nego ti stvari se složiš i za po doma kad si s klincima?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim se u šminkanje a i ne zanima me osobno, nego ti stvari se složiš i za po doma kad si s klincima?
    Jel znaš šta je BB krema?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •