Pokazuje rezultate 1 do 50 od 279

Tema: ne želim djecu uopće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mene je moja mama rodila sa 39. Čini mi se da je većina zdravih žena normalno plodna u toj dobi. Nešto niže nego u 20ima, ali ipak plodna. Logiku oko opuštenosti ne razumijem. Ja sam bila opuštena, vrlo vrlo, i dogodila mi se dva djeteta. Opuštenost vodi k manjoj opreznosti. Je li moguće da se radi o tome da ipak želiš djecu, ali si nećeš priznati? Znam da pitanje možda izgleda bezobrazno na prvu, ali mislim da je kod mene bila slična stvar na sceni. Ponavljala sam da ne želim djecu nipošto, a onda sam dvaput triput nakon seksa bez zaštite, a bez trudnoće zamišljeno zaključila da sam vjerojatno sterilna i čudno sam se osjećala u vezi toga. Osjećaj kao da si nešto izgubila, a ne znaš što.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Je li moguće da se radi o tome da ipak želiš djecu, ali si nećeš priznati? Znam da pitanje možda izgleda bezobrazno na prvu, ali mislim da je kod mene bila slična stvar na sceni. Ponavljala sam da ne želim djecu nipošto, a onda sam dvaput triput nakon seksa bez zaštite, a bez trudnoće zamišljeno zaključila da sam vjerojatno sterilna i čudno sam se osjećala u vezi toga. Osjećaj kao da si nešto izgubila, a ne znaš što.
    nope, nipošto, ježim se pomisli na trudnoću i djecu općenito. meni je to najveći horor koji bi si mogla zamisliti - da imam trbuh do zuba i da mi se tijelo promijeni i svašta nešto još gore od toga. osim toga, pretpostavljam da si ti bila s mužem (ili budućim mužem) kad si imala taj seks bez zaštite, ja nemam muža, samo sam u vezi ali niti živimo zajedno ni ništa, nemam nikakav "poriv" stvarati obitelj da se tako izrazim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •