Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Dragi Lastane, imam srednjoškolski problem, a odrasla sam osoba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uh, baš me isprdao..a drugi su šutjeli jer realno je tako, pretjerala sam ali taj kolega mi je kao neki "dobar" kolega, bili smo baš dobri i da je našao neki ljepši način, ok, ali on je išao čitat poruku po poruku i ismijavat se..a ja sam samo propadala.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, baš me isprdao..a drugi su šutjeli jer realno je tako, pretjerala sam ali taj kolega mi je kao neki "dobar" kolega, bili smo baš dobri i da je našao neki ljepši način, ok, ali on je išao čitat poruku po poruku i ismijavat se..a ja sam samo propadala.
    o, bože, koji kreten.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    o, bože, koji kreten.
    Baš

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Lavko to su zbilja dječje brige Ma daj opusti se, reci na sljedećoj kavi, ej ekipa sorry malo sam se zanijela, ovo što kaže summer, na odvikavanju, i zatvori priču.
    A muški jesu takvi, nemaju oni diplomatke kandže u rukavicama, fala bogu, nisu ni baš pretjerano senziblni, ali to ne znači da mu i dalje nisi draga.

Najbolje ti je tome tako cool na sve to, pogotovo ako je takav tip, prozivati ga radi toga možeš samo pogoršati, okreni sve za zahebanciju na svoj račun

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •