Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
Primijetila sam da nije kava to što mi treba, nego "nešto toplo i ukusno". Još prije trudnoće smo prešli na razne zdravije varijante - cikorija, raž, ječam... (Divke i slični proizvodi)
Ja sam trenutno na jednoj Bianki (instantica od cikorije i ječma ili raži, nisam sigurna)
E, htjela sam pitati... Cikorija je kao jako zdrava zbog inulina. Budući da su to VLAKNA koja olakšavaju probavu, utječe li to i na bebinu probavu? Hoću reći, vlakna nam pomažu u probavi jer su neprobavljiva (), odn. fizički su prisutna u crijevima. Valjda onda ne prelaze u mlijeko? Beba mi dovoljno kaka i bez moje cikorije.
Ne znam jesi li jos na portalu, imam pitanje. Kako ti je beba podnjela pijenje divke? Meni majka i baka pilaju da divka nije dobra za dojenje jer ima cikorije nego da pijem kneipp (samo od jecma). Zanima me je li ima veze sto je cikirija tu jer pi tome sto sam citala moze bit samo dobro. Ima li itko jos iskustava s divkom i sl jer bi radije presla na to nego kavu zbog bebe i zbog mene. Okus mi je skoro isti tako da ne bi bilo velika promjena.