Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Moj andeo Mia

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mia.Nina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Mame hvala vam svima na savjetima,pomoci...to mi puno znaci. Osjecam se ok ovdje s vama, lakse mi je kad znam da nisam sama (mozda ruzno zvuci da mi je lakse sta ste i vi tu,ali vjerujem da znate sta hocu reci), lakse mi je razgovarati s nekim tko je kroz to prosao.
    Zao mi je zbog svih vas/nas,vase price i to sto ste dozivjele je uzasno. Kada znam koliko nas mama andela ima srce mi se slama,to tako nije fer.
    Znam da moram biti jaka,kao i sve mi.
    Kada si prisiljen moras...stisnes zube i ides dalje, ja osobno zbog Tea. Ali kada on zaspi onda se raspadam...
    znam da bu s vremenom lakse,a zaboraviti necu niti ne zelim.
    Mia ce uvijek biti dio mene,u mom srcu,gdje god da je.

P.s.-phd jos nije gotov,tko zna kada bude... svaki dan zovem,vjerojatno im vec idem na zivce.
    Jos uvijek se duboko nadam da cu saznati nesto iz toga nalaza.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mia.Nina prvotno napisa Vidi poruku

P.s.-phd jos nije gotov,tko zna kada bude... svaki dan zovem,vjerojatno im vec idem na zivce.
    nama je PHD nalaz samo potvrdilo ono na što se sumljalo...
    btw, meni su odmah u početku rekli da se nalaz čeka 1,5 - 2 mjeseca...
    i točno tako je i bilo...
    radi se o SD u Zagrebu

VIB avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Mia.Nina prvotno napisa Vidi poruku

I ja sam isto završila u Vinogradskoj, i čekala sam na PHD 4,5 mjeseci, oni ti na patologiji prvo uzimaju nalaze živih pacijenata, pa tek onda ostale, pa dok to prođe sve ovjere oduži se to
    nalaz podižeš isključivo u administraciji na ginekologiji, to ti je kad prođeš trudničku na desno i ideš prema onim vratima na kraju hodnika, otvoriš ih i ideš lijevo i onda dole niz stepenice tražiš sobu od administracije isto na desno, iza jedne kao pregrade na hodniku
    tete su tamo ok i suosjećajne
    ali treba im vremena dok to stigne s patologije
    poslije ako trebaš pojašnjenje ostaviš papire na stolu u trudničkoj pa te pozovu da ti objasne nalaz
    u glavnom kratko rečeno sranje i pol
    kad sam išla po nalaz skrivala sam oči da ne gledam čekaonicu trudničke jer me to jednostavno razbjesnilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •