Meni je za skidanje kila najveći demotivator MM. On uvijek voli da je malo viška. Jednom kad sam pretjerala je zaprijetio da će naći novu s oblinama, jer da me upoznao oblu, a da je htio mršavicu onda bi našao mršavicu

Uglavnom, ja točno znam kada ću uspjeti promjeniti prehrambene navike i skinuti kile a kad ću odustati već nakon 3 dana. Naučila sam s godinama, pa onda ne započinjem i ne mučim se kad mi glava nije na pravom mjestu.

U 9mj 2015 sam dostigla najveću kilažu ikada 76,5kg na 162cm. Doslovce sam osjećala da me salo oko trbuha steže oko vrata. Užasna sam si bila i jedan dan se prelomilo u glavi i rekla sam sad je dosta, nastaviš li ovako dokle ćeš doći. Cilj mi je bio 65kg. Prešla sam na LCHF. Meni odgovara, odlično se osjećam.
Do cilja sam došla u 7mj 2016. 65kg. Onda kako ljeti inače manje jedem izgubila sam neplanirano još 3kg i na more otišla sa 62kg. I tih 62kg na mojih 162cm, ne biste vjerovali ali ne izgleda dobro. Svi su me pitali jesam li obolila.
Nakon ljeta sam se vratila na tih svojih idealnih 65kg i super osjećala. I negdje u 10-11mj sam prvi put zgrješila i znala sam, u tom trenutku sam znala da ću dalje brljaviti. I sad sam na 68kg a želim se vratiti na tih 65kg.

Ne znam niti jednu osobu koja voli hranu, ali baš voli, mora paziti na kilažu, da je smršavila i više nikada nije vratila barem par kila. Ne kažem da ih nema, nego ih ja ne poznajem.

Svake ovisnosti se teško riješiti, međutim jesti moraš, pušiti i piti ne moraši možemo se slagati ili ne ali to je činjenica.
Ja kad prvi put pokleknem ode sve u nepovrat, a ono po malo svega ne ide. To je išlo u 20-tima, poslije 35. to po malo svega kod mene ne skida kile.

Uglavnom, ja sam baš gurman, jako volim hranu, okuse i to ne junk food nego baš finu hranu. I ne jedem kad sam nesretna i napeta, onda imam grč u želucu i mršavim. Jedem više kad sam sretna i opuštena.

Htjela sam još spomenuti i MM-a. On jede pa skoro dvostruko manje od bilo kojeg muškarca kojeg sam ikada znala uključujući i brata, radi fizički posao, dnevno prijeđe 18-20 000 koraka i apsolutno svaki zalogaj mu se vidi na vagi.