S tim i bez toga - prvih par razreda (+ glazbena kod nas) još nije bila dob dok dijete možeš pustiti da samo hodočasti po slobodnim aktivnostima. Nakon toga - može i želi, pa se u pravilu odlijepi, a onda imaš sasvim dovoljno vremena.
ALI motivacija je važna. Možda ovako kao Jadranka... Probaj, baštebriga. Ne možeš čekati do sudnjeg dana da se kockice poslože. Ali ako ne bi išlo kako si zamislila - nema veze...
ne mora biti tako, kod nas je puno lakše otkako je kćer krenula u školu a bit će jojš lakše kad krene i sin.
Naši imaju svoje aktivnosti al uglavnom blizu tako da to dok je kćer na odbojci ne znači da netko od nas tamo mora čamit sat i pol.
Jednostavno je jedan roditelj odvede (a uskoro će sama i tamo i natrag), a drugi za to vrijeme može doma radit što ga volja pa i učit na online tečajevima
i ovo što kaže cvijeta sve su više vani u društvu vršnjaka, naša kći sama dolazi iz škole tako da nama je sve znatno lakše kako su djeca starija.
ja sma prije smao mogla sanjati o 3 treninga tjedno (svoja treninga) a sad bez problema.
mi svake godine imamo on-line edukacije na poslu (sami odabiremo temu s popisa)
na poslu ne stignem, nego rješavam u 10 navečer kad su klinci u krevetu...
od otvorenja lekcije do isteka imam nekih 15 dana i u to vrijeme mogu preslušati lekcije koliko god puta hoću
na kraju je polaganje s tim da kod nas nije rigorozno (tipa fotkanje kod polaganja)
negdje na stranici (gdje si našla edukaciju) bi trebali pisati uvjeti svega, ako nema, onda sigurno ima neki kontakt gdje se možeš raspitati što te zanima...
također, uz sina predškolarca i kćer u 4. razredu OŠ + slobodne aktivnosti jednog i drugog i moje naravno, imam vremena i za ovo...
draga moja, sve se može, kad se hoće!