Stranica 43 od 131 PrviPrvi ... 3341424344455393 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 6537

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

  1. #2101
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    nego, a šta vi kuhate?
    opet mi je ponestalo ideja
    Joooj, neki dan je kolega slavio rođendan i počastio nas prasetinom - skoro sam krepala, kako sam se prejela... (možda i nisam tak puno pojela, ali nisam više navikla). Sve manje jedem ja, a sve više brinem da teenageri ne ostanu gladni,hehehe...

    Evo jelovnika (samo ručak):
    Subota - leća i kranjske kobase
    Nedjelja - pileća juha, pečena piletina, prokulice s prezlima, cikla, zelena salata regica
    Ponedjeljak - filane paprike i pire
    Utorak - kelj varivo i pohanci
    Danas - pašta fažol, ćevapčići, zelena salata

    Plan za sutra još nemam, ali u škrinji imam mljeveno meso, krmić i komad teletine za saft, pa ćemo se dogovoriti što bi od toga moji jeli... Od povrća imam shannon pa bi mogla biti neka lešada ili mogu skuhati njoke/tijesto pa s umakom od shannona (povrće + maslinovo ulje + češnjak)
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.10.2016. at 11:39

  2. #2102
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    e mislila sam za vikend možda radit njoke od bundeve, tko je to radio, s kojim umakom to najbolje ide?
    vidim na internetu umak od maslaca i kadulje, to zvuči divno za mene, ali mojim ukućanima ne bi prošlo..

  3. #2103
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Eh, nisam napisala deserte:
    - prošli vikend radila sam veliki pleh štrudle od jabuka (dovukli cijelu kantu jabuka s grunta)
    - ovaj vikend pekla sam šareni voćni kuglof, a pekla sam i lažne čupavce (svekrva je imala goste, pa je pol toga otišlo k njoj)
    - sinoć sam napravila palačinke, a došlo je vrijeme i za degustaciju mog džema (svi probali osim mene)
    - neki dan sam pekla makove kocke, baš su bile fine jer tome ne mogu odoljeti
    - od zadnjih šljiva napravila sam sirne (vrtićke) knedle, pa su se mm i moj stariji gostili

  4. #2104
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    e mislila sam za vikend možda radit njoke od bundeve, tko je to radio, s kojim umakom to najbolje ide?
    vidim na internetu umak od maslaca i kadulje, to zvuči divno za mene, ali mojim ukućanima ne bi prošlo..
    Moj stariji to obožava, a jede samo s vrhnjem za kuhanje ili kiselim vrhnjem - što prije dohvati.

    Ja uz to volim bešamel - može sam (s oraščićem), a može i s koprom ili divljim gljivama.

  5. #2105
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    tang, daj se skockaj
    pa vidis da sam ljencuga ovih dana

    Peterlin, ma da, u pravu si
    e da, za ove cimet rolice- ja dodam bar duplo vode, jer se inace ne da mijesiti
    i svim ukucanima se svidja tako da cu ih cesto raditi (citaj: ne moram sve sama pojesti)

  6. #2106
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    ja nemam plan ni za danas
    dijete doslo iz skole, a ja joj dala spek i klipic...ajme
    u svoju obranu - cijelo jutro jurcam okolo i obavljam stvari

  7. #2107
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    ja ću još o mojim njokama od bundeve, provjeren recept molim peterlin
    i je li svejedno koju tikvu koristim?

  8. #2108
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    i mene zanima recept

  9. #2109
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Bio je recept na vjezbacicama prosle godine. mislim da ih je radila Anci.

  10. #2110
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    spajka bas si od pomoci
    vjezbacice tipkaju koliko i vjezbaju

  11. #2111
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    spajka bas si od pomoci
    vjezbacice tipkaju koliko i vjezbaju
    Zato sam i napisala siru ANci, pitaj nju.

  12. #2112
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja ću još o mojim njokama od bundeve, provjeren recept molim peterlin
    i je li svejedno koju tikvu koristim?
    Naravno da nije svejedno koju bundevu koristiš... a to je i razlog zašto mi je teško reći kako glasi provjereni recept. Ja sam ga davno uzela sa Zemljana (forum vegetarijanaca i vegana)

    Koristim za ovo samo dvije vrste
    - maslenu buču ili butternut - ovu: http://www.njuskalo.hr/image-bigger/...ka-9976383.jpg
    - hokkaido - ovu: https://static.kupindoslike.com/Hokk...L_46538753.jpg - trebaju ti dvije jer je hokkaido mala tikva

    Trenutno ima jednih i drugih. Ja bundevu za njoke ne kuham nego pečem. Recept je inače super jednostavan, ali odstupam od veganskih regula. Napisat ću zašto.

    Daklem, uzmem bundevu (butternut ako mogu naći), prepolovim i ispečem u pećnici, da bude skroz mekana. (Pleh obložiti pek papirom da se ne zezate s ribanjem zagorenih dijelova...)

    Kad je bundeva pečena, ostružem samo meso (bez kože i zagorjelih dijelova) u zdjelu. Obradim štapnim mikserom. To je pire koji je sirovina za sve živo, za juhu, za njoke, za muffine... i stoji u frižideru u staklu cijeli tjedan, jer se ne isplati peći bundevu samo za njoke.

    Daklem, za njoke je omjer bundevinog mesa i brašna 4:1.
    - 800 grama bundevinog mesa (pire obrađen štapnim mikserom)
    - žličica soli
    - 200 grama brašna (s oštrim mi je lakše raditi, ali nije uvjet)
    - po potrebi žlica - dvije vrhnja za kuhanje (pa recept više nije veganski - kod njih se stavlja biljno ulje)

    Ovo je prilično velika količina, pa se može raditi i s pola. Nisam zaboravila jaje - ja ga ne stavljam, ali može se ako netko voli.

    Tijesto je ljepljivo i gnjecavo. A dalje ide kako god želiš - ako volite mekano, napravi žličnjake. Ako voliš tvrđe, dodaš brašna samo koliko treba dok smjesa ne postane glatka i podatna za valjanje (ne previše da ne bude tvrdo), formiraš duuugačku kobasu debelu kao palac, izrežeš ju na pol palca dugačke komade, pa se to skuha u puno kipuće slane vode. Gotovo je kad isplivaju (2-3 minute).

    Ima još varijanti - može se i krumpir u to dodati, ali onda ide manje brašna. Moja djeca to obožavaju, ali ja sam lijena jer mi je i ovo puno prčkanja. Jednom sam uvalila instant pire i raspametili su se, ali to rijetko kad imam u kući.

    Kad su njoki kuhani, možeš ih zaliti umakom ili prepržiti na luku (to je tradicionalni recept).

    Eto. Nadam se da ne zvuči jako komplicirano. Nije, ali traje dok se bundeva ispeče. To je obično posao od dva dana koji treba planirati. AKo se bundeva kuha, u njoj ostane previše vode pa nije pogodna za ovo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.10.2016. at 13:35

  13. #2113
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    tang, daj se skockaj
    pa vidis da sam ljencuga ovih dana

    Peterlin, ma da, u pravu si
    e da, za ove cimet rolice- ja dodam bar duplo vode, jer se inace ne da mijesiti
    i svim ukucanima se svidja tako da cu ih cesto raditi (citaj: ne moram sve sama pojesti)
    Moja frendica radi ove sa pudingom u tijestu. Bolje niti ne pokusavaj ako zelis zadrzati liniju

    Ja ih ne zelim praviti jer bi ih sama sve pojela. Ali znam da ona uvijek ima zamrznutu kolicinu u rezervi pa kad su mi bas u zelju, samo je nazovem da mi ih ispece :D odlicna i prijateljica i rolnice!

  14. #2114
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,981

    Početno

    Peterlin, jesi probala smrzavati taj pire od bundeve ili same njoke?

  15. #2115
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, jesi probala smrzavati taj pire od bundeve ili same njoke?
    Nisam, jer se to kod mene brzo pojede.

    Vjerujem da bi se jedno i drugo uredno dalo smrznuti, pire od bundeve i gotovi valjušci. Ništa tome ne bi bilo. Njoke bih stavila smrzavati na pladanj, pa tek drugi dan u vrećicu, da se ne zalijepe. Za pire nema veze, u vrećicu i frk u led. To je već termički obrađeno. Jedino kod odmrzavanja treba ocijediti višak tekućine ako ima.

  16. #2116
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    mamice, narednih pol godine ionako planiram nabaciti kojih 15-tak kg, tako da nije bed
    samo da izadjem iz ove :nistamiseneda: faze

    Peterlin, joooj, imam dvije butternutice doma
    al ajd, ak mogu i zlicnjaci, mogla bih probati...
    mozda sljedeci tjedan...

  17. #2117
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    danas sam uspjela skuhati arabiatu
    nisu pocrkali od gladi
    iako, uvijek ima sira, vrhnja i speka, domaceg kruha...pa nek se netko proba zaliti

  18. #2118
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam uspjela skuhati arabiatu
    nisu pocrkali od gladi
    iako, uvijek ima sira, vrhnja i speka, domaceg kruha...pa nek se netko proba zaliti
    A zakaj bi pocrkali od gladi? Moj mlađi sin bi ti se pozvao na ručak i još bi sa sobom donio bočicu s tabascom, za slučaj da nije dovoljno ljuto... Ufff... Taj zna sve moguće nazive ljutih paprika koji god postoje, a na tome stvar ne staje, bome on i mm pojedu sve takvo. (Moj stariji i ja smatramo feferone sredstvom za tjeranje žiški i moljaca, hehehe...)

