Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Ispricnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Friška informacija: kod nas ima pravo na slobodan dan pred županijsko natjecanje a ima pravo i na pola slobodnog dana, ako mu tako više paše.
    Pa se s predmetnom nastavnicom dogovorio da će taj dan biti u školi samo do 5. sata (da ne izostaje previše s nastave).
    Ovako je bilo u našoj OŠ, ali moj stariji to nikada nije htio koristiti ako u tom danu nije bilo predviđeno neko ponavljanje i pripreme za natjecanje. Rekao je da mu je gore kasnije nadoknađivati propuštenu nastavu nego odguliti taj dan u školi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako je bilo u našoj OŠ, ali moj stariji to nikada nije htio koristiti ako u tom danu nije bilo predviđeno neko ponavljanje i pripreme za natjecanje. Rekao je da mu je gore kasnije nadoknađivati propuštenu nastavu nego odguliti taj dan u školi.
    A što misliš zašto moj prošle godine nije iskoristio nijedan ponuđeni slobodni dan?
    Ove godine mu se nasložilo puno toga u tjedan dana, pa bi mu olakšanje od redovne nastave dobro došlo, ali i opet se odlučio za varijantu u kojoj fali samo s dva sata (od kojih je jedan sat razrednika).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A što misliš zašto moj prošle godine nije iskoristio nijedan ponuđeni slobodni dan?
    Ove godine mu se nasložilo puno toga u tjedan dana, pa bi mu olakšanje od redovne nastave dobro došlo, ali i opet se odlučio za varijantu u kojoj fali samo s dva sata (od kojih je jedan sat razrednika).
    a moj je išao na natjecanja samo zato da može dobiti slobodan dan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •