Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Film je divan kao i knjiga, al malko izmijenjen. Nisam zamjerila. Stalno se provlači suita...
    Koja šteta što smo uspjele pročitati samo prva 2 od ukupno 5 zamišljenih romana. Irena je napravila skicu za sve. Rat joj prekinuo planove.
    Kako je divno pisala o neprijatelju, a 1942. pogubljena u Auschwitzu...Sva sreća da je kćer ipak djelo iznijela javnosti i objavila ga nakon 62 godine.
    Čitala sam koliko se muž trudio spasiti ju i koristio sve veze i poznanstva da ju izvuče iz logora. Na žalost, i on je stradao. Na sreću, njihove dvije kćeri su spašene.
    Da, koliko se sjećam, muž se ponudio da on ide u logor umjesto nje, a na kraju su ih oboje odveli i umrli su tamo

Film bih još radije pogledala da je francuske produkcije, iako, nakon iskustva s izvrsnom ekranizacijom "Vrata", manje sam ograničena po pitanju preklapanja porijekla knjige i filma

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Da, koliko se sjećam, muž se ponudio da on ide u logor umjesto nje, a na kraju su ih oboje odveli i umrli su tamo

Film bih još radije pogledala da je francuske produkcije, iako, nakon iskustva s izvrsnom ekranizacijom "Vrata", manje sam ograničena po pitanju preklapanja porijekla knjige i filma
    A kad nije uspio odraditi zamjenu onda se pretrgnuo da ju izvuče. Kad ni to nije išlo, slao joj naočale, lijekove jer je bila astmatičarka... Dirljiva ljubav! Da, na kraju i njega odveli.
    Pogledaj ga!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •