Cure hvala.
Peterlin, ali onda mi trebaju dvije uputnice za dijagnostiku. Jel ako sad potrosim uputnicu za DZ onda nemam za Suvag. A na telefon su mi rekli da se mogu naruciti jedino sa uputnicom. Ne znam hoce li mi pedijatar dati dvije uputnicu za dijagnostiku.
Inace, ima 6 godina, skola je odgodjena zbog slabije grafomotorike i analize i sinteze. To su rekli da mozemo vjezbati doma i vjezbamo vec i budemo jos (peterlin hvala na materijalima

. Inace, izgovara mekano č,š i ž i nepravilno LJ, ostala slova u Ok. R je na kraju sam usvojio spontano. Bio je nesto kratko u tretmanu logopedice iz vrtica. Logopedica u skoli kaze da je to blago i da to i nije razlog za odgodu skole vec ovo drugo. I preporucila je obradu kod logopeda i po potrebi vjezbe (ona je vise naglasak stavila na grafomotoriku i analizu i sintezu, nego na ovaj nepravilna izgovor).
ja bi ga svakako odvela na dijagnostiku pa gdje isli isli na vjezbe, ako uopce negdje upadnemo. Samo me muci, ako sad potrosimo uputnicu na DZ mozda onda necu moci dobiti jos jednu za Suvag. A ako su tamo temeljitiji mozda da cekamo Suvag. Jer u tom DZ se na vjezbe ceka dvije godine, dakle tamo bi mogli jedino na dijagnostiku ali vjezbe ne.