Citiraj Goga25 prvotno napisa Vidi poruku
Je li gnjusno povlačiti paralelu s odraslima, u smislu ako ja kao žena odgurnem ili lupim muža u afektu...da li mu to daje za pravo da me našamara???
Uh...da je taj dječak moj sin, nisam sigurna da ti ne bih pozvonila na vrata...Zapravo ne, obratila bih se stručnoj službi i prijavila da je tvoje dijete udarilo moje dijete i da se moje dijete bilo prisiljeno obraniti. Uostalom, još stigne czss pozvoniti i na tvoja vrata. Vjerojatnije je da će stručna služba to rješavati u okviru CAP programa ili kako se već zove program za nultu toleranciju nasilja, a provodi se u svakoj školi.

Ne razumijem po čemu djevojčica ili žena ima pravo na agresiju, a dječak ili muškarac nema.... Ovo govorim iz cipela majke trpeljive muške djece. Koja su previše puta pobrala kaznu zbog ovakvih situacija koje nisu započeli. Zdravoseljački, kad izazivaš, moraš biti spreman na posljedice.

A mene bi bilo sram napisati da je moje dijete započelo tuču... Teško je biti sudac u situacijama u kojima nisi prisutan, a i kad jesi, ne znaš što je sve bilo jučer... Do koje mjere je taj dečko trebao trpjeti začikavanje i agresiju cura? Nulta tolerancija nasilja u praksi ti izgleda baš ovako, izazivaš dok te netko ne mlatne. Samo se nadam da ti je kćer naučila životnu lekciju, jer ako nije, danas sutra će se dovesti i u malo gore situacije.