Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: Usisavac - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Da ja seljanka nešto pitam: nikad nisam koristila štapni usisavač, a voljela bih kupiti jedan kad ovaj moj crkne. Zanima me zato može li se te usisavače gurati pod neke regale, ormare i slično. Koliko je ta četka pokretna i koliko je sve skupa savitljivo?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vlattka prvotno napisa Vidi poruku
    Da ja seljanka nešto pitam: nikad nisam koristila štapni usisavač, a voljela bih kupiti jedan kad ovaj moj crkne. Zanima me zato može li se te usisavače gurati pod neke regale, ormare i slično. Koliko je ta četka pokretna i koliko je sve skupa savitljivo?
    Četka rotira, ali nije to praktično za ispod regala i slično jer je tijelo debelo, pa ga ne možeš ugurati. S druge strane, ja ne mogu ni svoj standardni ugurati ispod kreveta, nema šanse. Kod mene je većina namještaja "do zemlje" tj. nema noge, pa to i ne dolazi u obzir. 2x godišnje odmaknem krevete, a ormare kad se kreči.

Štapni baterijski ima usku "surlicu" s kojom se dosta dobro može počistiti uglove i fuge. Ispod kreveta (koliko se može dohvatiti) uguram perušku s mikrovlaknima.

Tako da - nema najboljeg usisavača, nego se radi o tome kako odabrati najbolji usisavač za tvoj prostor, zahtjeve, uvjete...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •