Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
Pa ja ne vidim da su grupacije od po 10 ljudi koji zele brak ugrozene u nasem ili bilo kojem drustvu, da su diskriminirane, da im prijeti fizicka ili ekonomska ili emocionalna steta. Dok za homoseksualce vidim. Ili ljude koji imaju poteskoca sa zacecem. To je ta razlika i zato se smatra civilizacijskim dosegom da drustvo u kojem je vecina heteroseksualna stiti prava i interese manjine koja je homoseksualna. Jer je drustvo empaticno i sklono ne gledati drugima u pijat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja vidim da homoseksualci imaju jednaka prava pred zakonom kao i ostali, osim da ne mogu sklapati brak i posvajati djecu. Zakonom nisu diskriminirani, niti im zakonom prijeti fizička, ni ekonomska ni emocionalna šteta. Imaju jednaka prava i obveze kao i svi ostali građani.

Zakon ne može biti odgovoran ako ima primitivaca, odnosno takvo ponašanje treba sankcionirat.

Ne znam isto gdje zakon diskriminira nepolodne.

Pitanje je bilo zašto ne odobriti homoseksualni brak, ili posvajanje djece? Pa ja pitam, ako se sutra pojave grupe od x, ili xy ljudi koje će isto tako tražiti takva svoja "ljudska prava" jer su već odobrena istospolnim zajednicama od 2 ljudi, koji će biti razlog za odbijanje, i da li ikakav?