Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Podjela poslova u kuhinji među partnerima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Usudim li se nakon svega pročitanog napisati da mi ručnik traje jedno tuširanje?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Usudim li se nakon svega pročitanog napisati da mi ručnik traje jedno tuširanje?
    Sjećam se i ja takvih vremena... Zapravo, i sad ih ponekad bacim u pranje svaki dan ako je nezgodno i vlažno doba godine kad se ne mogu lijepo osušiti (na radijatoru ili sami od sebe) pa poprime pljesniv miris... To mi je kriterij, a ne koliko dana su bili.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Sjećam se i ja takvih vremena... Zapravo, i sad ih ponekad bacim u pranje svaki dan ako je nezgodno i vlažno doba godine kad se ne mogu lijepo osušiti (na radijatoru ili sami od sebe) pa poprime pljesniv miris... To mi je kriterij, a ne koliko dana su bili.
    Osuše se, nemamo problema s tim da se neće osušiti... i idu u kantu dok ih se ne skupi cijela mašina.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e ovo ne kužim, majke mi moje.
    ti kao j.
    što se ima toliko zaprljati od jednog brisanja čistog tijela, nije mi jasno.
    mi imamo svako svoj, ja kao summer, jedan veliki i jedan mali. nakon tuširanja ih stavim na radijator i stvarno nema potrebe tako često mijenjati.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ti kao j.
    mi imamo svako svoj, ja kao summer, jedan veliki i jedan mali. nakon tuširanja ih stavim na radijator i stvarno nema potrebe tako često mijenjati.
    Ma znam.
    Ali ne mogu si pomoći.
    Valjda imam neki poremećaj kojeg još nisu dijagnosticirali.
    Srećom, to su mani 50x100 ručnici...
    Pokušala sam s onim ogromnim, uspijem ga držati dva dana (4 tuširanja).

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ti kao j.
    pa brišem cijelo tijelo, od glave, preko trupa do nogu. ne mogu taj ručnik vratit i sutra s njim opet brisati, štajaznam, lice i kosu

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bi svoje u top pa na Mars poslala da vade za svako tuširanje novi.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi svoje u top pa na Mars poslala da vade za svako tuširanje novi.
    Eno baš pitam svoga "Is there life on Mars" ? Slažem se - nemam dovoljno jak katapult za lansiranje .

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A nego kako? Pa ne bih se ja brisala ponovo u isti rucnik. Nakon tusiranja, oba idu u pranje, i onaj s kojim sam obrisala kosu i onaj od tijela. Muskom dijelu obitelji je dovolan jedan po tusiranju, mi zenske imamo duuge kose i koristimo po dva.
    Za ruke imamo zajednicki, mijenjam ga jednom ili dva puta dnevno. Brda rucnika perem, to mi je sasvim normalno. Do nedavno su bili svi iste boje, a sad sam dobila gomilu plavih i moram nekako smisliti sto sad.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •