Bubilo išla sam ja, bješe to jako davno prije 20 godina
ne da sam osjetila poboljšanje, nego me taj čovjek spasio od teških odljeva
bio mi je susjed i nije htio uzeti ni dinara
nisam nikad vise poslije imala takvih problema
Bubilo išla sam ja, bješe to jako davno prije 20 godina
ne da sam osjetila poboljšanje, nego me taj čovjek spasio od teških odljeva
bio mi je susjed i nije htio uzeti ni dinara
nisam nikad vise poslije imala takvih problema
Posljednje uređivanje od flopica : 03.12.2016. at 09:18
X
Slično. Išla sam jer nisam imala što izgubiti, a razmišljala sam o potpomognutoj... Ne tvrdim da je bioenergija riješila moj problem hormonske neravnoteže s kojom se borim cijeli život, ali nije mi ni odmoglo.
Mojoj mami je drugi bioenergetičar pomogao i još pomaže da se lakše nosi sa reumatoidnim artritisom, a bila je vrlo skeptična nakon cijelog radnog vijeka u zdravstvu (vms). Mom sinu isto nije odmoglo (astma i alergije) ali ne mogu tvrditi da se poboljšanja ne bi dogodila i bez toga jer on se uredno liječi na klasičan način, a bioenergija je tu u funkciji potpore. Takvo je moje iskustvo.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.12.2016. at 17:20
Išla, vodili me starci pred više desetljeća i bilo mi je gore - ne samo da me nije prestala bolit bolesna noga, bolili me sinusi, bolila me i druga noga, bilo mi je puno gore. Doduše, oduvijek, iz želuca, imam izrazito nepovjerenje prema tako nečemu, pa možda mi zapravo nije radilo ništa, ali meni je od mog straha bilo gore pa je kod mene proradio "negativni placebo" - imala sam tad možda 10-14-tak godina, ne sjećam se više, nisam imala neki "stav" o alternativi... ali valjda mi je oduvijek to bilo "biš'ća". Da se trombocitopenija može bioenergijom liječit zvuči meni otprilike kao da se rak liječi onim nekim kvascem, ali farma industrija o tome šuti :/. Ali, dijete je premaleno da bi moglo strahom bolno reagirat, a ako će vama bit lakše... ne znam. I ja sam lagano u šoku od neuroped koja je savjetovala bio, mogu mislit što bi Richter o tome opleo... U svakom slučaju - negativni efekt je stao kako sam prestala ići - nije bilo trajne štete. Želim da ti dijete to uspješno prebrodi, a i vi!
Posljednje uređivanje od ina33 : 07.12.2016. at 18:32