Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: logoped

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj nevena prvotno napisa Vidi poruku
    Cure hvala.
    Peterlin, ali onda mi trebaju dvije uputnice za dijagnostiku. Jel ako sad potrosim uputnicu za DZ onda nemam za Suvag. A na telefon su mi rekli da se mogu naruciti jedino sa uputnicom. Ne znam hoce li mi pedijatar dati dvije uputnicu za dijagnostiku.
    Inace, ima 6 godina, skola je odgodjena zbog slabije grafomotorike i analize i sinteze. To su rekli da mozemo vjezbati doma i vjezbamo vec i budemo jos (peterlin hvala na materijalima . Inace, izgovara mekano č,š i ž i nepravilno LJ, ostala slova u Ok. R je na kraju sam usvojio spontano. Bio je nesto kratko u tretmanu logopedice iz vrtica. Logopedica u skoli kaze da je to blago i da to i nije razlog za odgodu skole vec ovo drugo. I preporucila je obradu kod logopeda i po potrebi vjezbe (ona je vise naglasak stavila na grafomotoriku i analizu i sintezu, nego na ovaj nepravilna izgovor).
    ja bi ga svakako odvela na dijagnostiku pa gdje isli isli na vjezbe, ako uopce negdje upadnemo. Samo me muci, ako sad potrosimo uputnicu na DZ mozda onda necu moci dobiti jos jednu za Suvag. A ako su tamo temeljitiji mozda da cekamo Suvag. Jer u tom DZ se na vjezbe ceka dvije godine, dakle tamo bi mogli jedino na dijagnostiku ali vjezbe ne.
    Mozes uvijek traziti uputnicu za drugo misljenje u Suvagu. Ali vrlo cesto ovi u domovima zdravlja jesu dislocirane podruznice Suvaga, treba provjeriti. Nazalost , nakon dijagnostike se mjesecima i godinama ceka na terapiju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tines hvala, da bas je rijec o Runjaninovoj. Jucer sam zvala pa su mi rekli da dijagnostika moze odmah a terapiju cekam dvije godine. Predbiljezila se jesam za terapiju pa je rekla ako tko odustane da ce nas zvati.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

l,r,č,ž,š,đ

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

TInes a koji je problem kod tvog malog. Vidim da je 2010 godiste, jeste li poceli prije skole u vrticu ili kada? MOzda i nama onda ne treba ta kompletna obrada. Kod nas je u pitanju to mekano čšž i LJ i grafomotorika ali nju mozemo vjeztati i kod kuce. Jedino me taj izgovor muci, ne znam trebaju li tu neke vjezbe. Logopedica u vrticu kaze da je blago i da moze proci i sazrijevanjem. Cak je rekla da to i nije razlog odogde skole. ALi mene frka cekati sta ako ne prodje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mozes uvijek traziti uputnicu za drugo misljenje u Suvagu. Ali vrlo cesto ovi u domovima zdravlja jesu dislocirane podruznice Suvaga, treba provjeriti. Nazalost , nakon dijagnostike se mjesecima i godinama ceka na terapiju.
    u ovom slučaju nisu, ako imaju svoju dijagnostiku. kolko ja znam uvijek imaju prednost klinci pred školu za terapiju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •