Pokazuje rezultate 1 do 50 od 435

Tema: samohrana majka i banka sperme

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Znam ja da su postotci puno niži zato i kažem da ja osobno ni sa doniranim stanicama ne vjerujem u postotak od preko 90% uspješnosti koliko piše i kako su mi rekli iako je tih 96% ako se ne varam za treći pokušaj. Kamo li sreće da je tako.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Znam ja da su postotci puno niži zato i kažem da ja osobno ni sa doniranim stanicama ne vjerujem u postotak od preko 90% uspješnosti koliko piše i kako su mi rekli iako je tih 96% ako se ne varam za treći pokušaj. Kamo li sreće da je tako.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
    Da, da... šanse za izaći iz rodilišta s bebom u rukama više su nakon nekoliko odrađenih postupaka (kumulativni učinkak)

Ovdje je jedno nedavno objavljeno dansko znanstveno istraživanje nad gotovo 20 000 žena na postupcima s vlastitim stanicama:

"...sažetak istraživanja provednog u Danskoj na 19 884 žene koje su započele postupke izvantjelesne oplodnje i intrauterine inseminacije homolognim spolnim stanicama od 2007. do 2010. godine.

Većina žena praćenih u istraživanju (57%) rodila je nakon MPO postupka, dok ih je 14% rodilo nakon spontanog začeća.

Više od polovice žena (57%) rodilo je unutar 2 godine od početka liječenja, 46% od tih žena ostvarile su trudnoću iz prvog IVF pokušaja. 65% žena rodilo je nakon 3 godine, a 71% nakon 5 godina.

Kao što se očekivalo, studija je pokazala da su godine žene najsnažniji pojedinačni faktor koji određuje uspjeh MPO postupaka. Kumulativna stopa rađanja nakon 5 godina bila je 80% za žene mlađe od 35 godina, 60,5% za žene od 35 - 40 godina, i 26% za žene starije od 40 godina.
    Dr. S. Malchau, prezenterica ovog znanstvenog istraživanja, ističe kako zahvaljujući postojanju funkcionalnog i opsežnog MPO registra, pacijenti u Danskoj mogu dobiti realistične i pouzdane odgovore na pitanja koja postavlja svaki par koji ulazi u postupke liječenja neplodnosti:
    -koje su naše šanse da imamo dijete?
    i
    -kad će se to dogoditi?

Abstract O-250, Wednesday 6 July 2016, 10.45

Long-term prognosis of live birth after ART, intrauterine insemination and spontaneous conceptions in women initiating treatment with homologous gametes – A Danish national cohort study

https://www.eshre2016.eu/Media/Press..._/Malchau.aspx

https://www.facebook.com/rodaneplodnost/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •