-
Molila bi za savjet/pomoc.Beba ima 4mjeseca,oko 6.500kg i 63cm ,rodjena sa 3.100,51cm. Mi od pocetka imamo problem sa dojenjem i dalje se patimo,odlucim da cu odustati ali se predomislim. Prvo je u rodilistu pila bocu pa kuci nije htjela siku. Na prevaru sa bocom smo je uspjeli staviti na sisu. Tjedan dana je samo sisala ali nije dobivala na tezini pa nam je patronazna rekla da trebamo dohranu uvesti. Jela je oko 380ml dnevno AD + sisanje ali smo tijekom mjeseci pokusavali to smanjivati. Sad smo na 40-100ml AD dnevno. uvijek prvo sisa pa ako bude gladna damo jos malo boce, tako da nikad ne znamo hoce li i koliko pojesti AD-a.Imala je periode kada siku nije htjela ni vidjeti pa periode da bocu ne zeli.Inace je jela otprilike svaka 2,5-3 sata po noci jedno budjenje. Kako manje jede AD jede svakih 1-2 sata,iako rijetko izdrzi 2 sata. Sisa po 5-7min i nece vise ili cim krene sisati zaspne. Dnevno ima preko 12 podoja.U dojkama bude jos mlijeka ali ona ne zeli vise vuci. Uvijek je na pocetku podoja stavim na onu "staru" dojku kako bi dosla do zasitnijeg mlijeka i tek onda nova dojka. Probala sam izdajati ali jefnostavno ne ide a ona kad uzme siku ide mlijeko. Mokrih pelena ima dosta, svaka 3 sata je presvlacim i uvijek su dosta pomokrene a ukakanih 1-2 dnevno. Dobili smo sa 3mj zubice i mislim da i ostali krecu (ako je to bitno).Malo sam otegnula uvod ali moje pitanje je kako probati produziti vrijeme podoja i je li to ok sto trazi sisati svaki sat ili se ne uspije najesti pa je gladna? Cesto tijekom dojenja joj krulji po crijevim i grci se pa se bojim da je gladna i krene navlaciti siku bez da pravilno vuce/guta, a bocu prihvati. Luda sam vise jer ne znam je li ispravno sto joj toliko forsiram siku a ne cini mi se zadovoljna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma