ja mrzim kad su oni brzi, a ja ko ona baba iz crtica koja mase stapom. ali sretna sam kad se s vremenom ubrzam. npr oni 10 burpee, a ja 2 i jos plazim jezikom po podu. ja ne radim s zuskom, ali nije ona iznimka. uglavnom ja isto vjezbam svojim tempom, a u ovim programima koje ja vjezbam uvijek kazu work on your own pace.
mini 15000 koraka, vauuuu, moje dnevni prosjek je oko 11000. cim ti mjeris? ja sa vivofitom i zna bas zezat, za brzi hod.
razmisaljm o novoj investiciji. valjda me lupa proljece. sad bi zeljela vivosmart HR+. Danci kakvo je to cudo? jel to ima smisla? jer ima GPS pa mi nece valjda uskracivati teskom mukom skupljene koracice. bas mi se zamjerio. narpavila sam 4 km a glupa sprava kaze 1.97 km, pa ajd ti spajka hodaj jos. naime ovaj mjesec sam odlucila da cu svaki dan napraviti koliko on zamisli koraka. i jos me podkrada.
nesto ovih dana nisam s tehnikom na Ti. covjek bi pomislio da se ne doticem elektonike i strojeva nikad u zivotu
flopi ajd sibni i meni tvoju frizuru. ja sam se odlucila osisati na kratko. to cu u 3. mjesecu