Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

u ozracju rijeci "post-truth" koja je izabrana za rijec godine 2016, pitajuci se koja ce nas rijec "usreciti" u 2017, te gledajuci prve "fascinirajuce" korake trumpove amerike, citam ponovo komentare na moje pitanje. prilicno interesantno. nisam pitala ni da li je nekome suluda ili ne suluda religija, niti sam pitala kako objasnjavate djeci da su neki ljudi religiozni, niti sam pitala tko se, ako se i zasto moli, niti zasto netko vjeruje, niti kako djeca vide svoje vrsnjake vjernike. nista od toga nisam pitala. pitanje je bilo vrlo jednostavno (niti osobno, nizi ikoga proziva, niti itko mora ista odgovarati, ako ne zeli): da li vi kada bi vam recimo dijete doslo kuci i kazalo da je npr. svijet stvorila kornjaca u suradnji sa velikim dabrom, te je odlucila da svi ljudi kada umru se pretvore ili u dabrove ili u kornjace, mudro klimate glavom, te usput dodajete da je vase misljenje ipak ponesto drugacije, a da dijete samo (6, 7 godina staro) treba stvoriti misljenje da li je velika kornjaca nasa stvoriteljica?
    Posljednje uređivanje od seni : 31.01.2017. at 17:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •