Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Online lessons - kako to izgleda u praksi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Samo ti daj sada, imaš koliko - dvije godine dok dijete ne krene u školu. Jer kad krene, možeš se pozdraviti sa slobodnim vremenom. Ne što bi joj morala pomagati, nego će vjerojatno imati zbrku od rasporeda u školi + još neke slobodne aktivnosti... tako da, dobro si krenula. Vrijeme:sad! Sretno i dojavi rezultate! Moraš si fakat naći nešto što te veseli i ispunjava.
    Ubitićusemajkemi.
    Nisi mi trebala ovo reći.
    Do sad sam živjela u zabludi da će biti lakše.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ubitićusemajkemi.
    Mhm, tebi možda fakat i bude. Ja nisam bila te sreće, ali moji klipani su imali svaki svoju zbirku sitnih smetnji oko kojih se trebalo pobrinuti.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mhm, tebi možda fakat i bude. Ja nisam bila te sreće, ali moji klipani su imali svaki svoju zbirku sitnih smetnji oko kojih se trebalo pobrinuti.
    Da, to je točno. Mi srećom prolazimo bez terapija, doktora i sl...
    Ali imamo obaveze drugog tipa i kuću. (Sanjam o povratku u stan.)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da, to je točno. Mi srećom prolazimo bez terapija, doktora i sl...
    Ali imamo obaveze drugog tipa i kuću. (Sanjam o povratku u stan.)
    S tim i bez toga - prvih par razreda (+ glazbena kod nas) još nije bila dob dok dijete možeš pustiti da samo hodočasti po slobodnim aktivnostima. Nakon toga - može i želi, pa se u pravilu odlijepi, a onda imaš sasvim dovoljno vremena.

ALI motivacija je važna. Možda ovako kao Jadranka... Probaj, baštebriga. Ne možeš čekati do sudnjeg dana da se kockice poslože. Ali ako ne bi išlo kako si zamislila - nema veze...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ubitićusemajkemi.
    ne mora biti tako, kod nas je puno lakše otkako je kćer krenula u školu a bit će jojš lakše kad krene i sin.
    Naši imaju svoje aktivnosti al uglavnom blizu tako da to dok je kćer na odbojci ne znači da netko od nas tamo mora čamit sat i pol.
    Jednostavno je jedan roditelj odvede (a uskoro će sama i tamo i natrag), a drugi za to vrijeme može doma radit što ga volja pa i učit na online tečajevima

i ovo što kaže cvijeta sve su više vani u društvu vršnjaka, naša kći sama dolazi iz škole tako da nama je sve znatno lakše kako su djeca starija.

ja sma prije smao mogla sanjati o 3 treninga tjedno (svoja treninga ) a sad bez problema.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mi svake godine imamo on-line edukacije na poslu (sami odabiremo temu s popisa)

na poslu ne stignem, nego rješavam u 10 navečer kad su klinci u krevetu...
    od otvorenja lekcije do isteka imam nekih 15 dana i u to vrijeme mogu preslušati lekcije koliko god puta hoću
    na kraju je polaganje s tim da kod nas nije rigorozno (tipa fotkanje kod polaganja)

negdje na stranici (gdje si našla edukaciju) bi trebali pisati uvjeti svega, ako nema, onda sigurno ima neki kontakt gdje se možeš raspitati što te zanima...

također, uz sina predškolarca i kćer u 4. razredu OŠ + slobodne aktivnosti jednog i drugog i moje naravno, imam vremena i za ovo...

draga moja, sve se može, kad se hoće!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •