jajjj sad vidim svoj prvi post na ovoj temi.... suze mi krenule,ne želim se priosjećati tog razdoblja![]()
jajjj sad vidim svoj prvi post na ovoj temi.... suze mi krenule,ne želim se priosjećati tog razdoblja![]()
Bok, Iva1602!
Puuuuno ti hvala što si se javila.
Razumijem kako ti je bilo jer je meni bilo užasno teško kada je mala imala godinu i pol i kada smo uočili probleme. Nisam uopće mogla funkcionirati.
Sada je situacija puno bolja. Jako je napredovala i iako smo vježbali, mislim da se napredak većinom desio i spontano.
Sada idemo na floortime i to nam odlično odgovara, a čekamo senzornu na Goljaku i radnu terapiju također. Zanima me, znaš li gdje možemo na radnu terapiju? Dodala bih joj još neke vježbice pogotovo jer fina motorika malo šteka. Ne puno, ali malo ipak da.
Također me zanima kako je kod tvojeg L bilo sa igrom? Kod nas malo šteka ta igra, ima simboliku (npr da CD glumi telefon i slično), ali malo šteka imaginarna igra, igra pretvaranja, iako i tu ima pomaka.
Pokazna gesta se pojavila i baš traži stvari pogledom.
Da li bi mogla još nešto preporučiti (osim Greenspana, to znam).
Da li bi mogla opisati zašto su na ERF-u prvo dali dijagnozu iz spektra, a onda skinuli?
Još jednom ti hvala.
Igra pretvaranja tek sa 4 godine !!!
Mi smo također naručeni na ERF ali me sad malo strah ići tamo, pogotovo jer mislim da smo našli nekako svoj pravi put, zasada, Ne bih htjela neke preuranjene dijagnoze,