Pratim temu iako se ne ukljucujem puno, vidim da je sve pod kontrolomali na jedno moram reagirati - psiholog nema edukaciju iz farmakoterapije, psiholog ne donosi odluku o farmakoterapiji i psiholog se nema sto mijesati u preporuku psihijatra po pitanju lijekova. Znam, psiholog sam.
Ono sto mogu znati iz vlastita iskustva je da ako psihijatar kaze da uzme lijekove, neka uzme lijekove. A da je meni dosla prije psihijatra, odmah bi ju poslala da joj psihijatar nesto propise jer je stanje lose, radi se o mladoj majci sa najvjerojatnije skroz smrdanom biokemijom i nema smisla rastezati terapiju da se vidi hoce li i sto raditi bez lijekova, kad ce joj lijekovi pomoci da dobije temelj na kojem moze graditi dalje.
Spomenuli ste da idete po drugo misljenje - otiđite, definitivno. Ne znam za dojenje, ali bitnija je mama koja je dobro od dojenja. Sretno!![]()

ali na jedno moram reagirati - psiholog nema edukaciju iz farmakoterapije, psiholog ne donosi odluku o farmakoterapiji i psiholog se nema sto mijesati u preporuku psihijatra po pitanju lijekova. Znam, psiholog sam.
Odgovori s citatom