Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Moguca trudnoca?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Pozdrav evo imam par pitanja pa ako bi mi netko mogao odg. Bila bi zahvalna... da li je moguce zatrudnjeti 23. Dan ciklusa ? Imam redovite menstruacije 28-30 dana, i kako mi je decko bio na putu samo smo se taj jedini put... 23. Dan. Svrsio je u mene. Ne pazimo se i zelimo bebu. Jako! sad mi je 33. Dc znaci kasni 3-4 dana, pa mi se mota po glavi - da li je moguce da sam mozda trudna. Grudi me ne bole kao inace prije M , i to mi cudno. I malo me ponekad zaboli drob dolje kao kad trebam dobiti... test cu napraviti za dan dva, kad skupim hrabrosti ako mi ne dode striga!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Hannybanny prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav evo imam par pitanja pa ako bi mi netko mogao odg. Bila bi zahvalna... da li je moguce zatrudnjeti 23. Dan ciklusa ? Imam redovite menstruacije 28-30 dana, i kako mi je decko bio na putu samo smo se taj jedini put... 23. Dan. Svrsio je u mene. Ne pazimo se i zelimo bebu. Jako! sad mi je 33. Dc znaci kasni 3-4 dana, pa mi se mota po glavi - da li je moguce da sam mozda trudna. Grudi me ne bole kao inace prije M , i to mi cudno. I malo me ponekad zaboli drob dolje kao kad trebam dobiti... test cu napraviti za dan dva, kad skupim hrabrosti ako mi ne dode striga!
    Čekaj. Što ti pišeš sad ovako, sad onako? Trolaš.
    http://forum.roda.hr/threads/22273-I...=1#post2946787

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Kad covijek ima teske situacije onda je tako . Krivo si shvatila. 23. Dc smo se zadnji put i u meduvremenu se i to dogodilo. Prekinuli smo ostavio me. . Nemoj me odmah da trolam. Tamo sam ispricala kako mi je tesko i olaksala dusu. a tu ovu situaciju u vezi moguce trudnoce.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Hannybanny prvotno napisa Vidi poruku
    Kad covijek ima teske situacije onda je tako . Krivo si shvatila. 23. Dc smo se zadnji put i u meduvremenu se i to dogodilo. Prekinuli smo ostavio me. . Nemoj me odmah da trolam. Tamo sam ispricala kako mi je tesko i olaksala dusu. a tu ovu situaciju u vezi moguce trudnoce.
    Ako su ti ciklusi 28-30 vrlo vjerojatno ti je ovulacija bila prije tog 23 dc kad si imala odnos. Kazem "vrlo vjerojatno" zato sto je danas al doslovno sve moguce i moze biti da se ovulacija iz nekog razloga dogodi kasnije.

Mozda ti sad od stresa i situacije u kojoj jesi kasni.

U svakom slucaju napravi test 14 dana od tog odnosa jer bi ti tad vec ziher trebalo pokazati ako je doslo do trudnoce.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Hvala sanjka .

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Znaci ako menge nema do 37 dc napravi test.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Hocu. Hvala ti puno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •