Pokazuje rezultate 1 do 50 od 186

Tema: Škola u prirodi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

u svakom slučaju nema šanse da spava tamo,to sam odlučila prerizično mi je da tako zaključan,bez mobitela u prevelikoj udaljenosti od prve bolnice čami.ostalo ćemo prilagoditi,tipa hranu će nositi za taj dan ako treba,imat će prvu pomoć i mislim da je tako svima lakše i da su svi mirniji.ne treba tegliti lijekove,inhalatore,posteljine,učitelj nema brige,osim za neko akutno hitno stanje.....nemam pojma koliko razreda je,navodno više škola tako nešto.sad bi u 10 mjesecu trebali ići.naravno,zlostavljače razredne nisam ni obradila u glavi,kao ni priče o crnom čovjeku koji napada tamo djecu,kao ni forumske priče kako djeca preskaču preko prozora i balkona po noći...itd.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj lasica prvotno napisa Vidi poruku
    naravno,zlostavljače razredne nisam ni obradila u glavi,kao ni priče o crnom čovjeku koji napada tamo djecu,kao ni forumske priče kako djeca preskaču preko prozora i balkona po noći...itd.
    To se šališ jel da, nije valjda da o takvim stvarima razmišljaš? Iskreno, čini mi se da možda malo previše brineš oko svega, no opet ti najbolje znaš stvarne opasnosti za svoje dijete. Ovo sigurno nisu neke stvari kojima bi se trebala previše baviti.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    To se šališ jel da, nije valjda da o takvim stvarima razmišljaš? Iskreno, čini mi se da možda malo previše brineš oko svega, no opet ti najbolje znaš stvarne opasnosti za svoje dijete. Ovo sigurno nisu neke stvari kojima bi se trebala previše baviti.
    haha,da,to su učiteljeva upozorenja ,kao da djeca svake godine vide crnog čovjeka u sobama po noći i onda nastane šou,da se ne obaziremo na te priče. a ovo sa balkonima imaš u novinama ako guglaš školu u prirodi i po forumima-priče roditelja koji nisu bili zadovoljni nadzorom svoje djece tamo. a razredni zlostavljač,to je onak ne iz priče,nego iz prakse za ozbač. sad je dotični u remisiji /mlati drugu djecu/,ali ko zna ako će biti u sobi sa njim možda se otme kontroli opet.
    jelena-NAŠ UČITELJ zaključava djecu u sobe.to nikome nije jasno zašto jer starci čija djeca su iz iste škole išla prošle godine vele da su smjeli imati i mobitele i nitko ih nije zaključavao,čak su neki starci nosili hranu gore,ako djeca nisu htjela nešto jesti,dolazila po njih ako su plakala...onak prilično ok i fleksibilno. ima 4-5 3. razreda,ali ne znam da li svi idu sada.znam sigurno da ima i drugih škola koje idu sa nama-ako sam dobro skužila.najstvarnija opasnost za nas je njegovo zdravlje.i potencijalno crni čovjek.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •