-
alisocka, ovo divljanje s mobitelom usred noći meni je potpuno neprihvatljivo....
Pitaj muža da li mu je palo na pamet da malom djetetu zračenje mobitela i bljeskanje njegovog ekrana (pogotovo u zamračenoj prostoriji) može učiniti trajnu štetu... a tako stvarno i jest. Vjerojatno mu ne bi bilo drago da danas-sutra njegovo dijete ima probleme s vidom, neurološke smetnje i slično zbog korištenja mobitela u ranoj dobi. TRI SATA USRED NOĆI... pa to je strašno! Da se mene pita, takve stvari bile bi kažnjive jer djetetu uskraćuju san, ali nažalost, mene se ne pita.
Mislim da ti je vrijeme za ozbiljni razgovor s mužem. Svi odrasli u kući morate se dogovoriti koje stvari su ZABRANJENE a koje eventualno mogu biti dozvoljene u nekom trenutku. I razmislite si o tome što ta tehnologija radi dječjem mozgu. Dijete u predškolskoj dobi mora učiti na klasičan način, kretanjem i dodirom, a ne pomoću ekrana koji daju iskrivljenu sliku stvarnosti. Ima puno slučajeva kad djeca kasne s razvojem govora, a to se popravi kad se ukloni mobitel, tablet i računalo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma