krasni su ti testići![]()
Narančica, divni su ti testićija bih jedan isti takav, uskoro po mogućnosti
![]()
Jutro cure. Mami hvala na kavi. Narancice krasni su ti testici. Jucer sam bila na fm i kaze mpo da imam folikule na desnom jajniku, 12mm i da se vidimo u srijedu. Izgleda da ce ovaj mjesec biti postupak.![]()
Dobar dan djevojcice!
Narancice testici su divni!
Zenii ~~~~~~~ za srijedu
Ekipa mani se tak spava. Usred posla mi je glava pala![]()
Zenii - jaoooo, pa ništa ne govoriš ženo
Sretno onda, misliš na sutra srijedu?
Držim figeeeeee
Chiara - nisi na nikakvoj stimulaciji? Držim fige za folikuliće
Narancice - prekrasni testovi, sve bi dala da i ja imam jedan takav![]()
Zenii ~~~~~~~da beta bude super. Sutra je srijeda...vadiš sutra ili za tjedan dana? CHIARAi brzo se prijavi za listu...bilo bi šteta da ne otvoriš novo odbrojavanje
.
♥ Lista za: 25.10.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~45.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~41.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~34.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc II
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice:
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~10.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 2.dc
Cure moje hvala na cestitkama. Ja sam jucer radila first sing test iz dm-g i testa crtica mi se odmah pojavila skroz tamna. A danas sam kupila gravidnost mini i testna crtica je isto tu ali svjetlija nego jucer
Anka nema veze, crta je crta a nisu niti testovi isti.
Jel tm koristio nešto za poboljšanje spermiograma?
Prije operacije je pio vitamine ali poslje operacije nije pio nista. Ja sam koristila femisan a kapi ali sam prestala prije 2 mj kad sam pocela piti ljekove za stitnjacu
Anka ne brini se za to,testovi su ti razliciti
Ali ako imalo sumnje i brige imas, idi vaditi betu.
Bolje i to nego biti pod stresom.
Evo primjerice, ovdje je praksa da nema pregleda do 12.tjedna. Dakle, ja cu prvi uzv vjerojatno tek pred Bozic obaviti... tako da cu i ja ovaj tjedan vjerojatno vaditi betu da dr vidi dupla li se pravilno.
Mene slomilo isto jucer u 8 a nisam t. Isla sam uspavati klinkicu i zacorila...muz me oko 11 probudio da se preselim...naravno klinka je jos bila budna. I da sam mogla , potegla bih sigurno do 10 spavanac.
Dakle...od kako imam m mi se dogodilo da dode na 27 dc. Al eto za sve postoji prvi put pa cure moje meni je sutra 2 dc!!
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Mislim da nisam jer sam bila bez keksica izmedju 8-20 dc
Zeni sretno sutra!
Dobro jutro curke. A bas je lijepo vidjeti ovoliko plusica.
Dali je imao netko slican slucaj? Naime prije cetiri dana sam pocela piti caj od vrkute i jucer mi se je posavio po rukama i ledima neki osip. Dali je moguce da je od caja? Ne znam dlai da nastavim piti ili ne?
Inace tako se cudno osjecam danas za poluditi. U jajnicima me pecka, opcenitno se slabo osjecam i Imam cudan osjecaj u zeludcu. Trudna nisam, jucer popodne sam napravila test ( kako vi kazete kineza ). Ne znam, sva sam nekako depresivna, lose volje i zu to prehladena za popizditi.
Svima lijep dan zelim!
Natalie probaj par dana bez čaja pa ćeš vidjeti hoće li će se povući osip.
Natalie i ja bi istro prestala sa cajem cudno mi to nesta
♥ Lista za: 26.10.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~46.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~42.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~35.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 34.dcII
Odbrojavalice:
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~11.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 3.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Jutro cure. Kuham kavu i caj pa se posluzite.
Zenii javi se.
Natalie i ja bih prestala da sam na tvom mjestu i vidjela da li se osip povlaci.
Marle i tvoja M je jos malo pa gotova i onda startate ponovno.
Anka da li ima simptoma, radis li jos?
Mona pratis li ovulaciju ovaj mjesec lh trakicama ili mjeris bazalnu? Kad je prva fm?
Meni je sutra prva inseminacija!!!![]()
Zenii - ajde, gdje si, javi se
Chiara - joj, imam još 5 trakica samo pa ne znam kad da krenem pratiti... (trebaju mi svaki tren doći nove iz Kine, ali još ih nema), a bazalnu pratim tek nakon eventualne ovulacije da vidim jel narasla, ali meni nikad ne skoči temp, što me iskreno brine...
FM idući tjedan valjda... hmmm
Sutra ti je već postupak??
Posljednje uređivanje od MonaLi : 26.10.2016. at 12:54
Radim jos posto nisam jos bila kod dr, nema neki posebnih simptoma samo bolne sise. Ja imam ugovor samo da 30.12 tako da ako budem mogla planiram to odraditi
Da, sutra je postupak. Iznenadilo nas je jer je prije 2 dana folikul bio 12, a danas 17 ili 18, nisam sigurna. Sad imamo problem jer se hm neugodno mi je reci, nismo druzilizbog mojih cestih krvarenja, a i on je duze radio i tako se to potrefilo. I sta sad? Sutra bi trebali raditi inseminaciju, on predati uzorak, a proslo nam je vise od 7 dana apstinencije.
da li se veceras druziti ili ne?
Mona nadam se da ce ti doci ubrzo trakice.
Cure cestitam na plusicima, bas mi je drago da se nesto dogadjauh chiara najbolje bi bilo ako ih mozes zovnuti pa pitati, ne znam sta je bolje da je prekratka ili preduga apstinencija. Kakav mu sgram inace, ako je dobar bolje da se druzite vcrs
Hmmm... kakav mu je spermio inače?
Joj ne znam, ja ne bi danas u akciju, mislim stvarno ne znam što je veće/manje zlo...
Mislim da ne bi to previše utjecati ako je spermio dobar... ali možda da postaviš pitanje u MPO dio foruma?
Normospermija. Ovo sam nasla na net-u vezano za spermiogram:
Prije davanja uzorka preporučuje se apstinencija od minimalno 2 dana i najviše 7 dana, najbolje oko 4 dana. U slučaju apstinencije kraće od dva dana u ejakulatu će biti smanjen broj spermija, dok će kod apstinencije duže od sedam dana pokretljivost spermija biti bitno smanjena.
Chiara - ne znam možda bolje da je slabija pokretljivost? Joj ne znam :/
hvala cure, za dva dana ponavljam ali izgleda mi prilično obećavajuće![]()
Zeni čestitam!
Zenii,čestitam ti od sveg srca!![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 26.10.2016. at 16:17
Zenii cestitaaaam) chiara da pitaj na mpo, meni nekako djeluje bolje da ih je manje al da su kvalitetniji. Al u svakom slucaju pitaj tamo najbolje.
Zenii cestitaaaaaaaam
Chiara ~~~~~~~~~~~ za sutra!
Tocekica ja jos nisam odustala od tebe![]()
Zeniiiiiiiiii! Da nisi ti to osjecqla svoju bebicu kak dolazi a ne moju! Hahahahaha
Jao divote!
Nije Listopad nego Plusopad!!
Chiara napokon! ~~~~~~~~~~~~~~~ da nam i ti prijavis betu ili stupice!
Mona, nemoj ni piskiti trakice. Samo keksanje dok ti se ne zgadi![]()