Stranica 10 od 12 PrviPrvi ... 89101112 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 567

Tema: Podjela poslova u kuhinji među partnerima

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja ih naravno ne mijenjam svakodnevno (nosim jedan cca 3 dana - ali ne nužno za redom, ovisno o boji majice) a perem ih s vesom odgovarajuce boje (sto automatski znaci i susenje u susilici). Neke pamučne, M&S, izdrže 2-3 godine bez problema (veći problem mi je da su se svi M&S dućani zatvorili)

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ništa ne perem na ruke,
    grudnjaci idu u vrećicu pa u perilicu.
    imam program za ručno pranje
    pa ako je baaaš nešto osjetljivo ubacim na to.

inače ja stavljam i omekšivač,
    ali ne volim one teške turbo mirisne,
    više onako lajt.
    otkako sam na ovom forumu smanjila sam i to
    pa stvarno stavljam minimalnu količinu omekšivača,
    a i prašak sam smanjila.
    jedino što sam vratila na staro je iskuhavanje,
    jer mi je majstor nedavno rekao, kad mi je mašina zaribala zbog kamenca,
    da bar svako 3-4 pranje (mislim na bijeli veš) obavezno stavim na najvišu temperaturu pa tako i radim.

svi se peremo jednom dnevno, ljeti češće.
    kosu perem svaki treći dan, ne zato što mi to donosi radost u život,
    nego mi se očajno masti.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

možda ću sada lupiti glupost, ali meni se više čini da pigam grudnjak ručno ga perući, nego u mašini na najnižoj temperaturi brzog programa.
    kako ga god primim rukama za košarice, moram s njim napraviti neku kretnju pranja, a nije da pri tome ne radim protiv košarica.
    pa onda cijeđenje. šta možeš, nego ga malo prstima stisnuti da ga ne strgaš i objesiti dok obilno kapa po terasi.
    eto baš za grudnjake sam odavno došla do zaključka da im je sigurnije u mašini, a uopće mi ih nije lijeno prati.
    niti njih niti drugi veš. i sve što mi inače ima etiketu za ručno pranje - perem ručno, uključujući ponekad i ono što perem prvi puta, čisto da vidim koliko je boja postojana.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

veš drljam stalno,
    nevjerojatno je koliko količinu prljavog veša proizvodimo
    peglamo isključivo ono što baš baš moramo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ko Cubana. Uglavnom su pamučni. A i one finije isto tretiram.
    Također.

Imam dva koja nosim višemanje stalno (trenutno sivi melirani pamučni, a prije sam često nosila bež) Imam još dva-tri koje nosim rjeđe. Ne volim bijele i imam samo jedan takav za odjeću ispod koje se grudnjak vidi, češće ljeti). Ova dva siva se peru u šarenom vešu, na kraj pameti mi nije da imaju neki poseban tretman, ali ja ne nosim krute košarice pa mi može biti. Traju jednu sezonu.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Što se sredstava tiče, ja sam se jako upristojila.
    Od kemije samo za vece školjku.
    Ostalo sve, baš sve, ocat plus nešto eteričnog ulja, ako ga imam plus voda plus spužva.
    Mislim, sve osim suđa i veša, naravno.

Što se tiče sredstava, aparature, opreme za čišćenje općenito, priznala sam da je Marie Barone u pravu kada kaže Debri:"Machines don't clean houses. People clean houses."

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a ja pak volim kemiju. i za čišćenje stana, a bogami i sebe same :D

iako, sudeći po ovim kriterijima :šporkulja:, definitivno učinak po okoliš iz našeg kućanstva nije zabrinjavajući.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kako vi sve to znate toliko detaljno o svojim grudnjacima?
    ja ne znam koliko ih imam, ubacim u mašinu kad su mi pri ruci, ne znam koliko često, kad se neki podere bacim ga u smeće, ne znam nakon koliko se to dogodi
    samo znam posjedujem li ili ne posjedujem bež bez naramenica jer ljeti specifično njega trebam

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni su grudnjaci vječna tema, jer ne želim ni žice ni krute košarice, a želim da imaju kroj pravog grudnjaka, a ne bikinija (trakica i trokutići).
    Ovom prilikom, ako netko zna gdje se takvi prodaju osim u Intimissimi, molim neka podijeli.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja imam takve pamučne, ali nemam pojma koje su marke, mozda Sloggi?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A je li znaš di si kupila?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    A je li znaš di si kupila?
    Ne treba, proguglala!
    Posljednje uređivanje od vertex : 22.11.2016. at 12:34

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas je to dućan koji drži Triumph i Sloggi, mozda još nešto. Al ne znam jel to neki lanac ducana ili je pojedincani.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja imam dvadesetak grudnjaka
    nosim vecinom tri, ostale, ne znam ni ja, cuvam za special occasions i sad sam bolno svjesna nedostatka special occasions u svom zivotu
    perem u masini, dosad se nijedan nije unistio
    jednom tjedno, ili cesce po potrebi, inace vrtim ta tri ovisno o boji odjece, mada preferiram crno i sivo, bordo, a bijelo niti ne kupujem, samo boju koze
    doma ga skidam i upadam u top za vjezbanje
    ne mogu bez nekog drzaca, osim nocu, nervira me to

skuli, ja vjerujem da je voda dovoljna kad cistis svaki dan
    zato i rekoh kad vec ne cistis nego jednom tjedno, sumnjam da ce ijedna krpa bit dovoljno magicna da ocisti bez nekog sredstva
    tu sam uz cvijetu, volim kemiju, umjereno, ali i za ciscenje i za kupanje/tusiranje

a to radim bar jednom dnevno, zbog vjezbanja i cesce
    kosu perem svako drugi dan jer ne trpim ni najmanji znak masnoce, ne znam to kamuflirati frizurama

uglavnom, meni je sve ok
    ne poznajem prljavce u stvarnom zivotu za bas neko zgrazanje
    mozda par masnih glava, al ako njima ne smeta...
    ni cesto tusiranje, ako te veseli ili imas potrebu a ne smeta ti kozi, zasto ne, samo ne smatram da je zbilja higijenski potrebno
    jedino sumnjam da tancin pas ima cistije genitalije od mene :D

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    tu sam uz cvijetu, volim kemiju, umjereno, ali i za ciscenje i za kupanje/tusiranje
    X

često mi se upale limfni čvorovi pod pazuhom, baš sam sklona tome.
    probala sam se tuširati vodom i stavljati onaj neki kristal, kamen, kako li se već zove,
    pa dječji puder i još ponešto,
    dok se obrišem, namažem i obučem ja već smrdim,
    a uopće se ne znojim puno.
    ne ide to kod mene.
    sad sam našla kombinaciju i mirna sam, ali nikako bez ičega.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    X

često mi se upale limfni čvorovi pod pazuhom, baš sam sklona tome.
    probala sam se tuširati vodom i stavljati onaj neki kristal, kamen, kako li se već zove,
    pa dječji puder i još ponešto,
    dok se obrišem, namažem i obučem ja već smrdim,
    a uopće se ne znojim puno.
    ne ide to kod mene.
    sad sam našla kombinaciju i mirna sam, ali nikako bez ičega.
    Joooj sad si me podsjetila - s čvorovima pod pazuhom sam ja imala problema par godina, znalo je izgledati kao cijeli grozd (pogoršalo se u klimakteriju, sad me još uvijek tu i tamo snađe ali ne tako često). Kristalni kamen me se nije dojmio. Bolji su mi Nuxa preparati, ali su tak skupi da mi vjera brani to kupovati .

Meni je spas sapun s ionskim srebrom. Zove se Silverex. Nije ni taj badava, ali nije u rangu s Nuxe kozmetikom. Slučajno sam na nabasala na taj sapun - kupila djeci da si peru prištava čela, pa probala i sama i dobro je. Eh, sad - koliko je do sapuna a koliko do starenja, nemam pojma. Već me neko vrijeme pazuha puštaju na miru, a i smrad je bio samo u "onim" godinama... Baš se potrefilo da su mi djeca bila u pubertetu istovremeno kad sam ja imala veselje od valunga i preznojavanja, pa smo trošili nemile količine vode.

U biti, ne bih se smjela tuširati 2x dnevno jer mi se strašno isuši koža, ali ipak to povremeno napravim (fitness, grunt i slično). U kupaonici zato zimi imam malu bocu maslinovog/jojobinog/kantarionovog ulja, pa se na mokro mažem s tim po kritičnim dijelovima, jer bi mi inače koža valjda otpala.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jedino što je žešće od onoga kako radim, ili sam radila, pa odustala, je pranje posteljine svaki tjedan. e, to nisam nikad.
    nekako se tješim da ako se svakodnevno tuširamo, a ne seksamo svakodnevno, da može izdržati 10-14 dana šlifer, jastučnicu, ajde, promijenim i prije po potrebi.
    ljeti je to naravno drugačije, lakše se veliki komadi veša suše pa mi nije greda prati ih kad god.

i nemam veša svaki dan za jednu mašinu, stvarno nemam. znači, ni ne presvlačimo se svaki dan, a valjda tome pripomogne i ona presvlaka u kućnu odjeću kad dođemo doma. a nju svatko od nas nosi sigurno 2 dana.
    ne znam odakle mi toliko veša za peglanje.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Vratili smo se u sigurne vode .

Što se tiče veša, ne bi meni bilo teško okrenuti koju mašinu više (mislim 1-2 više, do deset tjedno u ovoj fazi života ne bih nikad dogurala), niti bi toliko kalkulirala što ćemo nositi više puta... ali problem mi je sušenje, barem 5 mjeseci u godini. Nekad i više. Sušilicu nemam, i nemam ni mjesta za nju. Kad nije ovakva južina veš mi je u dnevnom boravku. Fino isparava u sobu i udišemo to. A ujutro prozori puni vlage, ne želim znati koliko je ušlo u zidove. Po cijele dane nas nema doma, ne grije se u stanu i ako nemam sreće pa je vani tako da ne mogu ni prozor ostaviti otvoren, veš ne da se ne osuši, nego se fino i usmrdi. Na pljesan. Ili ne znam je li mi draže kad ga nekad ostavim vani, kao ima vjetra, a onda ga unesem, a ono fini miris dima od loženja + zagrebačka magla. Ne mogu se odlučiti smrdi li mi gore od magle ili kad se u hladnoj sobi usafta. Pa sam onda zaključila da mi manje smrdi ako traperice, samterice i trenirke nosimo i po 5 puta. Manje se usmrde na nama nego u nekim procesima sušenja.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bubilo tebe bi sušilica spasila, ovo tvoje je prava muka. ja to ne bih izdržala jer mi je nos toliko postao osjetljiv na mirisnu kemiju da ne bih podnijela isparavanje praška i omekšivača.
    imam cjelogodišnji rinitis i doslovno mi razni mirisi kolju sluznicu nosa. i ovako puno razmišljam o sušilici eto baš zbog posteljine i ručnika, a gdje da još nemam natkrivenu terasu.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja nemam mjesta za sušilicu veša, ali smo se spasili kad smo kupili stroj za isušivanje zraka. Izgleda kao prijenosna klima.
    Po noći ostavim to čudo upaljeno, ujutro iz kante izvadim cca 3 do 5 l vode, a veš suh i nema vlage u zraku.
    Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 22.11.2016. at 14:03

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hm, da muči me što nemam mjesta za sušilicu. Ana, a je l se čuje to čudo dok radi po noći?

Zapravo, ne brinem puno, sad je tako kako je. Stan je mali, djeca rastu, morat ćemo ionako mijenjati nekretninu, pa dok dođu do faze da ih ne mogu slati (polu)prljave van i bude više mašina veša, promijenit ćemo mjesto boravka nadam se. A gledat ću svakako da to novo ima mjesta za sušilicu. Ili da ima toplanu pa ga osuši za 5 minuta kao kod nekih mojih frendica . Zapravo, najradije bih si kupila dvorac u kojem imam sobe za poslugu pa da ne moram o ničemu od ovog uopće razmiljaš. Tome težim .

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni bi sušilica isto bila spas, ali ja je neću kupiti iz ekoloških razloga :p

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kužim to. a šta vam perilica i sušilica u jednom ne igra ulogu?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u isto vrijeme nas je par postalo. da, i meni bi dvorac dobro došao, šta jest jest.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

http://www.infomag.hr/odvlazivac-zra...FdMV0wodG3EBCw
    Ovo je moj spas.
    Kupljen je prvenstveno zbog vlage u stanu, ali tako predivno osuši veš...
    Po noći ga ne čujem kad radi (u drugoj je prostoriji).
    Najviše volim sušiti veš na zraku, ali kad dugo vremena kiši - nemam izbora.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala Ana.
    Samo moram reći da ne znam ni gdje bih to stavila, zamišljala sam nešto manje. U što stane 5 litara vode, da .

Ma kad smo kupovali perilicu, nisam razmišljala da kupim kombinaciju. Sad mi nekako nije na listi prioriteta, a očekujemo se seliti kroz 2-3 godine, pa ću za sad to preskočiti i strpiti se (još se nitko nije žalio na stanje veša ). Možda kupim odvlaživač. Neki manji . Gledala sam to već na nekim temama.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bubilo, možda je i važnije zbog zdravlja, nego zbog veša :/
    Čini mi se da vam tolika vlaga ne može biti pogodna za zdravlje.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pa zato ne perem veš tako često .

Većinom se po noći suši u boravku, ujutro razluftam sve i odemo van, trudim se da nismo tako često i puno u tome. Kasno popodne kad dođemo bude suh (ako se nije usmrdio ). Pa opet luftamo. Uglavnom, dosta luftamo. Kad god nije žešči pljusak, jake kiše s vjetrom ili temperature minus ostavimo otvorene prozore.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi smo sušilicu stavili na balkon!
    Otkad ju imamo, nisam raširila sušilo za veš..prije mi je pranje/sušenje i nakupljanje veša bio problem jer smo isto u malom stanu..ali sada..preporodila sam se.
    Na balkon ide ventilacijska sušilica..ona je i jeftinija od kondenzacijske, a brže suši (imala sam i kond. u starom stanu) i osušeni veš je hladan i izravnan.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo sušilicu stavili na balkon!

Otkad ju imamo, nisam raširila sušilo za veš..prije mi je pranje/sušenje i nakupljanje veša bio problem jer smo isto u malom stanu..ali sada..preporodila sam se.

Na balkon ide ventilacijska sušilica..ona je i jeftinija od kondenzacijske, a brže suši (imala sam i kond. u starom stanu) i osušeni veš je hladan i izravnan.

I mi ju imamo na balkonu.
    Ventilacijsku.
    Za max dva sata je roba suha.
    Ja prezadovoljna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su grudnjaci vječna tema, jer ne želim ni žice ni krute košarice, a želim da imaju kroj pravog grudnjaka, a ne bikinija (trakica i trokutići).
    Ovom prilikom, ako netko zna gdje se takvi prodaju osim u Intimissimi, molim neka podijeli.
    Ja sam ljetos naletila na bež u HM, i oduševila se s njim. Dugo mi je trebalo da ponovo naletim na isti i još je bio crni što mi je baš trebalo. Moram pogledati jel ih možda imaju na svojoj stranici.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kad smo kupovali perilicu, nisam razmišljala da kupim kombinaciju.
    mi smo imali takvu, kombiniranu perilicu/sušilicu i to je bio živi užas
    roba iz nje je izlazila užasno izgužvana i smrdljiva (miris na gumu ili tako nešto)
    toga smo se riješili i kupili smo kondenzacijsku sušilicu koja stoji na perilici
    super je, sve izlazi ravno i fino miriši, preporodili smo se

sad ne znam kakve su druge kombinirane, ova naša je bila končar i živa katastrofa

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ljetos naletila na bež u HM, i oduševila se s njim. Dugo mi je trebalo da ponovo naletim na isti i još je bio crni što mi je baš trebalo. Moram pogledati jel ih možda imaju na svojoj stranici.
    Ima li toga u dućanima i jel može link

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam sebi idealan model našla u Tezenisu, doduše ima žicu, ali mislim da imaju i bez. Dobar mi je bio i slovenski Komet http://komet-metlika.si/hr/proizvodi/rublje/grudnjak/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li toga u dućanima i jel može link
    pogledala sam na stranicama H&M i nisam ga našla tako da ništa od linka, a kupljen je u njihovom dućanu.
    Posljednje uređivanje od larmama : 22.11.2016. at 20:47

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sebi idealan model našla u Tezenisu, doduše ima žicu, ali mislim da imaju i bez. Dobar mi je bio i slovenski Komet http://komet-metlika.si/hr/proizvodi/rublje/grudnjak/
    slovenski komet je meni stvarno odličan
    fini pamuk i lako se održava (nosim isključivo pamučno rublje)
    sve perem u mašini, ništa na ruke

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala cure na savjetima, vjerujem da bi sušilica pomogla, al trenutno ne razmisljam o tome... Otkud mi struja na balkonu? . I imate natkrive balkone? Mislim, znam da ima tema, i da se sve moze smislit, struja i to, al nema veze, drugi put. Da ju nabavim pa da jos moram cesce sve zivo i nezivo prati. Sto ako netko pozeli cesce mijenjat rucnike? .

Ko moja frendica (ova od 10-12 masini tjedno). Dobila super peglu, kvalitetnu... Al njoj nije bilo dovoljno, ona si kupila parnu postaju. "Bas joj to treba".

Salim se malo, doci ce i susilica na red.

Ajmo sad na seks opet .

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imam taj na žicu iz Terezija rado bi nešto bez a opet postojano

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pih, još ste na ovim limunada temama.
    A ja došla na terapiju smijehom.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Imam taj na žicu iz Terezija rado bi nešto bez a opet postojano
    Misliš da napravi da nešto uopće postoji, ili da, ako postoji, stoji?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

http://www.huber-bodywear.com/produc...5886/haut_1113

Meni su ovi dragi ali samo au tri boje. Bez žice, jako udobni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nema tu spasa. Ja stalno premećem, il u mašinu il iz mašine il na sušilo, il na štrik il sa štrika na sušilo ako padne kiša, nikad na zelenu granu.
    Hvala Bogu da mi je wc pored mašine pa lijepo obavljam 2 posla istovremeno
    Fakat, ne sjećam se kad sam zadnji puta u miru sjedila na wc-u a da ne vadim/stavljam/pospremam
    Veš iz mašine. Još je perilica zapravo perilica /sušilica pa ujedno i ceprkam po tim njenim programima
    Ali ovo ne bih nikada priznala svojim ukućanima

Dakle ja isto ko ove curke koje su multipraktik.
    Perem kadu dok se u njoj tuširam

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure na savjetima, vjerujem da bi sušilica pomogla, al trenutno ne razmisljam o tome... Otkud mi struja na balkonu? . I imate natkrive balkone? Mislim, znam da ima tema, i da se sve moze smislit, struja i to, al nema veze, drugi put. Da ju nabavim pa da jos moram cesce sve zivo i nezivo prati. Sto ako netko pozeli cesce mijenjat rucnike? .

Ko moja frendica (ova od 10-12 masini tjedno). Dobila super peglu, kvalitetnu... Al njoj nije bilo dovoljno, ona si kupila parnu postaju. "Bas joj to treba".

Salim se malo, doci ce i susilica na red.

Ajmo sad na seks opet .

Moj muž je to tako riješio da je provukao kabel iz kuhinje, točnije od štednjaka, probušio prag od balkonskih vrata, na kraju stavio utikač s poklopcem i tu je sušilica uštekana.
    Inače struju nemam na balkonu.
    Odvod joj ne treba kad je ventilacijska, vidiš kad je hladnije kako para ide van.
    Balkon je mali i ostalo je prostora taman za provuć se kraj mašine, ali nema veze.
    Balkon nam je ionako spremište.
    Osim sušilice, tu je još vanjska jedinica od klime, bicikl i sanjke od kćeri i reciklažno dvorište kako se ja zezam.
    Balkon je natkriven tzv lođa.
    No svejedno zna bit mokar od kiše, ali ja sam sušilicu pokrila i do sada nikad nije bilo problema.
    Stvarno jako dobra i korisna stvar.
    Parna postaja definitivno nije potrebna pored sušilice, samo obična pegla i to za košulje i stoljnjake. Ništa drugo.
    E da, sušilica neće raditi na temperaturi ispod nule, a kako je to sve više rijetkost, ne predstavlja mi problem.
    I ja ju koristim noću, zbog jeftinije struje i ništa se ne čuje u stanu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    U strahu od letenja se spominjao ljubavnik koji se nije ručnikom brisao među guzovima, ostavljao je trag po plahtama i toliko joj je super bio da joj to nije smetalo. Ne znam dali je mijenjala plahte odmah nakon sexa.
    U pravu si. Glazbenik s kojim je brodom putovala iz Amerike u Europu ostavljao je pruge na plahtama, a onaj poslije, koji je bio mlađi od nje - s njim se dogovarala za šlag...Hehehe, da, moram to ponovno pročitati...ali ne znam da li bi me se dojmilo kao kad sam to u 18. godini pročitala prvi put (i kao što se vidi, još se sjećam odabranih detalja )

Sad bi mi bila primjerenija ova, ali i tu sam pročitala i prerasla - Strah od pedesete: http://www.njuskalo.hr/knjige-knjize...oglas-5559614#

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja se sjećam scene iz Sex i grad, gdje je onaj Charlottin odvjetnik/kasnije muž gol sjeo na kauč pa kad je vidio njenu facu, rekao je "oh, we have a naked ass and white couch situation" ili tako nešto

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kad vec offtopicarimo, ako imate onu ilustriranu slikovnicu Grga Cvarak, jeste premijetile da gospodja Cvarak cita Strah od letenja kad je bolesna?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jao da, skužila sam to dok smo je čitali

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Misliš da napravi da nešto uopće postoji, ili da, ako postoji, stoji?
    Joj, čokolada
    Hvala svima na info.
    Ali stvarno, zašto smo skretali temu sa seksa na praktičnu svakodnevnicu?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, više nije napeto. I još mi nitko nije objasnio kako se pobogu potroši posteljina od seksa. Evo, ja sad svaki put proučim i ništa.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da, više nije napeto. I još mi nitko nije objasnio kako se pobogu potroši posteljina od seksa. Evo, ja sad svaki put proučim i ništa.
    čuj, a jesi ti probala to svakodnevno, onako baš redovito, neko vrijeme, pa da nam iz iskustva veliš?
    mislim, TO, derat posteljinu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •