ma jasno, zahvaljujem na svim odgovorima, super mi je čuti druga mišljenja bez osuđivanja, jer u okolini u kojoj su svi trudni ili imaju djecu nije baš najpopularnije pričati kako želiš biti neplodna :D
ma jasno, zahvaljujem na svim odgovorima, super mi je čuti druga mišljenja bez osuđivanja, jer u okolini u kojoj su svi trudni ili imaju djecu nije baš najpopularnije pričati kako želiš biti neplodna :D
Samo naprijed. Može se uredno imati ispunjen i plodan život i bez djece. Podržavam pravo na takvu odluku. Čak sam u određenom dijelu života i sama bila sklona takvoj odluci. Ako si potpuno sigurna da se nećeš predomisliti, pitaj liječnika u kojeg imaš povjerenja, čisto da vidiš koje mogućnosti su na raspolaganju.
Ja neki dan dolazim po moju u svlacionu nakon treninga i taman je cujem kako ponosno govori kako je njena mama starijaA vec sam blize brojci 45 nego 40. I imam dijete u vrticu. I definitivno nisam najstarija mama ni u vrticu ni u skoli... I najbitnije - ne planiram umrijeti za 15 godina, tad samo planiram izvaditi trecu Mirenu da mi se ne "zalomi" Penzija (ako ikakva) mi ionako ne gine jos 25g, pa ak drzava misli da mogu raditi jos toliko onda valjda mogu i djecu uzdrzavati... Cak sam upravo uzela stambeni kredit na 25g, eto i banka vjeruje da necu skoro odapeti
![]()
Posljednje uređivanje od sillyme : 20.04.2017. at 07:20