-
ahaha,pa nismo došli do toga da se priželjkuju crijevne viroze?
što nikome stres nije učinkovit za mršavljenje? ja sam našla svoju sliku pred davanje otkaza 2008me, imala sam ispod 50kg,uuužas....u tim situacijama ne mogu jest a i ono malo što pojedem izađe u obliku kao da imam crijevnu virozu,katastrofa...
Kris,definitivno ti je bilo do inzulinske,sada će krenut vidit ćeš!
Ali mislim da previše uzimanja tekućine isto nije dobro...a 3l je za zimu definitivno previše,nije da se znojiš...jeli moguće da je to povezano sa inz.rezistencijom,si spomenula dr toliki unos tekućine?
Sani,mogu ti reć da sam zadovoljna,imam neko malo ogledalo u vježbaonici i kad se sa utezima pogledam dok vježbam vidljivo su mi istaknutiji mišići...u opuštenom stanju nisu baš ali cijela sam još i čvršća...nemam težih utega za daljnji progresivni trening,sad bi trebalo u teretanu ali za to nemam vremena, uskoro krećem na predavanja i polaganje ispita što će me okupirat cca 2-3mj...plan je samo neke brzinske ZWOW za održavanje....
i ja ne priznam pelat osim mutti, bolji mi je jedino kad sama radim od poma iz vrta...
Ivana, škicam mjesecima na Fino.hr one od OPG Jug bez šećera,poslali su mi nedavno SMS da su im stigli i odma sam naručila 6mjesečnu zalihu...
(imaju od višnje,kupine,marelice i šljive)
Dok njih nije bilo uzimala sam voćne namaze od 100 da frutta,oni doduše sadrže grožđani šećer i limunov sok ali je jedini kupovni sa 100gr voća na 100gr proizvoda...ja sam prevrnula svaku teglicu...(za uporedbu od OPG Jug su 160gr voća na 100gr proizvoda i jedini sastojak im je voće)
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 19.01.2017. at 10:06
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma