Registar posvojive djece

Tema: Registar posvojive djece

1. mikiva said:

Početno Registar posvojive djece

Bok,
    Je li zaživio Registar?Jeste li dobili podatke za isti?
    Nismo u postupku no intezivno razmišljamo o tome pa me zanima funkcionira li registar koji su najavljivali.

2. bubekica said:

Početno

Na stranicama ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (ufff morala sam ici googlati naziv ) se nalazi popis tzv. tesko posvojive djece. Za pristup tom popisu potrebno je korisnicko ime i lozinka koju mozete zatraziti u Centru u kojem ste prosli obradu.
    Registar sve djece s uvjetima za posvojenje nije vidljiv posvojiteljima, ali podatke iz njega takodjer mozete traziti od svog maticnog centra.

3. mikiva said:

Početno

Je li vam (vama koji čekate) pomogao popis?

4. Amondi avatar

Amondi said:

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Na stranicama ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (ufff morala sam ici googlati naziv ) se nalazi popis tzv. tesko posvojive djece. Za pristup tom popisu potrebno je korisnicko ime i lozinka koju mozete zatraziti u Centru u kojem ste prosli obradu.
    Registar sve djece s uvjetima za posvojenje nije vidljiv posvojiteljima, ali podatke iz njega takodjer mozete traziti od svog maticnog centra.
    Zanimljivo. Steta sto toga nije bilo i prije. Samo..bas me zanima koja su to teze posvojiva djeca u registru i zasto samo ta djeca?!

Mi smo, srecom, pronasli put do svoje "tesko posvojive" djece i bez tog registra, no nadam se da ce onima koji jos cekaju registar pomoci.

5. mikiva said:

Početno

Ovako laički i bez uvida u regisar rekla bih da su na popisu djeca koja vec neko duze vrijeme imaju ciste papire ali ne i upita za posvojenje sto zbog godina starosti, mozda (vjerojatno) zdravstvenih poteskoca, braca i sestre..

6. bubekica said:

Početno

Na tom popisu ministarstva su starija djeca, vecinom sa zdravstvenim poteskocama, koja vec dugo cekaju svoje roditelje.
    Zatrazite podatke pa cete vidjeti i sami.

7. bubekica said:

Početno

Citiraj mikiva prvotno napisa Vidi poruku
    Je li vam (vama koji čekate) pomogao popis?
    Mi smo svoju curku docekali prije popisa, ali ja svakih toliko bacim oko na popis.