Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Otok Vis - preporuke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovako, ulaznica ui Modru špilju ti uključuje taj čamčić. U špilju se s njim i ulazi

e sada koliko se ja sjećam, na toj strani, blizu Modre špilje i nije neko lijepo kupanje, zato svi i diu na drugu stranu otoka.

Razgledavanje plave špilje traje dosta kratko.

najjeftinije su uvijek one varijante koje uključuju "javni prijevoz" . svi organizirani izleti su skupi, pogotovo ako množiš s 3 ili 4

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    ovako, ulaznica ui Modru špilju ti uključuje taj čamčić. U špilju se s njim i ulazi

e sada koliko se ja sjećam, na toj strani, blizu Modre špilje i nije neko lijepo kupanje, zato svi i diu na drugu stranu otoka.
    Razgledavanje plave špilje traje dosta kratko.
    najjeftinije su uvijek one varijante koje uključuju "javni prijevoz" . svi organizirani izleti su skupi, pogotovo ako množiš s 3 ili 4

Da, to sam shvatila - ako dodjem redovnom linijom u Mezuportu kupujem kartu-ulaznicu za Modru spilju i ulazi se na 5-10 minuta njihovim camcem.

Medjutim ovi izleti koji idu iz Visa, taksativno pise da nije ukljucena ulaznica za Modru spilju (stavila sam gore link).

Je li taj put Muzoporat - Porat jako naporan? Citala sam na jednoj stranici da su uredili staze do tamo ove godine....

I gdje da parkiram u Komizi na vise sati?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •