Brza blagajna
MB, super za nove utege! I tus!
kjb, a ja kad smo sisli na beton,na stazu oko Bundeka pocela kukat kako me tabani bole od asfalta. Vrijedna si bila u vrtu, bravo! Ja samo doma nakuhavala i ves rijesavala cijeli dan.
Brza blagajna
MB, super za nove utege! I tus!
kjb, a ja kad smo sisli na beton,na stazu oko Bundeka pocela kukat kako me tabani bole od asfalta. Vrijedna si bila u vrtu, bravo! Ja samo doma nakuhavala i ves rijesavala cijeli dan.
ljubi vas vasa brza blagajna iz Sarajeva
sve sam procitala,,bravo za sve vrijedne posebno ivana s i 19km ispod 6, jesam ti rekla da mozes
Sretno trkacice moje sutra!!
Kod mene iako tuzan razlog okupljanja divno druzenje s rodbinom koju dugo nisam vidjela, odlicna hrana, sunce (bili smo samo u majicama bez jakni), puno humora (jer ne znaju ozbiljno pricat) uzivanja u mentalitetu ljudi moga kraja i predivna priroda, planine koje okruzuju moj grad.
Vidjela sam nakon vise od 10 god svoju divnu Neretvu i moj rodni grad, a prosli smo i kraj naseg stana (koji smo prodali) u kojem sam provela 17 god svoga zivota. Djecu cu obavezno dovesti da uzivo vide Mostar i Konjic da ne govore okolo da im je mama iz inozemstva ko da sam iz Austrije
Na kraju balade zakljucih iako obozavam ove ljude i ovaj kraj, ja sada u potpunosti pripadam Zagrebu-to je moj dom![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.03.2017. at 23:36
a, i vikki trči, sretno cure još jednom
prijavljujem ZWOW 22
ako nekoga zanima kako se ubiti treningom, toplo preporučam
u.b.i.t.a.č.a.n. je
odradih sve za 21:37min, a zuzi je za 20:41
mislim da sam to sasvim dobro odradila
prva vježba (chair jumps) se čini vrlo lagana, ali minuta prođe brže nego što misliš, pa burpees
druga vježba (chair push ups) sam 15 napravila normalnih, a 15 na koljenima
treća vježba (triceps dips) sam 10 napravila sa ravnim nogama, a onda 20 skvrčena koljena
četvrta vježba (sumo squat jumps) isto kao prva, misliš da će ići u minuti, ali jok brale, ajmo još burpeesa
i zadnja, peta vježba(rdl squat twist), nije teška, ali me više mučila stabilnost, pa dok uloviš stoj na jednoj nozi, prođe vrijeme, tako da sam tu zadnju vježbu radila 4 minute x svaki put 4 burpeesa
dakle, 5 vježbi, svaka po 30 ponavljanja, imaš minutu za odraditi, kad prođe minuta, kazna su 4 burpeeja, pa nastavljaš do 30, pa opet 4 burpeeja, pa nova vježba
uglavnom burpeeje sam odrađivala ko od šale i ukupno ih je bilo 52 (dobra priprema za ovaj idući trening)
ajmenemoj molim te
![]()
rahela odlican trening!
lili, ajde neka nije sve crno, malo ste se i odmorili onda
plima, polako, doc ces i ti do tezih utega![]()
sretno curama koje trce danas!!
ja sam sinoc napravila ponovo power 10 jer je to jedini koji sam do sad s utezima radila u BF, morala sam isprobat nove utege![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 05.03.2017. at 09:17
rahela, sta se tice utega, nisam u pollea gledala ali sigurna sam da su u intersporta 2x3kg oko 130kg, od 4 i 5 su po 200 kn :/
kjb bravo za radove u vrtu!
ja trcim samo po betonu, jer nemam di drugdi :/ valjda sam navikla pa me ne bole stopala ali mi nekad zna utrnit stopalo dok trcim, ne znam jel od prejako stegnute
tenisice ili od tvrde podloge.
Zhang i Vikki sretno!
MB taman ne spavaš dobro, beba bi se uklopila.
Kakvi su novi utezi? Primjetis razliku?
Rahela taj zvuči brutalan, koliko samo burpees.
Lili divno vam je prošao dan, iako ste imali ružan razlog za okupljanje.
j-lataman sam bolje spavala ovaj tjedan
primjetila sam razliku bome!![]()
Lilli krasno za posjet gradu, tuzno za priliku.
MB, ne daj se navuci na bebe
Rahela, dobro si me sjetila na burpeeje, ovo zvuci ubitacno.
Jucer sam strgala vagu, to mi je 3 incident(2 su vezana za vagu) u 6 godina. Mm se nasladuje sa istima. Proradila je kasnije.Stara je 2,5god. Na prvu mi pokaze istu kilazu, pa ja glupa stanem jos jednom pa pokaze pola kg gore. Izgleda da nista nisam izgubila i to me frustrira jer sam u prosjeku ispod 1300kcal dnevno, kada treniram idem na trening gotovo nataste 1,5h nakon whey shejka sa vodom i crne kave. Meni nema pomoci![]()
Kris ispod 1300 kcal?! Mislim da je to jako malo.
Za vagu suosjecam, ne znam vise ni zasto se vazem![]()
Ma ne mislim zivjeti tako. To je samo dok ne izgubim koliko zelim. Prosjek u proslom tjednu mi je 1200kcal u onom iza 1400kcal
Tjestenjinu sam zamjenila tikvicama, cvjetacom, kuhanim krumpirom.Vec mi na usi izlazi ali meni je to dovoljno. Danima kada treniram ubacim 100g kuhane u obrok.
Ne mogu reci da sam gladna ali sam isfrusrirana.
Ne znam jesam li pisala za krvu sliku:zeljezo 19, trigliceridi: 0.7, ldl: 1.8, hdl:1(malo nizak)
Po tome nista ne radim krivo
Jedino mi je jedna stavka kod jetre snizena ali to je vezano za gastroenteroloske probleme.
bravo rahela za ubitačni burpee trening, super si to odradila!
ja sam sinoć bila s mužem vani, jutros sam sva mamurna, pa sam to probala probit vježbanjem, zwow 24 (mislim, neki kratki) i to je pomoglo, donekle.. sad ću se ostatak dana kilavit![]()
Evo dojmova: utrka je super, staza je bas dobra, siroka, bez puno skretanja, blaga uzbrdica i blaga nizbrdica.
I naravno da mi je sad super.
Ali dok traje utrka yebem si sve po spisku: da sta je meni ovo trebalo, ajme tek smo krenuli, meni se krepava, da tko me nagovorio, da evo 50% staze sam presla, da ajme yebemti jos toliko, da jel da posustanem ili odustanem, da ajd sam jos 30%, mozes ti to, a yebala me koljena, uvijek ih osjetim, zasto je voda samo na jednom punktu, a bas sad sam zedna, e ovo je dobra pjesma na playlisti, yebesmisve od sada idem samo na 5km utrke, ej, sad sam blizu...ciiiilj.
I kako je bilo? Suuuupeeer!
Ak to nije trknuto, na znam sta je.![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 05.03.2017. at 13:35
Zhang![]()
i meni je tako uvik
ne triba mi ni utrka, uvik dok trcim tako sama sa sobom dumam
![]()
zhangja ti gotovo uvijek tak grintam, i kad vjezbam i kad sam trcala i kad planinarimo
a uvijek mi je super![]()
Zhang bravoooo. A opis je bas prepoznatljiv.
kris, ja bih ovako kao laik rekla da predugo premalo jedes
super za nalaze
Zhang luda si
Super za utrku.
Kris nalazi su ti odlicni.Bravo!! Ne znam vise sta reci za te tvrdokorne kile misa im.grrrrr...
ima li sanse da uplatis onaj program od kjb -Skidaj kile, pa moraju vratit pare ako nema rezultata?
znam da imaju i jedan centar na istoku grada.
To mi pada na pamet kad vec nista ne pali.:/
evo i kjb je ko mnogi imala super napredak i gubitak posebno u cm.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.03.2017. at 16:38
Mini
kakvs je situacija kod tebe s kg i cm? Jesi jos na onom rezimu prehrane?
Zhang čestitam! A opis ti je genijalan
.
Kris, Lili je dobro savjetovala, ako si možeš priuštiti probaj ovo od kjb. Makar da ti da vjetar u leđa za dalje.
Frustracija mi je poznata.
Ja sam se danas opet družila s kućom, a poslije se nadam druženju sa Tonyem.
Družila se s Tonyem i marincima, cardio 1 i core 1.
Popisala sam vježbe i broj ponavljanja, pa kome se da.
Čim se dočepam laptopa prepisem.
Zhang i vikki, bravo cure
Tang, ovaj burpee trening me tek čeka, ovo je bilo ništa naspram tvoje najave iz zwow 23
to samo znači da mogu pola napraviti
Kris, za kile i vagu nemam što reći, zbilja ne znam što može tako utjecati kad su svi uvjeti za pad na kilaži ispunjeni
jedino stvarno da pitaš nekog iskusnog trenera
meni vaga jučer kaže 62
uletila j-la, bravo ženska, čekam ispis
Posljednje uređivanje od rahela : 05.03.2017. at 19:20
Hvala, cure
Vikki je, naravno, bila brza od mene.
Rahela, koliko je prije vaga govorila, sad se ne mogu sjetiti?
J-la, daj vjezbe.
J-la bravo![]()
Ja krenila da cu trcat a MM da bi on proseta pa ajde ugodila sam mu. Sat vremena setnje + weighted tabata iza toga.![]()
Evo popisa:
T-jacks 50; 40; 30
Bear crawls 20; 25; 30
Lateral shuffle 30; 25; 20
Forward lounge twist 10; 16; 20
Basic burpee 25; 20; 15
A-skips 25; 20; 15
Run lounge squat 30; 40; 50
Bear crawls 22
Basic burpee 22
Radi se u tri ponavljanja, svaka od ovih kolona je jedna runda sa brojem ponavljanja. Poslije treće se rade ova dva. Poslije svake runde je pauza od 22 sekunde.
T jacks su klasični juping Jack ali ruke u jednom skoku idu pored tijela, a u sljedećem ispred tijela. Broji se svaki skok.
Bear crawls ne znam koliko su vam poznati, na sve četiri i onda se pomijeras dva koraka naprijed dva nazad. Guzica sto vise prema podu, broji se svaki korak.
Lateral shuffle, mices se lijevo-desno, između radiš shuffle i onda dotaknes rukom suprotnu nogu.
Forward lounge twist, mislim da kontakte sta je. Broji se svaki lounge.
Basic burpees nema skleka ni skoka.
A skips, marsiranje u mjestu ali sa visim dizanjem nogu, ono kao da skakuces. Svaka noga se broji kao jedno ponavljanje.
Run lounge squat, znači lounge lijeva noga, squat, lounge desna noga. Broji se svaki lounge i squat.
Valjda sam uspjela vježbe objasnit. Mislim da se na YouTube mogu naći snimci običnih smrtnika koji vježbaju bas to, pa pogledajte kome nisu jasne vježbe.
Nema sanseza to, propustile ste dio gdje sam se pohvalila da dobivam novi osmjeh krajem mjeseca
on nije besplatan, tako da ja u iducih 4-5mjeseci ne kupujem nista osim onog najnuznijeg. Zubi su mi vazniji od kilaze, jako sam nearetna radi njih, svaka trudnoca mi je odnijela 1 zub i to grozno izgleda.
Ne preostaje mi nista nego se i dalje boriti.
A kaj se cm tice, prosli tjedan sam imala 5cm manje u struku ali se nisam detaljno mjerila.To cu ovaj tjedan
J-la svaka cast!
Kris ajde novi zubi su zauvik
Kile ces rijesit kad-tad.
Ja sam propustila jutros vaganje jer sam se u panici ustala kad sam se sjetila da cimavica ima predsat![]()
Navrat-nanos smo se spremile al stigle smo![]()
Kris koliko ja pratim ti imas i problema sa stitnjacom, a ako ti nije dobro uskladjena terapija tad se to na vagi vidi. tako da na zalost koliko moje znanje seze, tebi vaga nikako ne smije biti referenca.
a sto se tice zivota na 1200 kcal mislim da je to premalo i tijelo tj. stanice zanaju i pamte. i nece ti tako lako dati pad kilograma. spremat ce ko hrci sve sto mogu i cim mogu. tako da bilo kratkotrajno bilo dugotrajno meni se ne cini bas to pametno.
a i jos jedno pitanje da li si ti se konzultirala sa lijecnicima koji te prate oko broja kcal? ili si ti sama u dogovoru s pajdom to odlucila?
jos jedna vazna stvar, sad me spajka podsjetila. izbaci cvjetacu, kelj i brokulu ako imas hashimoto i hipo si. ili bar jako jako smanji
A gle, endic na vv mi je simpaticno ispricao jednu pricu u kojoj je poanta da nitko iz logora nije izasao sa viskom kila. Promjenila sam ga. Sadasnjoj endici sam rekla da pazim kaj jedem, ispricala joj primjer, rekla je da dobro radim....tada nisam koristila pajdu i to ne radim namjerno, vec tako ispadne na kraju dana a ja nisam vise gladna.Jedina promjena jest da sam zamjenila tjestenjinu sa tikvicama i ostalim povrcem. I ne kombiniram meso i krumpire npr...
Terapiju za stitnjacu jos nisam dobila jer su svi hormoni bili relativno ok.
to je istina. ali oni nisu uopce jeli
ti si smanjila kalorije, ali i trosis. uostalom velis da su cm manji. to je puni vaznije
i pogledaj na mfp kakav ti je omjer bjelancevina, masti i uh
Posljednje uređivanje od magriz : 06.03.2017. at 08:14
I ja bih rekla ako se smanjuju cm, to je puno bolji pokazatelj.
Odlicno za zube!!! Ti tjeraj dalje po svom nekom rezimu a ako ne ide ni za pola godine onda mozda da razmisljas da ides pod necije vodstvo i program tipa kjb gdje te vide i kroz prehranu, osobni trening i ostalo.
j-la fenomenalan trening!!!
Prosjecno za prosli tjedan:uh 40% goal 50%
Fat:28% goal 30%
Proteini 20% goal 20%
Ne razlikuju se pretjerano po tjednima.
Masti ne mogu vise smanjiti jer mi je dobar kolesterol nizak.
pa bila je rekla 63, a jednom čak i 64
s tim da nisam ni na kakvoj dijeti, jedem isto kao i prije, samo sada vježbam (hoću reći, to je jedino što je drugačije)
j-la, krepala sam na opise vježbi
sorry, al kako sam ja zamislila onaj lateral shuffle, to je puzanje na stranu sa tresenjem ritice![]()
S time da sam 2 tjedna imala viska proteina za 2-4%
endic je predpostavljam endokrinolog.
pa na VV imaju i nutricioniste, oni su mjerodavniji. sve u svemu, moj osobni stav je i dalje da grijesis. ali to samo iz mene progovara podsvijest koja je nesto primila o prehrani u glavi. taj dio mi je bio nezanimljiv, al me natjeralo da ucim.
j-la, nisi najvazniju stvar napisala
je li ti bilo zabavno