Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Put po nevremenu

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno Put po nevremenu

Idemo za Zadar u ponedjeljak-svi petero, čoporativno. Beba ima 3 mjeseca. Vrijeme je koma i razmisljam unaprijed o svim peripetijama na koje mozemo naici kako bih bila spremna. Osim lanaca za snijeg, vode/hrane, lijekova i dekica-sto jos ponijeti? Kako biste se vi jos dodatno osigurale za ' nedoBog' situacije' na putu?
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 07.01.2017. at 17:55

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja bi trebala na put u četvrtak, mogu otkazat rezervaciju u hotelu do zadnjeg dana pa ćemo vidit...
    ne putuje mi se po ovakvim uvjetima, imamo 7h vožnje...

ali što će ti lanci do Zadra ako imaš (obavezne) zimske gume i ideš auto putem?
    (mi imamo one nove univerzalne Michelin Crossclimate i nemamo lance)

a osim vode,nešto voća i orašastih, drugo mi ne treba, na auto putu ima odmorišta i crpki svako malo....a i vučne službe zlu ne trebalo...
    rekla bi jedino puna baterija na mobitelu ali sad svi imaju one punjače za auto...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 07.01.2017. at 18:14

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

Ako zatvore autocestu i krenemo obilaznicom koja nije očišćena. Nemamo fensi šmensi gume ali zimske su i relativno nove.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Nema velikih padalina u prognozi. Najgore sto ti se moze desiti je da zatvore A1 zbog vjetra pa da moras preko Obrovca. Ta cesta je ok, malo neugodna po jakom vjetru ali da se voziti.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo danas stigli iz Dalmacije u Zg. Unatoč senzacionalističkim prognozama koje samo plaše putnike. Sa dvije bebe. Sve je ok. Putovala sam i po puuuuno gorim uvjetima. Malo jača bura, i to je to.
    Mislim da je jučer bilo gore, danas se vrijeme smirilo.
    Pa siječanj je!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Skulirana. Ja na kontinentu niti 1 km zimi ne bih napravila na tim univerzalnim. Jednu zimu bila na njima i od tad fala lijepa. Mozda su dobre dolje za buru i vase nedace. Al bome kod mene zimske gume jedino se pikaju.
    Ne znam kakva je prognoza ali samo pisem svoje misljenje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

QueenBee mislim da si sve obvezno navela.
    Starijim curama neke slikovnice, igracke i sl.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Lanci su obavezni dio zimske opreme.
    U slučaju policijske kontrole moraju biti u prtljažniku.
    Radijalne gume su zapravo ljetne gume, a ne univerzalne.
    Po ledu dušu dale za sklizanje.
    Zimske imaju veći profil i bolje prijanjaju za mokru ili smrznutu podlogu.
    Uvjeti na cesti se promijene u tren.
    Jednom sam iz Graza krenula po suncu, a već kod Liebniza je bila mećava, a na granici Slovenci zatvorili autocestu.
    Nikog nisu puštali dalje bez zimske opreme.
    Nekolio puta sam od Zagreba do Rijeke prošla tri godišnja doba, vozila se iza ralica jer drukčije ne bi išlo i na kraju u Opatiji pila kavu na suncu i 15 stupnjeva.
    Liku i Gorski kotar treba jako ozbiljno shvatiti, a tu je još i bura za koju predviđaju da će puhati do srijede.
    QB, mislim da imaš sve potrebno i želim ti sretan put.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

NN 145/2013 zimsku opremu čine sve 4 zimske gume
    Ili
    Ljetne profila barem 4 mm + lanci
    Treba imati 4 poštene zimske gume koje mogu trajati i tri sezone ako se na vrijeme mijenjaju.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

http://www.hak.hr/vijest/649/obvezna-zimska-oprema-2016

Mi imamo zimske gume. Za zadnje nam trebaju lanci jer nisu bas u najboljem stanju.
    Imam slikovnice za vece klinke, nonu i vlazne maramice, lijekove, rezervne odjece, dekice/jastucici i puno heane i vode. Uzet cemo i kosaru za kolica pa da bude beba na ravnom ako cemo stajati negdje dugo.

Hvala, cure!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bit ce sve ok vrijeme se popravlja

Sretan put!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Bit ce sve ok vrijeme se popravlja

Sretan put!
    U Zagrebu pada snijeg.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja bi trebala na put u četvrtak, mogu otkazat rezervaciju u hotelu do zadnjeg dana pa ćemo vidit...
    ne putuje mi se po ovakvim uvjetima, imamo 7h vožnje...

a osim vode,nešto voća i orašastih, drugo mi ne treba, na auto putu ima odmorišta i crpki svako malo....a i vučne službe zlu ne trebalo...
    rekla bi jedino puna baterija na mobitelu ali sad svi imaju one punjače za auto...
    Nas su pred godinu, dvije zaustavili kod Karlovca i nisu puštali dalje nikoga tko nije imao zimske gume + lance.

Univerzalke su ti dobre u tvom kraju, ali bome na kontinentu se ne bi samo s njima dobro provela. Osim toga, treba se znati voziti po zimskim uvjetima. Lako je meni pričati kad sam iz Podravine i naučila sam to, ali susjed Dalmatinac se baš nije dobro proveo kad ga je na kontinentu iznenadio snijeg. unatoč godinama vozačkog staža, nije mu bilo lako pokrenuti auto na 20 cm snijega.

Nema veze. QueenBee ima svu opre3mu. Vjeruj2m da će sve biti ok.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nas su pred godinu, dvije zaustavili kod Karlovca i nisu puštali dalje nikoga tko nije imao zimske gume + lance.

Univerzalke su ti dobre u tvom kraju, ali bome na kontinentu se ne bi samo s njima dobro provela. Osim toga, treba se znati voziti po zimskim uvjetima. Lako je meni pričati kad sam iz Podravine i naučila sam to, ali susjed Dalmatinac se baš nije dobro proveo kad ga je na kontinentu iznenadio snijeg. unatoč godinama vozačkog staža, nije mu bilo lako pokrenuti auto na 20 cm snijega.

Nema veze. QueenBee ima svu opre3mu. Vjeruj2m da će sve biti ok.

Ovo sa zaustavljanjem rade uvijek kad je zima, čak i mjere dubinu profila na gumama.
    Zato sam i napisala da u zimsku opremu spadaju zimske gume, lanci i čak mali ašov (lopata, štihača, najčešće sklopiva još iz vojne opreme), ali njega ne traže uvijek, no gume i lance obavezno.
    Recimo na slovenskoj granici može biti +20 i sunce i ptičice pjevaju, ali ako je npr siječanj, nema šanse da pređem u Sloveniju bez zimske opreme.
    Vrijeme je hirovito. U prošli četvrtak je odjednom počela mećava i u pola sata je Zaprešić bio zameten pa je sve stalo i granulo sunce. Kao na filmu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo danas stigli iz Dalmacije u Zg. Unatoč senzacionalističkim prognozama koje samo plaše putnike. Sa dvije bebe. Sve je ok. Putovala sam i po puuuuno gorim uvjetima. Malo jača bura, i to je to.
    Mislim da je jučer bilo gore, danas se vrijeme smirilo.
    Pa siječanj je!
    isto (jucer)
    A1 otvorena, bez problema prosli

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Super info za A1

U Brodu je danas -20°!

Niš ne pada. Vjerojatno se smrzlo u padu pa lebdi u xxxsferi :D

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

baš je ujutro na vrijeme za vrijeme bilo spomenuto neko grad-selo u okolici Broda u kojem je bilo samo -13, baš je rađena komparacija s Brodom

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ma apokalipsa je vani..i snijeg sad pada. Nema zive duse vani.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi u petak isli ta ri, bez ikakvog problema, dosli jednako brzo kao i inace.,,
    Ja na tv vise ne gledam senzacoonalisticke prikaze vremenskih prilika, vizili o mi tu dionicu po puno gorim prililama.,,,

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jesam poliglot, ali se ispatih s desifriranjem :D zekim se-sve5!

Zivim u Slavoniji i snijeg mi nije stran, ali znam kako je uzasno voziti po njemu. Studirala sam u Zd i sjecam se pak uzasa bure i nesnosne glavobolje i apatije juga! Ne znam sto mi je gore-kontinentalni snijeg i led ili obalni vjetar.
    Vremenske prognoze i vijesti-nit mi je da gledam nit da ne gledam..pogledat cu jos hac i hak sutra...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene po ovakvom vremenu više strah drugih idiota po cestama nego da će se nama nešto radi nas dogoditi Uvijek nastrada netko nevin u zadnje vrijeme, a hrpa ljudi po sniejgu/vjetru/nevremenu vozi tako nepredvidivo da je to strašno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sorry, kombinacija tipkanja po mobitelu i lijenosti dignuti se po naocale
    Nama u petak nije bilo ni snijega ni leda, ne znam kako je sad..,

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Lanci su obavezni dio zimske opreme.
    U slučaju policijske kontrole moraju biti u prtljažniku.
    Radijalne gume su zapravo ljetne gume, a ne univerzalne.
    Po ledu dušu dale za sklizanje.
    Zimske imaju veći profil i bolje prijanjaju za mokru ili smrznutu podlogu.
    Uvjeti na cesti se promijene u tren.
    Jednom sam iz Graza krenula po suncu, a već kod Liebniza je bila mećava, a na granici Slovenci zatvorili autocestu.
    Nikog nisu puštali dalje bez zimske opreme.
    Nekolio puta sam od Zagreba do Rijeke prošla tri godišnja doba, vozila se iza ralica jer drukčije ne bi išlo i na kraju u Opatiji pila kavu na suncu i 15 stupnjeva.
    Liku i Gorski kotar treba jako ozbiljno shvatiti, a tu je još i bura za koju predviđaju da će puhati do srijede.
    QB, mislim da imaš sve potrebno i želim ti sretan put.
    Ne posve točno,naime ovo kaže zakon:
    Pod zimskom opremom za vozila najveće dopuštene mase do 3,5 tone podrazumijevaju se zimske gume (M+S) na svim kotačima ILI ljetne gume s najmanjom dubinom profila od 4 mm i lanci za snijeg (pripravni za postavljanje na pogonske kotače).

Naše gume imaju oznaku pahuljice i "planine" (trokuta) - 3PMSF ilitiga Three Peek Mountain Snow Flake oznaka koje imaju i zimske gume.

Spajka, pretpostavljam da nisi vozila na ovakvim jer su ove na tržištu od mislim kraja 2015te, do sada smo uvijek mijenjali set zimskih i ljetnih guma (jedni od rijetkih na moru koji to rade jer živimo u zaleđu blizu brda i dosta je hladnije nego u samom gradu) i sada se odlučili na ove radi izvrsnih ocjena i testova.
    Evo videa usporedbe sa zimskim,ljetnim i klasičnim univerzalnim: http://www.michelin.com.hr/automobil...n-crossclimate

Mi krećemo u četvrtak,tada će skroz kalmat vjetar a jutros ih je MM isprovao na poledici, i kod nas je ispod 0 (konkretno kod mene -7° jutros), snijega ima na par minuta od nas...

Dobro me QB sjetila na neke slikovnice,mada mi je maloj zadnji put bilo slabo od duljeg gledanja prema dole...
    Imam sreću pa su oboje veliki spavači i računam da će 70% puta prespavat...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 08.01.2017. at 21:03

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mi imamo gume s tom oznakom, kupili jesenas, i oduvijek vozili ma zniverzalnim gumama. Ok, ja i tako nikada me vozim ali mm u cudu slusa sto ovdje pisete, nilad nilakvih problema u prometu nije imao.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ovdje se brkaju dva različita pojma: zakon i situacija na terenu.
    Može u zakonu pisati svašta da je dozvoljeno, ali znam iz iskustva da policija ne pušta s radijalnim ili ljetnim gumama kad su uvijeti na cesti loši.
    Na autoceste pogotovo.
    I to rade s razlogom jer auti s ljetnim gumama i bez lanaca redovito ostanu negdje na cesti i blokiraju cestu, a nemoguce ih je ukloniti dok se vrijeme ne stabilizira.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi nikad zimske gume ne stavljamo zbog zakona, već zbog sigurnosti putnika u autu...
    Nebi po zimi vozila s ljetnim a niti ljetno/zimskim gumama....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nikad zimske gume ne stavljamo zbog zakona, već zbog sigurnosti putnika u autu...
    Nebi po zimi vozila s ljetnim a niti ljetno/zimskim gumama....
    Isto tako

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    I mi imamo gume s tom oznakom, kupili jesenas, i oduvijek vozili ma zniverzalnim gumama. Ok, ja i tako nikada me vozim ali mm u cudu slusa sto ovdje pisete, nilad nilakvih problema u prometu nije imao.
    meni je jako drago da nije imao problema, želim da ih nikad nema. ali zimske gume i lanci ne postoje ni zbog zakona, nečijeg hira niti želje da nekog ostavimo u čudu

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

QueenBee, sretan put danas!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

"Univerzalne" gume s oznakom pahuljice imaju karakteristike zimskih guma.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    meni je jako drago da nije imao problema, želim da ih nikad nema. ali zimske gume i lanci ne postoje ni zbog zakona, nečijeg hira niti želje da nekog ostavimo u čudu

Ma da, slazem se! Zakon propisuje neki minimum, ali nema sanse da pi snijegu u Zgb vozila sa univerzalnim ili losim zimskim gumama.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je.

To je ovo: http://www.4gume.com/static/media/up...uma-primer.jpg

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku

ako imaju karakteristike zimskih, kako je ljeti? koliko će ih vrućina isušiti i uništiti? i kakve će biti sljedeće zime?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo kaže moj muž kojem su auti bili struka 45 godina, a 6 je radio baš u tvornici guma, da te tzv univerzalne gume imaju malo dublji profil od ljetnih, a opet plići od zimskih.
    Ono što on kaže je da je najbitnije od čega je guma napravljena.
    Jeftine su od plastike, a plastika je tvrda i ima loša svojstva. Pogotovo kod kočenja.
    Nažalost najskuplje gume su i najkvalitetnije.
    I pri kupnji treba gledati one brojeve koji ih klasificiraju.
    Mi imamo Goodyear i zimske i ljetne i evo već petu sezonu su odlične, ali jedna takva guma košta 1800kn.
    Dok recimo Konzum prodaje Savu po 250 kn.
    To nikako ne mogu biti iste gume, ma ni slične.
    I kaj, Sava se podere za tri mjeseca, znam od ujakovog iskustva, i na kraju tim tempom kroz pet godina se potroši na gume više nego da se u startu kupilo kvalitetnije.
    I još nešto, jako je bitno koliko i kako su gume skladištene jer im i to uništava kvalitetu.
    Itd...
    Ali da, gume glavu čuvaju i s tim se nije za igrati.
    U Dalmaciji mogu proći ljetne cijelu godinu, ali na kontinentu ni slučajno.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ako imaju karakteristike zimskih, kako je ljeti? koliko će ih vrućina isušiti i uništiti? i kakve će biti sljedeće zime?
    to i je problem univerzalnih.
    mi smo ih imali i bile su ok prvu zimu,
    već iduće zime smo ih zamijenili, jer više nisu bile sigurne.
    tako da... sigurno nisu isplative.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    to i je problem univerzalnih.
    mi smo ih imali i bile su ok prvu zimu,
    već iduće zime smo ih zamijenili, jer više nisu bile sigurne.
    tako da... sigurno nisu isplative.
    :/

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Nase zadnje takve su izdrzale 2 zime i jedno ljeto, onda smo presli na odvojeno ljetne i zimske.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Trenutno imam univerzalne i jedva čekam da ih bacim u smeće. Muž me nagovorio i ja budala pristala. Išla jednom na Učku kad je pao prvi snijeg i nikad više. Ko klizaljke su mi.
    Do sad sam uvijek imala dva seta, zimske i ljetne, svake na svojim felgama jer se gume dosta habaju i kad ih se stalno premontirava.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo da se javim s puta-prosli smo sv.Rok upravo. Gadno je malo na pojedinim dionicama autoceste-dobrano nas zaljulja vjetar, a mi smo gabarita kao Gruberov tenkic.
    Malena je prespavala sve! Probudili smo je nakon 3h da ju podojim i presvucem. I sad opet spava.Starije seke isto dobro podnose put. Mm je krelac-uglavio si mobitel u volan i ide igrat igruce dok vozi. To je tema za sebe, necu spamat.
    Uglavnom ceste su skroz dobre, snijega nema jedino vjetar dere u piksu marmelade..
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 09.01.2017. at 16:48

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Murvica gori!
    I lijevo i desno od ceste gori i malo fali da dodje do kuca
    Zvala sam 112-kaze da su poslali vatrogasce

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja ne bi rekla da u Dalmaciji mogu proći ljetne cijelu godinu jer se ljetna guma stvrdne već ispod 7°C a toliko bude skoro svaku večer u prosincu i siječnju.
    Nije problem samo u snijegu ili ledu kojih kao kod nas nema,mi smo do sada uvijek mijenjali ljetne i zimske.

Magriz,jesi pogledala link koji sam stavila, po usporednim testovima ove se nose sa uvjetima i bolje od zimskih...
    A kakve će biti dogodine ostaje vidjeti, ponavljam da nisu kao klasične univerzalne.
    Jer što se tiče oznaka:
    Namjenske zimske gume imaju na sebi oznaku "Planina / pahuljica piktogram" ukoliko su označene kao zimske gume od strane Američkog društva za ispitivanje i materijale. Zimske gume obično imaju na sebi oznake MS, M & S, ili riječi blato i snijeg.
    Cjelogodišnje gume (univerzalne) također na sebi imaju oznake blata i snijega, ali je rijetko nacrtana pahuljica.

Tanči radijalna nije isto što i ljetna guma,danas su skoro sve gume radijalne,neovisno o vrsti ljetna-zimska...

Ja sam proučavala dosta o tim gumama kada je MM rekao da ćemo kupiti ove, bila sam nepovjerljiva a i još sam pitala vulkanizera kada sam ih na jesen stavljala. ( uvijek se potrefi da MMa nema doma kada dođe vrijeme za mijenjanje guma)

QB,a koje auto imate za 3 AS? Da,sumnjam da ste aerodinamični...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se javim s puta-prosli smo sv.Rok upravo. Gadno je malo na pojedinim dionicama autoceste-dobrano nas zaljulja vjetar, a mi smo gabarita kao Gruberov tenkic.
    Malena je prespavala sve! Probudili smo je nakon 3h da ju podojim i presvucem. I sad opet spava.Starije seke isto dobro podnose put. Mm je krelac-uglavio si mobitel u volan i ide igrat igruce dok vozi. To je tema za sebe, necu spamat.
    Uglavnom ceste su skroz dobre, snijega nema jedino vjetar dere u piksu marmelade..
    ne znam kako ti, ali s ovakvo osobom ne bih se ja vozila, kamoli djecu. a da vidim takvog na cesti, prijavila bih ga. tako da, opameti muža ili više ne piši

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Magriz,jesi pogledala link koji sam stavila, po usporednim testovima ove se nose sa uvjetima i bolje od zimskih...
    jesam, po testu super. aj javi kakve će biti nagodinu. nakon što odrade ljeto i visoke temperature (zanima me zbog muževo auta, on brije po univerzalnima, a ja sam protiv. istina, ja gume mijenjam svake 2-3 sezone max)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ne znam kako ti, ali s ovakvo osobom ne bih se ja vozila, kamoli djecu. a da vidim takvog na cesti, prijavila bih ga. tako da, opameti muža ili više ne piši
    slazem se
    letio bi mu taj mobitel kroz prozor (ako se ne bi skockao u sekundi)

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Mislis da je meni svejedno? Da mi je cool sto se igra s nasim zivotima? Muz mi je idiot-napisala sam to jos kad sam se predstavljala na forum. Nisam ni prva ni zadnja koja je losije odabrala drugu polovicu-sta sad da radimjbg

I cemu takav ton? Malo si pretjerala.

Skuli-zafiru imamo

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

da dobro, ovo "ne pisi" bas ne zvuci lijepo
    al majketi, opali ga necim po glavi! zasluzio je

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ginger-pozvjerila sam bila! Razbila sam petom zvucnik u vratima samo da se ne pocnem manijakalno derat na njega..uzas uzas uzas

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uh QueenBee

pišem, brišem,
    pišem, brišem,
    brišem

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

e jbg
    mislim, nije to zafrkancija, igra se tvojim i zivotom vase djece
    ak je tak bedast, nek to radi dok je sam

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    uh QueenBee

pišem, brišem,
    pišem, brišem,
    brišem
    Bome i ja.... i mislim si da je qb već resetirala muža. Onako kako je Ginger savjetovala.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.01.2017. at 19:30

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •