Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Danas mi je 25. DC i upravo sam prokrvarila. U bolnici su mi rekli da vadim krv 28. DC (kontrola bete) bez obzira jesam li dobila vjesticu ili ne. Ono sto me kopka je sljdece, ako je danas 1. DC i trebala bih poceti opet uzimati klomifen 3. DC., kada isto vadim krv, mogu li izvaditi krv 27. DC i tako provjeriti betu dan ranije i hormone na 3. DC?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je 25. DC i upravo sam prokrvarila. U bolnici su mi rekli da vadim krv 28. DC (kontrola bete) bez obzira jesam li dobila vjesticu ili ne. Ono sto me kopka je sljdece, ako je danas 1. DC i trebala bih poceti opet uzimati klomifen 3. DC., kada isto vadim krv, mogu li izvaditi krv 27. DC i tako provjeriti betu dan ranije i hormone na 3. DC?
    Di si u postupku??
    Nazovi njih tamo i pitaj ili ako se ne javljaju odi ako ti je zgodno da ne propustis ovaj ciklus.
    Al mislim da bi mogla tako kako si mislila al sigurnije da njih pitas.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Sanjka, u Bruxellesu. Ovdje je organizacija postupka poprilicno strukturirana. Doktora sigurno ne mogu nazvati, ali probat cu nazvati odjel koji se bavi monitoringom pacijenata koji koordiniraju davanje lijekova i razlicite preglede. Iako i oni sve rade po naputku doktora. Nikako ne bih htjela preskociti ovaj ciklus klomifena. Hvala na odgovoru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •