Pokazuje rezultate 1 do 50 od 730

Tema: Prvašići 2017/18

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma bezveze, nije bitno, samo kažem jer je to dr dosta komentirala.( imamo dosta neugodnu dr)
    A joj...nije mi drago čuti al super da znam da se pripremim..imam negdje zapisane te neke detalje iz prve godine pa ću pogledati.
    Kad očekujemo to kod doktora i u školi?
    (Mi smo se definotivno odlučili za školu -ići će skupa curke )

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Joss prvotno napisa Vidi poruku
    A joj...nije mi drago čuti al super da znam da se pripremim..imam negdje zapisane te neke detalje iz prve godine pa ću pogledati.
    Kad očekujemo to kod doktora i u školi?
    (Mi smo se definotivno odlučili za školu -ići će skupa curke )
    Kad se pojavi plakat (negdje oko 3 mj s pozivom i brojem za sistematski. pregled 4-5 mjesec + razgovor u školi i upisi 6 mjesec. Mi smo sami predprošle godine hvatali konce, ali vidjela sam prošle da su prije upisnog razdoblja organizirali sastanak za upise (početkom 3 mj). Kad se obavijest pojavi, SMS-nem ti . Curke definitivno žele zajedno i u razred (može se zamoliti na upisu u 6 mj da ih stave zajedno).

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se pojavi plakat (negdje oko 3 mj s pozivom i brojem za sistematski. pregled 4-5 mjesec + razgovor u školi i upisi 6 mjesec. Mi smo sami predprošle godine hvatali konce, ali vidjela sam prošle da su prije upisnog razdoblja organizirali sastanak za upise (početkom 3 mj). Kad se obavijest pojavi, SMS-nem ti . Curke definitivno žele zajedno i u razred (može se zamoliti na upisu u 6 mj da ih stave zajedno).

Prošle godine su tu obavijest za roditeljski stavili na stanici škole početkom trćeg mjeseca - budem i ja pratila sad kad se približi.
    Ma još se čujemo kad se približi sve to skupa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •