Stranica 14 od 16 PrviPrvi ... 41213141516 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 792

Tema: vanjski izgled i patrijarhat

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uz ogradu da sam ja prilicno povrsan promatrac zenske vanjstine. Mora mi bit bas nesto zanimljivo da uocim. Obicno frizura ili cipele. A kad su svi u stiklama (koje ne razlikujem jer me ne zanimaju) i dugih kosa uopce ne primjetim razliku.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Interesantno mi je ovo koliko vam se šminka približava urednosti. Ja od šminke stavljam samo maskaru. I na ovakvim fotkama lica izbliza izgledam još ružnije nego što jesam . No sva sreća rijetko se gledam na fotkama izbliza, a i drugi me gledaju u više dimenzija pa je to ipak druga priča.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja se sebi stalno čudim kako loše pamtim lica. na poslu se susrećem na dnevnoj bazi sa mnogo mladih djevojaka i nastojim ih popamtiti ali nikako ne ide, a razlog je i u tome da gotovoo sve teže izgledati isto. u generaciji su stvarno rijetke one koje imaju kraću kosu ili neku frizuru drugačiju od spuštene duge kose i odijevanje im je gotovo kao da imaju propisanu uniformu. ne znam, rijetke zapamtim i to samo zato što se ne uklapaju u tu shemu. sjetim se sebe i svoje generacije, mi smo nekako težili biti drugačiji, svakakvih nas je bilo.
    ove umjetne trepavice mi stvarno idu na živce, sve izgledaju pomalo cajkaški kako je netko gore već spomenuo. možda to mislim i zato što ja ne obilujem nekim prirodnim ljepotama svoga tijela, al što imam lijepe prirodne trepavice, uh...kad ih namažem (a to je rijetko), zaista sam druga žena (lice), ali hebi ga, sad smo svi već navikli na ove umjetne (baš sam nećakinji održala lekciju nedavno - kaže kupuje jeftine, neke kineske, ja odmah - koliko si potrošila za skidanje dioptrije da bi imala dobar vid a sada zdravlje oka ugrožavaš kineskim sr.... i nekim gelovima, ljepilima, čime već to kačiš, a tako lijepe oči imaš...baš sam postala prava baba, ne mogu si pomoći).

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sad tek vidim što ste sve napisale na temu Kolinde, njenih trepavica, kila i kompletića
    To je baš tipično za patrijarhat da se ženu, kad se uspije dokopati nekog položaja, do besvjesti analizira prema izgledu, dok je ono što radi nekako u drugom planu
    meni je ona grozna zbog mnogih drugih stvari, ali izgled je njezina stvar

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa i nije baš tako. Ne oblače se političari bez razloga što neutralnije i što više sivo, nego zato da ne privlače pažnju izgledom. Kolinda GK je lijepa žena, bez daljnjeg da je i to razlog što se komentira njen izgled, a onda se još k tome i oblači tako da prvilači, a ne neutralizira komentare o izgledu. Inače, mislim da zgodan političar ili političarka na tako visokoj funkciji neminovno izaziva komentare o izgledu (vjerojatno zato što je to rijetka pojava )

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    A ovdje https://www.buzzfeed.com/awesomer/ma...YBO#.dcEbbGlER

ima svakavih primjera, ali 2., 3., i 6. slika stvarno pokazuju kako se od "obične" cure šminkom može napraviti ljepotica.
    Meni su te cure bez šminke ljepotice izražajnih lica, a sa ovakvom šminkom su mi bezlične natrackane face. Valjda postoji i šminka koja im ne bi ubila posebnost i karakter, nego je istakla i još ih poljepšala. Iako, meni je i inače kompletna šminka uživo rijetko neki plus za ženu. Za snimanja i fotografiranja je druga priča, kamera, čini se, traži šminku.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i nije baš tako. Ne oblače se političari bez razloga što neutralnije i što više sivo, nego zato da ne privlače pažnju izgledom. Kolinda GK je lijepa žena, bez daljnjeg da je i to razlog što se komentira njen izgled, a onda se još k tome i oblači tako da prvilači, a ne neutralizira komentare o izgledu. Inače, mislim da zgodan političar ili političarka na tako visokoj funkciji neminovno izaziva komentare o izgledu (vjerojatno zato što je to rijetka pojava )
    Slazem se, MM kojeg moda i izgled zanima kao mene proslogodisnji pobjednik u kriketu i Indiji je komentirao ovu haljinu. Po njemu ovo je nesto sto ne bi trebala nositi osoba njene funkicje. Nadodat cu da niti jednom nije ni prije ni poslije imao potrebu komentirati niti jednu njenu kombinaciju ukljucujuci ni onaj slafrok koji je obukla na doceku nekog vise se ne sjecam koga.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa to, pitam se kako to izgleda uživo, pa to je kao maska na licu. Drugo je za fotografiranje.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se, MM kojeg moda i izgled zanima kao mene proslogodisnji pobjednik u kriketu i Indiji je komentirao ovu haljinu. Po njemu ovo je nesto sto ne bi trebala nositi osoba njene funkicje. Nadodat cu da niti jednom nije ni prije ni poslije imao potrebu komentirati niti jednu njenu kombinaciju ukljucujuci ni onaj slafrok koji je obukla na doceku nekog vise se ne sjecam koga.
    Ne kužim šta nije u redu sa ovom haljinom? Klasična crno-bijela kombinacija, malo osvježena malim detaljem od čipke, pristojne dužine...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    .... Iako, meni je i inače kompletna šminka uživo rijetko neki plus za ženu. Za snimanja i fotografiranja je druga priča, kamera, čini se, traži šminku.
    Tu se opet postavlja pitanje šta je kome kompletna šminka.

Meni dnevna šminka za posao uključuje: dnevnu kremu, lagani tekući puder (npr. Vichy Teint Ideal), neutralno sjenilo, maskara i ruž boje mesa.

Večernja šminka bi imala jače našminkane oči, dakle neko jače pigmentirano sjenilo i izražajniji ruž i tekući puder bi fiksirala puderom u prahu.

Tuš ili olovku za oči kao i rumenilo ne stavljam, mislim da mi ne stoji dobro.

Za vikende kad idem nekamo sa klincima ili za po doma obično stavim samo BB kremu od Garniera.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a bome se komentira i političare pogotovo one zgodne (jer su malobrojni )

kolinda je meni neiskorišteni potencijal pa tu ima puno za komentirat

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne kužim šta nije u redu sa ovom haljinom? Klasična crno-bijela kombinacija, malo osvježena malim detaljem od čipke, pristojne dužine...
    Pa da, to je stvar ukusa. Ali ako nekoga čipka podsjeća na samostojeće čarape i kupleraj, to je stvar asocijacije... Meni se ne sviđa, ali ne mislim da je neprikladna.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne mogu vidjeti sliku koju je spajalica linkala - radi li se o haljini u kojoj je KGK dočekala turskog predsjednika?

Ako je onda je problem naravno u tome što joj je taj ukras od čipke isticao poprsje i privlačio pogled na njega, što svakako baš i ne bi trebao biti cilj političarke u takvoj prilici.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za vikende kad idem nekamo sa klincima ili za po doma obično stavim samo BB kremu od Garniera.
    ne kužim se u šminkanje a i ne zanima me osobno, nego ti stvari se složiš i za po doma kad si s klincima?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kaze da ga je taj detalj privlacio na pogled prema njenim cicama.
    ostatak duljina, boje nije komentirao

edit. evo mima je objasnila prije
    Posljednje uređivanje od spajalica : 29.08.2016. at 11:19

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim se u šminkanje a i ne zanima me osobno, nego ti stvari se složiš i za po doma kad si s klincima?
    Jel znaš šta je BB krema?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne mogu vidjeti sliku koju je spajalica linkala - radi li se o haljini u kojoj je KGK dočekala turskog predsjednika?

Ako je onda je problem naravno u tome što joj je taj ukras od čipke isticao poprsje i privlačio pogled na njega, što svakako baš i ne bi trebao biti cilj političarke u takvoj prilici.

A.... nisam to uopće skužila...Nije mi to ništa napadno, pa zakopčana je do grla.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 29.08.2016. at 11:25

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A.... nisam to uopće skužila...Nije mi to ništa napadno, pa zakopčana je do grla.
    eto, muska strana ipak kaze drugiacije.
    zato je sef protokola neko ko mora imati veliko iskustvo i znanje. Nije isto da li se predsjednica nalazi s kraljicom ili s predsjednikom neke drzave. protokol je razlicit.
    e sad da li je protokol ovaj put zaribao ili je pak predsjednica malo svojeglava ne znam. jer mozda se i njoj cinilo da je zakopcana al eto MM koji fakat takve stvari ne komentira je to primjetio.
    No da ne bude kako samo predsjenicu komentiram, sef protokola je zaribao i kod supruga. KAd pogeldate slike i rukave kosulje kako stoje to je katastrofa. i ne samo na jednom primanju vec se to dogadja cesto. to je nesto sto mozes zeznuti jednom ali vise puta

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

općenito oboje najčešće imaju jako loše krojenu odjeću, on te prekratke rukave, ona pretijesnu odjeću, što je fakat čudno

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

slažem se, uz pitanje - a što bi onda trebala nositi, a da bi bilo primjereno?

cice uopće nisam doživjela, već sam samo primijetila lijepi čipkani detalj

ajde da su joj cice polugole, da strše van ili nešto... ali ovo fakat ne kužim
    Posljednje uređivanje od n.grace : 29.08.2016. at 12:12

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

n.grace nije stvar sto smo ti i ja primjetile. stvar je sto primjeti osoba koju primas kao predsjednik. hoce li on gledati cice ili ne ne smije se ni sekund dopustiti kao opcija.
    sto obuci? pa ima haljina i bez krasnih detalja na krivom mjestu.

kad malo citas o tim protokolima, pa to je znanost. od duljine haljine, nacina kako se sjedi, ko ide kojim redosljedom, sto mozes prihvatiti, kako drzati casu vode........
    na nama je mozda da konentiramo al sefu ili sefici protokola ne smije se dogoditi greska. al kod predsjenice se zna dogoditi, ne potkrasti vec dogoditi.
    Jos jednom ne znam da li je protokol kriv ili tvrdoglavost same predsjednice.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 29.08.2016. at 12:16

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sad sam se sjetila filma My fair Lady.
    ono sto je sasvim OK za jednu ulicnu cvjecaricu nije za ugladjenu damu. I meni se neke stvari cine da su pretjerane, mozda da su ostatak iz nekih davnih vremena, al sta je tu je. na nekim polozajima nesto mozes a nesto ne mozes.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

čipkani detalj u v ispod prsa ih definitivno ističe, posebno kad je u pitanju bujno poprsje. Mislim da čipka generalno nije baš dobra ideja.
    Nije neka umjetnost što bi trebala nositi - prije svega dobro krojenu odjeću primjerenu stasu, umjerene boje, ravne jednostavne linije.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ok
    ne slažem se i mislim da je pristojno odjevena

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Isto tako se i Markićku, koja je užas zbog svojih stavova i po svemu ekstrem, redovito proziva zbog izgleda. A ona se ako se dobro sjećam oblači neutralno. Mirjana Petir mi pada na pamet kao grozna i ekstremna javna osoba, koja izgleda dobro i neutralno se oblači, i jedna od rijetkih za koju nisam primjetila da je prozivana zbog izgleda. Bit će da je to dobitna kombinacija.

Sad su evo aktualne Olimpijske igre, i često se spominje seksizam komentatora (profesionalnih kao i običnih internet komentatora) kad se govori o sportašicama koje se natječu - te ova je predebela, ova izgleda kao muško, ova pak nosi burkini...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Željku Markić se proziva zbog izgleda ?! To stvarno nisam primijetila, u kojem smislu?

Mislim da kod nas postoji cijeli niz političarki za koje nisam primijetila da im se komentira izgled ili oblačenje, i to sa svih strana političkog spektra - Jadranka Kosor, Vesna Pusić, Ruža Tomašić itd.

KGK je kao što rekoh kombinacija lijepe žene koja se oblači prilično neprimjereno, pa mislim da odatle dolaze silni komentari na njen izgled.

A inače, da se ženama češće komentira izgled nego muškarcima, to je jasno, samo i to se mijenja. Zgodan muškarac na visokoj funkciji sigurno isto izaziva brojne komentare (npr.kanadski premijer)

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kako nisi primijetila za Željku Markić? Proziva ju se zbog debljine vrlo ružno i vrlo često

ali točno je, o ove tri koje navodiš se rijetko tako piše

a treća kategorija su: Antičević Marinović, Opačić, Rimac i još neke mlade, pa onda članci kako su danas zasjale saborske zastupnice u izazovnim kombinacijama..

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

haha, malo sam googlala, vidim da je Ingrid kupila onu žutu Zarinu haljinu nad kojom smo slinile na vježbačicama proljetos

http://image.dnevnik.hr/media/images...-marinovic.jpg

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kgk se tu i tamo dogodi neki gaf, kao ovaj čipkasti detalj, koji joj stvarno nije trebao. Iako nije da se bujno poprsje ikako može sakriti, ali, da , ne treba na njega dodatno skretati pozornost

KGK je kao što rekoh kombinacija lijepe žene koja se oblači prilično neprimjereno, pa mislim da odatle dolaze silni komentari na njen izgled.
    A silni komentari bih rekla da dolaze zbog pozicije moći, i to osobe koja nije pretjerano u milosti glavnostrujaških medija.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Eh da, ustavna sutkinja ingrid , sa svojim konjskim repovima i "smjelim" kombinacijama kojima teži izgledati kao curica mi je prešišala kolindine trepavice za preko nekoliko kopalja.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

al ustvari kad pogledaš, najmanje se komentira izgled žene u politici ako se oblači kao muškarac
    ove koje se ne komentira uglavnom nose sakoe

a ako dolaze do izražaja ženski atributi, onda kreće rasprava je li to primjereno ili nije

nitko ne komentira zašto je neki političar obukao odijelo u kojem mu se vidi veliki trbuh, ili mu se previše ističu mišići

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

l ustvari kad pogledaš, najmanje se komentira izgled žene u politici ako se oblači kao muškarac
    Ali one koje nose sakoe uglavnom ni nisu zgodne. . Kad već tračamo, sjetim se Dorice Nikolić, ili one Zgrebec, itd. A Kolinda bi bila lijepa i u sakou, ženske atribute ne možeš sakrit.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 29.08.2016. at 13:31

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ah, da skoro zaboravih, one Zgrebec koja ima pregrozne stavove. .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku

Ali one koje nose sakoe uglavnom ni nisu zgodne. . Kad već tračamo, sjetim se Dorice Nikolić, ili one Zgrebec, itd. A Kolinda bi bila lijepa i u sakou, ženske atribute ne možeš sakrit.
    di njih iskopa

kod KGK meni smeta sto je ocito da neko ne radi svoj posao kako treba (protokol), a jelte kako mi svi placamo tu osobu, njurgam kao jedan nezadovoljan financijer (OK ima nas jako veliki broj financijera, al eto...)

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    al ustvari kad pogledaš, najmanje se komentira izgled žene u politici ako se oblači kao muškarac

a ako dolaze do izražaja ženski atributi, onda kreće rasprava je li to primjereno ili nije

nitko ne komentira zašto je neki političar obukao odijelo u kojem mu se vidi veliki trbuh, ili mu se previše ističu mišići

Potpis.
    I što da radi predsjednica sa svojim grudima, da ih veže, stišće, skriva?!?
    Iako se ni meni ne sviđa njena retorika i politički smjer, ja i dalje tvrdim da je lijepa žena i lijepo se odijeva.
    Je, hoda ko muško. Onako kruto gazi kao vojnik, ali to je ona. Drugačije očito ne može ili ne zna.
    Ona čipka na haljini se ni meni ne sviđa, ali ne zbog poprsja, nego mi je jednostavno višak. Prekičasto ispada.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ah debljina, pa to je osobina broj jedan radi koje se nekome rugaju. Uvijek se prvo ruga debeloj djeci. Ne bih rekla da su muškarci tu izuzeti (onaj bivši ministar Šuker, Anto Đapić) - ali za Markić nisam primijetila, recimo po kojekakvim satiričnim sajtovima obično se ruga iz njenog svjetonazora.

A što se tiče saborskih zastupnica, kao što si sama napisala, radi se o izazovnim kombinacijama. Ne mogu se doduše prisjetiti kako se sve navedene oblače, ali ova Ingrid AM se definitivno obuče 'neprimjereno' saboru, odnosno onako kako nije uobičajeno da se političarka oblači, a to je kao što već rekoh uobičajeno zato da odjeća ne odvlači pažnju. Muškarci se oblače u odijela, da neki dođe u motorističkim hlačama i majici bez rukava vjerojatno bi ga slikali za novine.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ah pa ne mora KGK skrivati grudi, kad obuče sako veličine koja joj odgovara, a ne premali nema nikakvih problema.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kolinda je meni neiskorišteni potencijal pa tu ima puno za komentirat
    S ovim se potpuno slažem.
    Osoba na toj poziciji, bez obzira kojeg je spola mora izgledati primjereno, ozbiljno i umjereno. Kolindi to stalno nekako izmiče, uvijek je nešto pretjerano, prenaglašeno i preupadljivo, od boje i kroja odjeće, loše odabranih cipela pa do tih nesretnih trepavica. I ne, naravno da izgled nikako nije presudan ali ne možemo ga zanemariti jer ipak i izgled govori o osobi i slici koju ona želi ostaviti o sebi.

Pogledajte Angelu Merkel, je li ona ikad djelovala neprimjereno, pretjerano ili neugledno? Uvijek je s mjerom i sve na svom mjestu, a nije samo u sivom.
    Zlatno pravilo je da ako ne znaš i ne ide ti kombiniranje, s klasikom ne možeš pogriješiti. Zato mi je i nejasna Kolinda sa svojim traženjem osobnog stila.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo ovdje npr
    http://predsjednica.hr/

haljina je lijepa, dobro joj stoji , ali protokol nije odradio svoj posao - mislim da ipak nije nprimjereno toliko odskakati.

meni se Ingrid Antičević prestrašno oblači - baš onak mi je grozno kada se žena u dobrim godinama oblači kao djevojčica, ali ona nije predsjednica i tak protokol je malo olabavljen. Nije mi za uspoređivati nju i predsjednicu

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala na linku NiB, nisam ovo vidjela. Stvarno, opet pretjerano odskače. Iako je konačno kroj haljine potrefila.

Vidim da ću morati upratiit kako se Ingrid A M oblači, nisam u toku.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Barbi evo

a ovu cvijetnu haljinu KGK sam i ja nekako preskocila. trebala sam ostati u tom preskoku.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledajte Angelu Merkel, je li ona ikad djelovala neprimjereno, pretjerano ili neugledno? Uvijek je s mjerom i sve na svom mjestu, a nije samo u sivom.
    Zlatno pravilo je da ako ne znaš i ne ide ti kombiniranje, s klasikom ne možeš pogriješiti. Zato mi je i nejasna Kolinda sa svojim traženjem osobnog stila.
    Ma daj, meni je Angela Merkel utjelovljenje neuglednosti :D
    Ingrid Anticevic ima fenomenalan stil, ali je nekad ipak malo too much za sabor.
    Jadranka Kosor i Ruza Tomasevic su mi uvijek prikladno, elegantno i nenametljivo odjevene. I imaju odlicne frizure.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ove godine u saboru me najvise zgrozila Sandra Perkovic. ne mogu poreci niti jedan njen sportski uspjeh, al bas da joj niko nije rekao iz njene okoline da ovaj stil nije za sabor mi nije bas jasno.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

P.S. Jos ne mogu doci sebi od odjevne kombinacije Sandre Perkovic za, cini mi se, konstitutivnu sjednicu sabora. Mogu shvatiti da netko malo promasi boju, duzinu, kroj, ali ona "hej kafano" kombinacija.. Horor.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Spajalice, u isto vrijeme :D

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ingrid Anticevic ima fenomenalan stil, ali je nekad ipak malo too much za sabor.
    .
    Ti to ozbiljno???
    http://www.index.hr/black/clanak/fot...ma/886923.aspx
    http://m.tportal.hr/429008/Kompletic...cevic-ali.html

pa ona ima skoro 60 godina - meni je to totalno neprimjereno jer bez obzira na njenu dobru figuru, godine joj se vide

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Ti to ozbiljno???
    http://www.index.hr/black/clanak/fot...ma/886923.aspx
    http://m.tportal.hr/429008/Kompletic...cevic-ali.html

pa ona ima skoro 60 godina - meni je to totalno neprimjereno jer bez obzira na njenu dobru figuru, godine joj se vide
    Nema veze sto ima toliko godina, kad nosi te godine odlicno. Ja bi u ovoj kombinaciji izgledala blago receno otuzno, a duplo sam mladja od nje. Uostalom, i Severina sa svojih 40 i kusur godina nosi korzete na pozornici, pa moze joj biti kad ne izgleda jeftino, nego kao top model.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ona glumi djevojčicu, a to mi je onak prestrašno

Boje me ne smetaju, dapače Obožavam Iris
    https://www.google.hr/search?q=iris+...xHAoMQ_AUIBigB

i sve takve bakutanere, ali furati stil djevojčice u nekim godinama mi je grozno. Niti lijepo, niti sexy, niti zgodno, niti pokazuje ikakav stil

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    ona glumi djevojčicu, a to mi je onak prestrašno

Boje me ne smetaju, dapače Obožavam Iris
    https://www.google.hr/search?q=iris+...xHAoMQ_AUIBigB

i sve takve bakutanere, ali furati stil djevojčice u nekim godinama mi je grozno. Niti lijepo, niti sexy, niti zgodno, niti pokazuje ikakav stil
    Meni se isto ne sviđa taj stil djevojčice. Izgleda kao da se fura na ovo : http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=46986758

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne mogu na ova posljednja dva tvoja linka Nano, ali iz onog kolaža što je spajalica linkala vidim ponešto stvari koje bi rado u svom ormaru. Dio kombinacija je ok, većina je ipak presmjela i preupadljiva za sabor.
    Merkelica je možda neugledna, ali kad se malo bolje pogleda ima savršeno skrojena odijela za svoju ne posebno dobru figuru i izgleda strogo i odmjereno a ne mazno i milo kao naša precjednica.
    Ja bih da se bavim visokom politikom radije pucala na strogu kartu nego na ovu nježnu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •