Meni je frend trkač u farmaceutskoj industriji i rekao mi je isto što i frendica od tang da je najbolji i da se odmah apsorbira. Ja znam kad dođem s velike dužine ili prije/poslije PM strusit odmah 2 vrećice. Grčeve nisma imala nikad pa ne znam kakav je to osjećaj.
btw di si juče kjb? bil je odlično, fino svježe a nekim čudo mnije bilo gužve, doduše mi smo krenuli kontra smjer prvo na južnu stranu Save pa su skolice vjerojatno već završile dok smo mi prešli na drugu stranu (jer oni trče kraće).
Bilo nas je baš puno a kako je bio življi trening (kako voli reći naš trener) upozorio nas je trener da manje pričamo i pazimo na disanje, eh da onda se počelo spominjati moje imene mogu ja šutit 50 min al bilo je nešto manje priče zbog zahtjevnosti.
Ukratko sve je vidljiviji jaz unutar grupe između onih koji mogu povući brže (redoviti) i onih koji jauču (obično su to neredoviti) tako da su nam nakon 5-og km na 5:12 (a bilo zadano 5:10) rekli: Ajd bok, idite vi naprijed! pa smo ja i jedan dečko produžili al su nam se ipak pridružila 3 novaka iz superbrze grupe iz naše zimske škole, odlični momci i njih 4 i ja onda spičiliod 6.-og do 10-og ispod 5:00. prosjek je ispao 5:05 a ukupno nekih 9,9 km.
bio mi je tako oslobađajujući osjećaj i sjetila sam se kako ste pričale kako na utrkama psujete i kako vam je jako teško, ja fakat nemam tih issues, ja onako baš uživam kad krilima dam vjetra, kao da me nosi, nosi...volim onaj osjećaj kad su obje noge u zraku i ja leeetim...