  19. #2119
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,097

    Početno

    U nas danas pečena svinjska lopatica uz varivo grašak-mrkva i zelenu salatu, sutra će biti lazanje (s paprikama, rajčicama, tikvicama, balančanama i sirom)

  20. #2120
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,865

    Početno

    Kod nas varivo od poriluka. Imam fini temeljac od teleće kosti pa ću to sve skupa zakuhati.

  21. #2121
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Ja nemam mašte - stariji sin je naručio pečenog oslića i krumpir salatu s kukuruzom, pa je to danas na jelovniku. Sad ne znam kaj bi sutra...

    U takvim situacijama obično napravim bolonjez, nema šanse da moji to ne pojedu. A možda se dosjetim i nečeg boljeg...

  22. #2122
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,100

    Početno

    I meni danas neinspirativan dan pa sam spekla picu

  23. #2123
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    kod mene je danas varivo od piletine i mahuna

    ove lazanje kao kod čokolade su mi nešto najdraže, ali sin traži obične, a ni te mu nisu dobre ko što su imali u vrtiću

  24. #2124
    Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015
    Postovi
    719

    Početno

    Za veceru uz kakao sam napravila rolice od cimeta s puding tijestom i super su. Pola doze sam filala cimetom a pola s pudingom i kiselim vrhnjem. Ukucani odusevljeni. Od 1kg brasna sam dobila 60 ruzica.

  25. #2125
    Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015
    Postovi
    719

  26. #2126
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    kod mene je danas varivo od piletine i mahuna

    da nadopunim, u ovo varivo sam stavila i batat, onaj bijeli, umjesto krumpira, i on je dao super slatku notu, baš mi je dobro ispao ručak

  27. #2127
    Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015
    Postovi
    719

    Početno

    Danas sam radila njoke od buce i stavila sam malo vise brasna jer su bile pregnjeckave i nije se moglo radit. Ispale mi dosta tvrde. Drugi put radim zlicnjake. Razmisljam da ubacim malo griza u smjesu.

  28. #2128
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,711

    Početno

    Kako si pripremila bundevu za njoke?

  29. #2129
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Kod mene u ponedjeljak rižot sa povrćem (grašak, mrkva, bob, paprika...)
    utorak teleći šniceli i pire
    srijeda musaka
    četvrtak lazanje

  30. #2130
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    Zagreb, Maksimir
    Postovi
    3,756

    Početno

    Kad ste već spominjali njoke od bundeve, hajde da ovdje pitam:
    vidjela sam negdje na fejsu da neki opg ili nešto slično proizvodi tjesteninu od bundeve, al' da me ubiješ ne mogu to više pronaći .
    A baš mi se svidjelo, pa me zanima zna li netko gdje toga ima za kupiti?

  31. #2131
    Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015
    Postovi
    719

    Početno

    Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kako si pripremila bundevu za njoke?
    Ispekla je, stapnim je izmiksala, dodala sol, brasno i vrhnje po Peterlin receptu. Mozda sam trebala stavit jaje pa bi bile manje tvrde ni sama ne znam. Kad radim s krumpirom ne ispadnu ni tvrde.

  32. #2132
    Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015
    Postovi
    719

    Početno

    Ispekla sam je u ponedjeljak i do danas je bila u tegli u hladnjaku.

  33. #2133

    Datum pristupanja
    May 2016
    Postovi
    32

    Početno

    Losos s preljevom od djumbira i cesnjaka, salata od kupusa i mrkve.

  34. #2134
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    Citiraj Inez prvotno napisa Vidi poruku
    Losos s preljevom od djumbira i cesnjaka, salata od kupusa i mrkve.
    njaaaaaaaam

  35. #2135

    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Postovi
    278

    Početno

    Jucer rizot s teletinom,danas spinat,blitva i pileci fileti.

  36. #2136
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Jučer ćufte s pireom i zelena salata, danas varivo od slanutka,pečeni pileći batci sa zabatkom i cikla.

    Za sutra je svekrva najavila prisiljeno zelje s grahom, uz to nek si moji muški sami skuhaju ili ispeku kobasice.

  37. #2137
    Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,402

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer ćufte s pireom i zelena salata, danas varivo od slanutka,pečeni pileći batci sa zabatkom i cikla.

    Za sutra je svekrva najavila prisiljeno zelje s grahom, uz to nek si moji muški sami skuhaju ili ispeku kobasice.
    kakvo je to prisiljeno zelje s grahom?

  38. #2138
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    kakvo je to prisiljeno zelje s grahom?
    Kad mi se ne da kuhati prilog (pire, palentu...) onda u klasično prisiljeno zelje još pri kraju ubacim šalicu kuhanog graha ili ocijeđeni grah iz male konzerve. Nikakva mudrost. To je onda kompletan obrok. Meni uz to ne treba meso, a moji muški si ponekad skuhaju kranjske kobasice, ponekad ni to.

    Jučer je moja svekrva bila kuharica i poslala cijelu rajnglu. Ima da se udavimo, hehehe...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.11.2016. at 09:19

  39. #2139
    Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,402

    Početno

    hvala

  40. #2140
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,220

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Kad mi se ne da kuhati prilog (pire, palentu...) onda u klasično prisiljeno zelje još pri kraju ubacim šalicu kuhanog graha ili ocijeđeni grah iz male konzerve. Nikakva mudrost. To je onda kompletan obrok. Meni uz to ne treba meso, a moji muški si ponekad skuhaju kranjske kobasice, ponekad ni to.

    Jučer je moja svekrva bila kuharica i poslala cijelu rajnglu. Ima da se udavimo, hehehe...
    Joj, Peterlin, ljubim te po stoti put, upravo si mi riješila ručak!

  41. #2141
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Danas moram nositi rucak mojoj curki, leti s jedne aktivnosti na drugu i nece stici doma na rucak.

    Imam rizu s paradajzom od sinocnje vecere, dajte ideje da joj to pretvorim u polutopli obrok a da nije istog okusa kao sinoc.

  42. #2142
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Danas moram nositi rucak mojoj curki, leti s jedne aktivnosti na drugu i nece stici doma na rucak.

    Imam rizu s paradajzom od sinocnje vecere, dajte ideje da joj to pretvorim u polutopli obrok a da nije istog okusa kao sinoc.
    Moj L. bi uz to volio peceno jaje i svjezi kastavac.

  43. #2143
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moj L. bi uz to volio peceno jaje i svjezi kastavac.
    Joj, jednom je par sati nakon sto je to pojela, igrom slucaja naravno, imala zelucanu virozu sa svim popratnim efektima. Zna ona da jaja i krastavac nisu krivi, ali mentalno ih veze, pa mi ih vec dvije godine odbija u toj kombinaciji (meni je to inace super kombinacija ljeti).


    Palo mi je napamet da joj napravim polpete od toga, zna li netko kako tocno to ide?

  44. #2144
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moj L. bi uz to volio peceno jaje i svjezi kastavac.
    pročitala sam pečeno janje i mislim "zna dijete"

  45. #2145
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno


    i ja bih peceno janje, njamiiiiii

    danas home made pizza
    konacno sam nasla tijesto koje se svima svidja

  46. #2146
    j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013
    Postovi
    3,243

    Početno

    Ajd sad podijeli s nama recept za to tijesto . Čim su se svi usaglasili, mora da je dobro.

  47. #2147
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    pročitala sam pečeno janje i mislim "zna dijete"
    Ne bi se on bunio ni na to , a ne bi ni ja

  48. #2148
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Ajd sad podijeli s nama recept za to tijesto . Čim su se svi usaglasili, mora da je dobro.
    ovo:
    http://www.coolinarika.com/recept/me...esto-za-pizzu/

    probali smo razna, ovo je jedino koje se svima svidja

  49. #2149
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,245

    Početno

    Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, jednom je par sati nakon sto je to pojela, igrom slucaja naravno, imala zelucanu virozu sa svim popratnim efektima. Zna ona da jaja i krastavac nisu krivi, ali mentalno ih veze, pa mi ih vec dvije godine odbija u toj kombinaciji (meni je to inace super kombinacija ljeti).


    Palo mi je napamet da joj napravim polpete od toga, zna li netko kako tocno to ide?
    ubaciš malo jajeta , promućkaš i spećeš ploščice

    ja danas radila ručak od jučerašnje večere, ostalo riže i mesa, pa sam meso zdrobila dodala 2 jaja, malo stepka, malo brašna sve umutila skupa dodala tu rižu i zapekla , dodala i malo ćešnjak i špeka, meni je ujutro to bilo jaaako fino

  50. #2150
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012
    Postovi
    6,097

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ubaciš malo jajeta , promućkaš i spećeš ploščice
    Od tog vaseg janjeta, ja sam i ovdje procitala: ubacis malo janjeta... :D

    Mmmmmm

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •