Stranica 14 od 143 PrviPrvi ... 412131415162464114 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 7104

Tema: Vježbačice i trkačice 2017.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ma zedna sam ko graba. Pogotovo navecer. Sto mi je ok jer kod ove terapija i treba unositi puno tekucine jer dehidracija moze uzrokovati teze nuspojave.
    Mjerila sam se. Niti 1cm od 10mj nisam izgubila nema veze, nova godina, nova sansa.
    Za rucak sam pripremila tjestenjinu milanese, moja porcija je bila 180g(vazem da vidim jesu li kolicine bile problem)i izgleda isto na tanjuru kako si i inace stavim par zlica sim tam.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ajde samo pa pitam http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?actio...etail&id=45649 jel ovo kaj korisno, i kolko opterečuje koljena?
    Ne mora nužno skupljati prašinu. ja imam ovakav: http://www.decathlon.hr/p/8360455_ru...html#/16-254-_

Jako sam zadovoljna, koristila sam ga prije nego sam krenula u teretanu. Naravno da je veliki Orbitrek puno bolji, ali i ovo može poslužiti za kućno vježbanje. Stavim u dnevnu sobu ispred TV-a i 30 min za čas prođe. Sada kombiniram, ako ne idem neko vrijeme u teretanu, onda vježbam doma na steperu. Puno mi je lakše nego trčanje po vani, to mrzim iz dna duše (oprostite trkačice). I može se istovremeno raditi i sa trakama i stepati, možeš vidjeti na ovom linku ima filmić, pa pred kraj prezentacije se vidi. Zato mi i je super, da odradim istovremeno i ruke, bicepse, tricepse i ramena. Stvarno nakon 15 min istovremenog stepanja i rastezanja traka osjetiš svaki mišić. Imam ja i onaj Leg magic, ali sam ga odnijela na more, da tamo vježbam. I ta sprava mi je bila odlična, jedino jako bučna. Smetalo je svima, posebno baki ispod nas, a i klinci bi se redovno probudili, iako je između zid i 2 vrata....A kako sam ja vježbala rano ujutro, recept za katastrofu - klinci bi se probudili, a baka, kojoj su svi sa BMI ispod 25 strašno mršavi, odmah bi došla davati savjete kako je vježbanje loše. Tako da je meni steper super...A kada sam sa Leg magicom vježbala na moru, skupile se susjede ispod prozora, pa odgonetavaju šta proizvodi taj zvuk
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 20.01.2017. at 13:58

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a onda ispada da je super jer nije bučan?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a onda ispada da je super jer nije bučan?
    Između svih ostalih nabrojanih prednosti, meni je ta bila bila jako važna...Rekla bi još da je praktičan, malen - ne zauzima puno mjesta, eto meni stoji ispod kreveta pa ga samo prebacim u dnevnu sobu kad vježbam, možeš se dobro na njemu izvježbati, a ovaj sa trakama odradi i ruke...Imaš na YT dosta prikaza kako vježbati, odnosno kako kombinirati tempo, položaje tijela...ali možeš i napraviti obično stepanje i bude super...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nera koje torte?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

spajka
    Kaj ćeš joj ići pomoći ili samo degustirati?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

j-la, rusi se ulijenili. Ne otvara mi stranicu.
    A tebi i summer se divim na tim kickovima. Meni je to baš tlaka, kao kad vježbam power 10, a Bob mi ubaci jumping jacks

Dijana, bubam napamet, ali drugačije je dizanje utega skleka...znas i sama da rame trpi veliki dio težine kod spuštanja.
    Držim fige da se rame čim prije oporavi.

Ivana, neka je malac bolje. Uzivajte na skijanju!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

jelena, evo deaedi to ima, pa bolje slušaj nju nego mene.

Imam i ja nekakav steper, ne mrzim ga, ali su mi druge vježbe zanimljivije.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sani ovo što sam linkala ne otvara? Meni je sad otvorilo.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni otvori i to je to. Crnilo. Ništa se ne događa. Kliknem na neki drugi sculpt i ista stvar.
    Možda je do moje veze.
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 20.01.2017. at 14:52

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I meni sporo učitava video ali može. Možda je do interneta.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

https://rutube.ru/video/person/814566/page-6

ova je postavila cijeli program

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Radi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    spajka
    Kaj ćeš joj ići pomoći ili samo degustirati?
    da znam da li da doruckujem i rucam taj dan

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    da znam da li da doruckujem i rucam taj dan
    Švarcvaldica i kavkaska. Mislim da bu za nas švarcvaldica, a drugu tebi dam na čuvanje za vrtićake u ned. Ak izdržiš. Nju buš degustirala u ned.
    Snowballsi ostala jedna runda, coca cola keksići jedna runda, vanilin kiflice od badema nitko ne dira - 2 runde, bijela pita ošla, 2. radim večeras. Bit će pita i štrudla od sira.
    Kiflice spremam vruće za dolazak. A nešto će se narezati i popiti.Dvoje ih je, treba dobro zalit!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nera, kad se bolje prekontam, eto i mene i kod tebe . Šta si svega finog napravila .
    Nek je sretan rođendan Princu i je l bi Mazici, ili je Kitici? Uživajte !
    Posljednje uređivanje od j-la : 20.01.2017. at 17:14

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Najstarije i najmladje celjade slave

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Dan 20

D: 2 jaja i paprika
    R: spiralizirani batat s umakom od lignjuna na crveno
    V: spiralizirana tikvica s pestom od špinata i oraha

Imals sam naporan dan, sastanke i obveze i neki pozitivni adrenalin me držao tako da nisam trebala međuobroke. Pila sam dosta vode i čaja.

Idem odradit full body workout kad upalim vešmašinu.

Happy friday, žene!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mozes li staviti kolicine, okvirno? Koliko je to npr. tikvica? Teglica pesta uz to? Bas mrsavis zdravim tempom, pa me zanima.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 20.01.2017. at 19:23

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Mozes li staviti kolicine, okvirno? Koliko je to npr. tikvica? Teglica pesta uz to? Bas mrsavis zdravim tempom, pa me zanima.
    Moze! Cak razmišljam fotkat tanjur i tu zakeljit.

Batat je bio relativno velik, ali mi je bilo previse. Velicina dlana s prstima gomolj. Uimeoca opisa uz to jedna ipo velika karciola/zaimaca umaka od lignjuna sa šalšom

Tikvica srednje velicine i domaci pesto. Velika saka baby spinata, mala saka oraha, himalajska sol, papar, maslinovo ulje, cesnjak

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Minimalist. Vec sam ti jednu fotku izbrisala i nisam ti dala opomenu. Molim te da procitas pravila foruma. Slike ne smijes stavljati u postove. Mozes ih negdje drugdje staviti i staviti link.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jutro cure!
    Pijuckam čaj i gledam kako ću se smrznut na trkačkom treningu - nema pasa na cesti, mora da je jako hladno.
    Poslije gibam na sanjkanje, bit će to jedan aktivan dan.
    Jučer sam ipak otišla na onaj program, dobila plan prehrane, napravial test - gledali su me u čudu kad sam napravila 25 sklekova, he, he. Skoro sam se upucala kad sam vidla koliko imam kila, valjda sam dobila 4 kile u zadnjih mjesec dana. Još sam noć prije povraćala i imala proljev, što bi bilo s kilama da nije bilo te olakotne okolnosti
    Uglavnom, odradila sam i trening - snaga + malo cardia, lipolizu, i sve u svemu lakša sam za koju tisućicu kuna, he, he.
    Sad sam pobožno zapisala doručak na papirić (pa ću i tu)- integralni tost sa šunkom i malo sira, te crvena paprika, i pijem čaj. To će otić ko rukom na 19 km što mi slijedi.
    Ivana s , nadam se da skijaš
    Mini, bravo za dan 20, kao i za full body workout
    Nera, dobar provod

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jutro

kjb, vozim ja jutros na posao i trči jedan čovjek po cesti (jer je nogostup zaleđen), a meni smajl na lice samo tako

usput, ja sam trčala jučer i razletila se ko kruška
    uopće nisam skužila da je led, izgledalo je kao da je mokro, ono, sat vremena prije je tu tuklo sunce, pa kad je zašlo se očito zaledilo
    dočekala sam se na koljena i ruke, tako da su mi stradala koljena i tople tajice, šmrc
    kako sam bila taman na pola kruga do doma, a nitko nije mogao doć po mene, bilo me frka hodat da se ne smrznem, jer sam bila već sva mokra, onda sam nastavila trk do kuće
    prvo me baš bolilo, a onda sam prestala misliti i bilo je ok.
    danas mi je lijevo koljeno malo natečeno i razderano, a desno samo imam šljivu veličine dječjeg dlana
    ali ne boli jako, pa mislim da je možda nastavak trčanja bio pametna odluka i da se sve lijepo prokrvilo

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ajme rahela.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ajme rahela

Nera sretni rodjendani, lipo se provedite!

Ivana s kako je dijete? Jeste isli skijat?

Kjb te kile viska su sigurno misici
    Koliko traje taj program?

Jucer nista osim dosta hodanja i uspjesnog odoljevanja cokoladi (ko me zna, zna da je i to puno )
    Planiram sad ic trcat ...iako se ja i jutarnje vjezbanje/trcanje ne ljubimo bas al necu imat kad poslin.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A joj Rahela ! Sad pripazi to koljeno.

Kjb naprosto ne vjerujem da ti imaš neki veliki višak za izgubiti. Ako ikad i poklekneš, samo pogledaj račun .

MB bravo za volju!

Juče sam primjenila Lilin raspored obroka i mogu vam reći da sam se bolje osjećala. Doručkovala oko pola 9, zatim pojela dvije male narandže oko pola 12 i ručala oko 14, zdjelicu bijelog graha sa paprikom i cheryem i jednom onom orašastom lchf pogačicom.
    Super stvar bi bila da sam imala neki međuobrok oko 18, ali kako sam se spremala za izlazak nisam stigla. Zato sam večerala kraljevski . Ne, neću vam napisati šta, jer se ne mogu sjetiti šta je sve bilo! Uz sve to je bila samo čaša vina i vjerovatno litar mineralne .

Čim sam ušla u kuću odvježbala sam MMA shred, ubili su me. Al sam zato imala više snage za skakanje, i to pripisujem onom ručku u 14h.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ola ljepotice moje,

Ja juce prenaporan dan posao-pogreb-Hitna (mama srce tlak) i dosla doma u 20h +1.dan menge.
    danas 2.dan menge meni najzesci ono potop pa sam planirano otisla na trening al da odradim nekih pola zadano bilo 20km. Osjetila sam kako mi sve dolje tece li tece..uzas.

i tako otrcala sam na -11C tih 9.1km na 5:25 nis zahtjevno puls 155 al fakat sam si obecala ne forsiranje danas jet mi je cijeli tjedan ludi ritam, poslije idemo u goste. A evo me sad lezim i najradije bi provela dan pod dekicom al nece ici

Kjb bravo za program!

Dijana odlicno za vijacu kao zamjenu za trcanje!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lili je li s mamom sve ok sad?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo j-la probaj tako nastavit.fakat taj raspored obroka da energije i snage .

rahela draga zao mi je al cak mislim da je dobro sto si jos malo protrcala. Ljubim koljena hladi ih malo i mazi deep -reliefom
    bit ce dobro.

kjb pls fotkaj se sad za usporedbu poslije.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

J-la je hvala na pitanju. Njoj tlak podivlja pa joj se krene kocit jedna strana lica i ruka. Dobro je al smo tamo proveli sate.bila je od 10h do 17h. 7sati i zapravo bez ikakve terapije i bez vode. Bolje bi joj bilo doma al sta s...doc neka neljubazna i drska mlada cura.strasno. iskoristila sam mogucnost zalbe u onoj knjizi zalbi

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili drago mi je da je mama ok
    Ti se probaj odmorit malo

Kjb, obavezno se fotkaj i izmjeri

Ja sam doruckovala smoothie jer sam znala da cemo oko podne ipo rucat. Rucak piletina, krumpir i kupus salata.
    Nadam se trcanju poslije rodjendana a prije izlaska
    Definitivno cu se pozabavit prehranom, cini mi se da mi se vracaju neki zdravstveni problemi :/ duga prica al rijesila sam ih prehranom.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Joj Lili žao mi za mamu i da ste tako uludo potratili vrijeme, ali kad moraš na hitnu zbog tlaka. Definitivno bi joj bolje bilo doma.
    Rahela, jao, maži bolna mjesta, a tajicama vjerojatno nema pomoći.
    Lili nisam te skužila na treningu. Ja sam odradila 18.5 km na 6:00 (htjela sam još jedan djir po naselju da dodjem do 19, ali me kod zgrade dočekao muž i utjerao unutra). Piše 1305 kalorija potrošenih na Garminu.
    Onda išli na sanjkanje i evo nas doma. Mudro sam maloj pozvala frendicu na igru, idem samo ispeć palačinke i pod dekicu....
    Program traje 5 tjedana, ja reko mora 5 kg dolje ili nofce nazad.
    S obzirom da nakon trčanja nisam pri apetitu, so far, so good.
    Izmjerili me oni, a baš dobro kažete na fotkanje, večeras ću to obaviti.
    Mb, j-la, partijanerice - i onda samo čaša vina. E to je po meni karakter.

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Dan 21

D: smoothie cikla, banana, sumsko voce, chia, psyllium
    R: krmenadla i pire od kupusa i cvjetace
    Mo: jabuka
    V: avokado, tuna i mijesana ukiseljena salata.

Tocno 3 tjedna i tocno 3kg.

Lili, isto prolazim sa svojom mamom, koja ima 55god. drzi se.

Bravo svima koje paze na klopu i vjezbaju. A trkacicama.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lili, žao mi je zbog mame, i izgubljenog vremena, ali vjerojatno se i ona sigurnije osjeća da je barem blizu medicinske pomoći, nego da je doma.

Mini, baš imaš mladu mamu.

kjb i lili, bravo za kilometre danas!

j-la, svaka čast da možeš vježbat čim uđeš u kuću. Ja uvijek najprije malo raskrčim, onda odigram par partija mlina s velikom, jer nam je to jedino vrijeme bez male, a ona nas uvijek ometa.

Rahela, dobro ti je hladiti i mazati ibuprofenom koljeno (kao što već reče lili, ali da prisnažim), meni je puno pomoglo smanjiti oteknuće kad sam bubnula.

Jučer sam radila mrtvo dizanje, u rasponu od 10-45 kg, dizala sam težinu za dvije-tri kile. Ne znam stvarno zašto to češće ne radim (odnosno znam-lijenost), baš se dobro osjećam kad dignem npr. 40 kg. :mgreen:.

Danas ne osjećam ništa, nema nikakve upale. Valjda se nisam dovoljno "ubila"..

Što se klope tiče, pekla hobu i krumpire, i dio hobe na salatu. To volim više od pečene.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dijana 40 kg :shock: ajme ne mogu vjerovat..pa ti si zvijer !!!
    Da i ja sam skuzila da nema QB.Mozda cita a ne pise.

Evo druzenje s kumovima me diglo iz mrtvih.bas smo uzivali
    Mamci je dobro.jako ste drage cure.hvala na brizi.

kjb bravo za danasnji trk na -11 C !!!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

https://valtrci.com/2017/01/21/trkac...k-i-nevjerica/

trkaci u ocima netrkaca
    totalno fora clanak vjerujem istinit za obje strane

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Lili, bas je fora clanak. Prepoznala sam se u komentarima netrkaca. No, i za teretanu su slicni komentari, za zene posebno ako rade vjezbe snage, dizu utege, jos gore nego za trkacice.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Prijavljujem strategic endurance dobro mi je islo s obzirom da nikad ne vjezbam tako kasno.
    Do 14 h s mm u firmi, nakon toga druzenje s kumovima...isla sam vidjeti svoje novorodjeno kumce

Lili, zao mi je zbog mame ali mi je drago da je sve pod kontrolom.

Rahela, jao za koljeno. Mazi, ledi, ne duze od 15 min i ne trci dok se u potpunosti ne oporavi.

Dijana, mrak za mrtvo dizanje. Osobno jedna od najdrazih vjezbi.

Nera, sretan ekipi!

J-la, odlicno za trening al jos vise za klopu. Ja vise nemam inspiracije.

Mb, odolit cokoladi je ponekad teze od najtezeg treninga. Kuzim te

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lili drago mi je čuti da je mama dobro. Samo je bezveze toliko čekati.

Dijana wooow 40 kg! Kao što Lili kaže, zvijer .

Kjb nije karakter već prehlada . Bilo bi više da me grlo i nos ne zezaju.

Dijana jedino tad imam vremena za vježbanje, i to odradim kao neku obavezu. Ona je tad, uglavnom, sa mm u igraonici tako da se sve uklopi.
    A vjerujem da je mnogo teže kad su dvoje.

Danas nisam ništa, planirala sam za kasnije odradit po programu, ali smo ne planirano otišli kod mojih. Neispavana sam tako da ni ne bih mogla.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

J-la, neispavana bolje da nista ni ne vjezbas. Dobro si odlucila.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sani, inspiraciju za klopu?

Nisam ti tu od neke pomoći. Nisam ti ja neka od ideja.

A za kumce .

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da se mene pita, spek, luk, sir i neki zobeni kruscic uz kefir..mogla bih to svakodnevno.
    Ali moji doma bi pojeli mene da ne skuham svaki dan.
    A vise zbilja nemam ideje.
    Zelim da njima bude ukusno a da ja sebi mogu kombinirati ono sto meni pase.

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Ja ne berem bas brigu oko kuhanja i zelja ukucana. Ionako se brzo naviknu na novo. Moja djeca bar 2 puta rjedno jedu za veceru juhu od povrca. Tjesteninu im kuham bez glutena, uz domaci pesto. Kad izvoljevaju s povrcem za rucak, samo im od toga za veceru napravim popecke i to uredno smlate. Muz je isto navikao na moje izlete u zdravu prebranu i kaze mi da se spasi kad se vratimo doma od mojih ili njegovih. Odvikao se teske kuhinje.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Lili, drago mi je da je mama dobro.

Rahela, nek koljeno brzo prodje.

Dijana, stvarno svaka cast

Ja nista ne vjezbam... samo po nekim sprovodima hodam

Od ponedjeljak krecem ispocetka!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jadro moje saučešće . Žao mi je sto je bas to razlog ne vježbanja.

Sani mislim da imamo isti problem. Mala je izbirljiva s povrćem, kao i mm. Ona samo kašikom, on bi pečeno meso. Najteže se meni uklopit.
    Ovako samo improviziram.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jadro zao mi za sprovode

Hvala cure jos jednom.

Deaedi ma koga briga za komentare kad mi znamo koliko nam srece i radosti donosi nase bavljenje trcanjem/teretanom/vjezbanjem.

Uh i meni su ruckovi uvijek neke kombinacije.Lakse mi je otkako je muz zbog oper..zuci presao na laksu prehranu al opet mala i ja smo oduvijek tipovi lagane i zdrave prehrane, sin je meso tip a muzu se cak i meso sad mora "peci" na malo vode u onim tavama posebnim.
    Ja i mala ne priznamo jelo bez povrca a sin bez mesa , povrce mu nije milo

Nezdrave i teske ruckove (sto je muz prije volio) skoro nitko od nas ne jede. Ne radimo doma ni pomfrit ni pohano meso.Isto mi nekad bas fali ideja sto skuhat. A volim i po svom ceifu napravit a ta jela jedem samo ja. Recimo ja se mogu fino ljeti najest popecaka od tikvica s kefirom/vrhnjem.

Muz se vratio maloprije iz Jabuke ( nakon 20 god isao ) pa mi prepricavao ekipu i dogadjanja.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jutro djevojke!

bravo svima vama koje ste vriejdne I ne zabušavate!

nemam što prijavljivati ovih dana osim girjanja
    I bolnog grla, jedva gutam
    dovraga s tim boleštinama vše
    danas trčanje, nadam se da ću moći namjestiti buf da se osjećam ugodno

ivanas nadam se da ste otišli na skijanje I da uživate vas dvoje!

Minimalist super su mi tvoji jelovnici, ja sam smanjila svoje porcije
    ili izbacivanje večere kad (pre)obilno ručam
    npr. ako za ručak pojedem dva tanjura graha I ječma plus dvije kobasice plus zdjelica kiselog kupusa onda ne večeram
    jer ja ne mogu stati u pola ručka, gladna sam i ova količina mi je taman
    ali me drži do sutradan ujutro

ne ručam svaki put tako, naravno
    to ovisi o sto drugih faktora - doručak, obim posla, vremenski uvjeti, vježbanje ili ne...
    uglavnom, htjela sam reći da je lose kod mene što se stvarno brzo mogu udebljati, npr. 5 kg u 3-4 tjedna
    ali isto tako brzo mogu ih i skinuti...
    iako mi je draže da nemam takve oscilacije često jer sam sigurna da uz moj hashi i hipotireozu nije pametno tako zdrmati organizam....

Dijana vau, 40 kg, to je stavrno puno, respect
    supe rda si spomenula mlin, to mi je najdraža igra iz djetinjstva, moram potražiti naš!
    mi smo trenutno na Scrabbleu, ali još nismo ufurani pravo tako da max odigramo pola sata

Lili, meni je ovaj tekst super
    I stvarno je tako
    ja se nasmijem svaki put komentarima po putu
    prošli put baka cca 70 god. stoji na kapiji I ona I frendica plješću, pitaju mogu li sa mnom
    baš su bile slatke

Jadro hug
    bit će bolje od ponedjeljka!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lilli vibrice za mamu. Pije terapiju? kada je tlak ili srce u pitanju, nazalost cekanje je onda po defaultu, barem je meni onda tada sestra tako objasnila. Za srce vade krv 2x nakon nekoliko sati razmaka. Ti si zvijer kaj izvuces toliko snage iz sebe <3

Minimalist, obroci su ti super, svaka cast na napretku. Kada pogledam moji se bas ne razlikuju osim sto mjesecima hocu kupiti spiralizator sada imam jos 1 poticaj, do sada sam sve to rucno radila. Mozes napisati koji imas?

Jadro za sprovode.
    Kjb bravo za km!

Mali update 3. dan da se malo nasmijete:
    osim kaj je ta neka mucnina prisutna, imam osjecaj da bih mogla jesti svakih 2 h pa je to jucer izgledalo ovako:

D:Snita kruha sa pecenim jajem, rikulom, avokadom, ajvarom(vecer prije sam bila jako gladna pa sam odlucila pojacati dorucak)
    MO:Kava sa malo shake
    R:mahune sa crv lecom
    MO 1: jabuka i banana
    MO 2: mala tortilja sa chiketinom
    MO3: cips od rize
    MO 4: kefir
    V: omlet od 2 jaja sa snitom sunke/sira i rikulom, ajvarom
    Rucak je bio u 13:30 a vecerala sam u 20h
    Izmedu svakog obroka sam jedva docekala drugi jer mi se zeludac grcio od gladi, bili smo u muvingu pa je osjecaj bio jos gori.
    Pijem vode kao i obicno, znaci zaljevam se jer sa zedna.

Gospoda vaga pokazuje ta da ta da ta da 1,4 kg manje.

P.S. zaboravih upisati popodnevni proteinski shake
    Posljednje uređivanje od KrisZg : 22.01.2017. at 10:57

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Toooo Kris samo tako dalje!
    Mini sam vec pohvalila

A ja sam upravo poslala cijelu moju ekipu kod svekrve da se primim kuce.dakle stan izgleda ko da je palo 5 bombi bez pretjerivanja. Lud tjedan i ako se ne vracaju stvari na svoje mjesto kaos u sekundi vesa robe sudja...kolko hoces. Idem pojest zobenu kasu i bacam se u rasciscavanje .predvidjam 3h samo da sve lijepo pospremim pa tek onda ciscenje.

danas sam ok.vratila mi se energija. Druga zena .juce mi je bio posebno tezak 2.dan ciklusa. Ne pamtim da sam dugo imala takav umor.a sad rokanje po stanu

Flopi bome me iznenadi da mozes odjednom pojest 2 tanjura graha i 2 kobase.Puno je to stvarno. Normalno da te drzi do sutradan. Ako brzo dodju i brzo odu to je mozda i bolje nego spori dolazak al i spori odlazak.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Prijavak:
    8 km
    Vani -5
    Predivno, bijelina i tisina <3
    Lili mogu bez problema, prije toga marenda oko 11, kajgana od 2 jaja, dorucak oko 6 kefir i pogacica s maslacem
    Volim jesti i volim spremati jelo, a sto jest jest moj metabolizam je malo cudnjikav...
    Sad uzivam u banana breadu s brusnicama, nesto prefino.
    Necu vise o hrani obecajem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •