Pokazuje rezultate 1 do 50 od 364

Tema: 39+++

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pozdrav svima! Evo, kako su mi klinci vec veliki (9,13 i 16), nakon puno razmisljanja i kalkuliranja sa njegove, a malo sa moje strane, mm i ja smo se odlučili na jos jednu srecicu u nasem zivotu. Malo me strah jer cu uskoro napuniti 39. Da li cemo uspjeti ( svaki put sam ostala t u prvom ili drugom ciklusu) i naravno da li ce biti sve u redu. (Jednu bebicu sam izgubila u 24 tj.t. )
    Sve trudnoce sam docekala i provela uz ovaj forum i nadam se da ce mi i ovaj puta donjeti srecu kao i vama svima i da cemo se uskoro druziti na trudnicama!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Evo, kako su mi klinci vec veliki (9,13 i 16), nakon puno razmisljanja i kalkuliranja sa njegove, a malo sa moje strane, mm i ja smo se odlučili na jos jednu srecicu u nasem zivotu. Malo me strah jer cu uskoro napuniti 39. Da li cemo uspjeti ( svaki put sam ostala t u prvom ili drugom ciklusu) i naravno da li ce biti sve u redu. (Jednu bebicu sam izgubila u 24 tj.t. )
    Sve trudnoce sam docekala i provela uz ovaj forum i nadam se da ce mi i ovaj puta donjeti srecu kao i vama svima i da cemo se uskoro druziti na trudnicama!
    Klinci su nam tu negdje, a ja sam malo starija. Evo sada 35 tjedana.
    Sretno i ne daj se obeshrabriti komentarima, ja sam ih se naslušala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •