Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: ,,Seks na silu" zbog zaceca :(

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    I nisu te poslali na ciljane s tom anamnezom?
    Nije ni rješenje stalno operirati endometriozu, to se više ne radi.
    Ja sam, doduše ivf-om, ostala trudna i normalno iznijela trudnoću s cistom pa ne znam tko ti je to rekao?
    Svaki put kada diraju jajnik, posebice kad uklanjaju dio, smanjuju ovarijalnu rezervu i stvaraju se priraslice i još čuda stvari...
    Trebaš izvaditi hormone 3dc, ako već nisi, a mislim da i ne bi bilo loše obaviti HSG jajovoda, ispitati prohodnost, obzirom na dvije operacije i samu endometriozu.
    Operirala sam kad sam imala 18ipol, i 20ipol godina...jednom jedan jajnik, drugi put drugi...
    doktor mi je rekao ako ne bude nista nakon ciklusa ili 2, da ce raditi HSG... sada trenutno nemam endom.ciste

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj fitnessgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Operirala sam kad sam imala 18ipol, i 20ipol godina...jednom jedan jajnik, drugi put drugi...
    doktor mi je rekao ako ne bude nista nakon ciklusa ili 2, da ce raditi HSG... sada trenutno nemam endom.ciste
    ja sam 4x, oba.
    To je ok, ali ciklus-dva je zbilja malo vremena. Mozda idući upali, nadajmo se, ako ne, prije HSGa obavezno mikrobiološke briseve obavi, a idući ciklus izvadi i hormone ako već nisi.
    Ja bih na tvom mjestu tražila i uputnicu za AMH.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam 4x, oba.
    To je ok, ali ciklus-dva je zbilja malo vremena. Mozda idući upali, nadajmo se, ako ne, prije HSGa obavezno mikrobiološke briseve obavi, a idući ciklus izvadi i hormone ako već nisi.
    Ja bih na tvom mjestu tražila i uputnicu za AMH.
    Mikro jesam, a hormone nisam. Ali pametan, savjet, hvala ti
    AMH je antimillerov hormon? mislim da mi je moja ginicka to spominjala, ali u bolnici nisu...

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj fitnessgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Mikro jesam, a hormone nisam. Ali pametan, savjet, hvala ti
    AMH je antimillerov hormon? mislim da mi je moja ginicka to spominjala, ali u bolnici nisu...
    Da, ne znam vade li ga gdje u Rijeci, ja sam 2012. vadila u ZZJZ i uzorak slala u Vinogradsku, javili mi nalaz mailom.
    Hormone 3 dc treba prvo izvaditi, vidjeti FSH,LH,PRL,TSH, a ne bi bilo loše i progesteron 21 dc.
    Ima čuda stvari za napraviti

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Bas cu malo pitati... cisto da ih podsjetim...
    hvala ti jos jednom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •