Da se upišem na donji dio liste, danas mi je 1.dc
Dobro jutro svima![]()
Da se upišem na donji dio liste, danas mi je 1.dc
Dobro jutro svima![]()
Kad bi barem bila u krivu, ali 40dc je stvarno visok dc...a tebi je samo zadnja kasnila, koliko pamtim ove prethodne su bile ujednačene. Neka dijete bude ono sa šetim čulom
Zvat ću sad sveti duh da dobijem okvirnu sliku za kad naručuju i onda Petrovu jer bih htjela, naravno, da nalazi budu do početka šestog gotovi.
I provjerit ću je li ima radi aparat.
November, ti u druge vode. Rasipamo se... i neki sastaju na drugim temama.
A onda i na trudničku! Dobro, ja sam tek u fazi početne pretrage. Ali ostat ću trudna ovaj mjesec, hahaha
Dojim. Znam da je moguće. AKo se ispostavi da je to (ali znaš da sam imala spontani), bit ću jedna od rijetkih koja ima tu besplatnu kontracepciju, haha
dominikslatki, dobrodošla!
Točekica odlično ohrabrenje!
Ne znam zašto sam si zapilila da ce to bit problem, mozda zato sto jos uvijek doji punom parom svako malo..koliko je tvoj cicao?
Sarasvati mislis da bi prolaktin mogao biti problem? Znam kad je frendica imala visok prolaktin da nije ni imala M ili pak jako jako oskudno. Mislim da on stopira M
Cure,
ako mi možete reći, pogotovo vi koje ste prošle hsg, jel normalno da me još uvijek boli sve dolje?
Prošlo je tjedan dana, isprva me nije ništa bolilo, a jučer i danas me baš dolje grči, žiga, pritisak mi je, i leda me bole. Čak sam pišnula lh da nebi slučajno bila O, al nije, mada je crta dosta tamna.
Luda sam!
November - ja sam isla na rtg hsg i bolilo me taj dan i jos cca 2 dana iza toga. Ali mislim da ne bi trebalo duže :/
Držim ti fige u postupku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moja M jako je uranila.. Stigla u nedjelju. Sutra pišite 5 dc
November, a da nisi T? da je O bila prošli petak, sad bi taman bila implantacija. Dal su ti i inaće Lh trakice bile tamne pred M. Ja znam da su neke cure tako skužile da su T i prije nego što su imale II na testu za T.
Ma nema šanse.Uopće ni ne pomišljam da sam trudna. Ne uz vodeći folikul na lijevom jajniku i uz začepljen lijevi jajovod.
Znam da sam jednom probala trakicu nakon o i bila je gotovo nevidljiva.
Zar implantacija ima ovakve simptome?
Btw, sutra idemo mm i ja vaditi krv za još neke nalaze, a klomifeni su već spremni i mogu mirno čekati m. Još malo i idemoooo![]()
Cikio je do 3,5 god. Ja sam dojila i tokom cijele T i tandem do njegovih 3,5. On je imao alergiju na kravlje mlijeko i baš je u trenutku moje T prohodavao pa je trošio puno goriva(ja nisam mogla tolko kalorija pojesti kolko je on trošio).
Prolaktin može ometati ovulaciju. Da li ti je gin utvrdio uredan ciklus? Možda da mjeriš bazalnu jedan mjesec pa da vidiš imaš li O.
Tocekica - nisam bila kod gina od 6 mj nakon poroda sad idem za mjesec dana pa cemo vidjet sta ce mi rec.
Ovulaciju nisam nikako utvrđivala do sad ni temp ni lh. Ali osjetim svaki ciklus na sredini bas neke bolove , sto mi je novost jer prije trudnoće nisam nista osjećala. Ne znam dal je moguće da ovulacija počne nakon poroda bolit.
Jel imao tko takav slucaj?
oh od sve muke neznam tko je sta pisao, ..
ali ovako evo ovo je drugi ciklus da mi kasni, inace dolazi na 32dc, nikad nije kasnila ali ovo je vec previse...neznam stpo se dogodilo...previse stresa možda...jos nije dosla...
Novembar novi plan, nije ni taj los...bitno da se nesto dogada
Dominikslatki dobro dosla,
sarasavati daj boze da je ona u pravu,
ostale curke sto drugo nego ugodna vecer, nemogu tipkati previse
pala sam i ljevi zglob mi je natekao, smotana sam s jednom rukom...
Dobro jutro! Kavica i čaj spremni. Nivana, jesi li išla slikati zglob?
jutro, hvala na kavici.,nisam isla slikati..mislim da nije nista strasno, mogu micati prstima..hehee samo sto je malkoc nateklo, evo drzim zaledite sardine da me lade.......![]()
i dalje od M nistaaaaaaaaaaaaaa
Moja ima 3 godine i 2 mjeseca i još bi ona, a meni je jos uvijek ok.
Ne bi trebalo imati veze, ali ja sam možda baš ta kod koje ima. Uskoro ćemo vidjeti.
dominikslatki, moji ciklusi su uredni, 28-29 dana. Sve po ps-u, imala sam jedan spontani prije osam mjeseci. Koliko je tvoje dijete staro?
Ne želim ništa ufuravati u simptome, ali me tvoj pad podsjetio na moju ranu trudnoću. Ja sam samo spavala, sve zaboravljala i bila savršeno smotana.
Dobro jutro, ja imam skuhani crni čaj s mlijekom - nudim i to!
eto samo da prijavim 1.dc
Sarasvati- ima godinu i 3 mj. Nece tako brzo prestat sisat a niti ju ne mislim odvikavat nikakvim metodama, jednostavno nemam srca. A nadam se da ce nam uspjet unatoč tome.. bas me zanima sta ce ti doc rec. Kad ideš?
Nivana baš mi je žao, imala sam dobar osjećaj za tebe! Bit će idući mjesec!
Mene još dolje žiga, malo s lijeve malo s desne strane, pa malo po sredini.
Po strašnim sam stresom, valjda me tek sad puca u što ulazim i kako će to sve ispasti, jutros sam MM rekla neponovljivo ružne stvari, on je jadan samo sjedio i nije me ni gledao (što je dobro jer kad me gleda znači da me uzima za ozbiljno).
Treba mi kava, treba mi čaša vina, treba mi godišnji, treba mi masaža...
Nivana, to što možeš micati prstima ne znači niš. Moja mala je slomila ruku kod zgloba i mogla je normalno micati prstima, okretati dlan i držati stvari s tom rukom. Bolilo ju je samo pri dodiru na jednom jestu, ali niš strašno. Dr je mislila da je ruka samo natučena, ali tražila je konzultaciju kirurga za svaki slučaj...i slika je pokazala lom.
Dan svima!
Nivana, žao mi je zbog minusa
November, što bismo mi bez naših muževa. Kako bi ti rekao moj bivši doktor: "Sve je u redu. Opusti se. Važno je ne biti pod stresom". A ja sam si uvijek mislila - Da je sve stvar stresa, odavno bih već bila trudna. Psmtr... Isto je govorio mojoj prijateljici nakon 2 propala IVF-a. Srećom, treći je uspio. Znači, bio je u pravu
Dominikslatki, dobrodošla![]()
Pozdrav svima
Dominikslatki, dobrodošla!
Nivana, nadam se da je s rukom sve ok.
Ajme ives!! Uljepšala si mi dan! Čestitam ti od srca na bebici!! Kako si, jel uživate?? Puno puta si mi bila u mislima i stvarno sam vesela sto si se javila s pojačanjem u rukama!
Da, eto mene natrag, vidjet ćemo kako će ic
Cure hvala na dobrodošlici![]()
♥ lista za: 05.05.2017.♥
(ne)čekalice:
Odbrojavalice:
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutroooo! Kavicaaaa!
Nivana, Vlatka, Šiškice grlimmmm!
Dominik dobro dòšla! Jedino sam ja ovdje od stare ekipe.
Jutro, hvala na kavi. Simptomi za danas: cike su mi se zaokružile, od jučer imam neku neodređenu zamantanost (kao da će me svaki čas početi boljeti glava). Prije neki dan sam imala grčeve, i imam gusti bijeli iscjedak, kao kremu. Spottinga nemama (imala sam ga od 10-14 DC uz obilan eggwhite i bolove, zapravo sam eggwhite je bio s tračcima krvi). Ne vjerujem da sam T (nije bilo XXX u plodnim danima jer sam bila bolesna). Vjerujem da ću dobiti M 26 ili 27 DC.
Posljednje uređivanje od tocekica : 05.05.2017. at 08:34
Hvala ti mila![]()
Na pdfu roditelji andjela sam napisala zasto me nije bilo tako dugo. Ali bas mi je falilo nase drustvance.. vratila sam se i nikad veselija jer vidim da su skoro sve curke ostvarile svoje zelje.
Super sam. Odlicno smo se uhodale i ako bi mi svako djete bilo takvo odmah bi se oducila za jos 5.![]()
U pocetku je bilo svega.. ne prospavanih noci i grcevi su nas dugo mucili..ali to je sve proslo i bas nam je sad milina. Ali koliko vidim sad nam krecu zubici.. pa cemo vidjet kako ce taj period proci, kako ti i tvoj bomboncic?
Super mi je kako se vec vraca stara ekipa po nove plusice ^^ bas mi vas je gust pratit.
Mami nasa , kakva je situacija kod tebe? Nisam isto dugo pratila.
Posljednje uređivanje od Ives000 : 05.05.2017. at 11:27
Ives, pročitala sam tvoju priču, ne znam šta ti rec osim prestrašno sto žena sve prolazi, i sama sam skoro izgubila ovu bebicu tako da mi je prestrašno to sve, i jako me strah iduće trudnoće, ali samo pozitivno. Ne moraju sve trudnoce biti jednake , i to je ono čime si blokiram crne misli odmah!
Prvo treba Ostat trudan hahahhah, korak po korak
Moja curka je isto dobro hvala Bogu, i nas još uvijek zubi muče, 15,5 mj i samo 5 kom (malo off), nis ne spavamo već godinu dana
Druge curke, vidim da je vikend krenuo, mirno je tu nešto![]()
Dobro jutro evo i od mene kavica. Konacno nam je sunce se pojavilo.
MM ima operaciju bruha 22.5. tako da smo malo u tom filmu. Ali kako je bio kod urologa zbog bruha odmah je napravio spermiogram i sve pet. Nevjetojatno kako ie odmah bolje volje. Musku ego. Znaci izgleda da sam ja ovdje problem odnosno mojr godine. Nisam se jos odlucila sta dalje jet sam uzela pauzu od svega. Da malo ohladim glavu.
A sta je novoga? Jel imamo kakav novi plusic?
♥ lista za: 06.05.2017.♥
(ne)čekalice:
Odbrojavalice:
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Ives, Dominik kod nas oboje malo štekamo, bit će kako mora biti. Ako mam Bog da ok, ako ne i to je ok, vjerovatno postoji dobar razlog.
Nadam se da uživate, ja idem s posla.
♥ lista za: 07.05.2017.♥
(ne)čekalice:
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Jutroo, kavica!
Ovdje je baš pusto, neka, nadam se da ste uživali jučer u divnom danu.
Točekice dobro nam došla u gornji dom! Nadamo se +!
Jutrohvala na kavici,
Vikendom je uvijek neko zatišje
Jutro!
Vikendom imamo manje vremena nego na poslu![]()
Dobro jutro, cureKod mene je isto tako vikendom, iako nikako da pocnem raditi pa mi je svaki dan vikend:/
Meni se maloprije srusila polica s knjigama. Nakon pocetnog trtanja, sretna sam sto je udarilo mene, a ne dijete (nije nista strasno, al za malu osobu bi bilo strasno).
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Evo i ja se pridružujem kavici!
MonaLi čestitam na trudnoći! Kako se osjećaš?
Sarasvati .. onda me bas zanima kakav će bit nalaz prolaktina, tj nadam se da se da ga nećeš ni Morat Radit , neka ovo bude dobitan ciklus!
Mami, hvala. Ali niš od mene ovaj ciklus. pišnula 10iu test i negativan je.
Pozdrav! Rucak se kuha, mali odmaraju i malo tipkam.
Tocekica, taj 10iu je jako osjetljiv?A ja htjela napisati da je konacno netko u ljubicicama!
Dominikslatki, i ja tako nekako mislim da bi bilo najbolje, haha. Ali sad me vec i zanima nalaz, haha
Dominikslatki - hvala tioperirana sam nedavno pa se oporavljam jos ali sto se trudnoće tiče sam ok, jos nemam neke simptome prepoznatljive. U cetvrtak idemo na UZV pa cekamo srčeko
Tocekica -koji ti je dpo?
Posljednje uređivanje od MonaLi : 07.05.2017. at 14:12
mona, ne znam koji mi je dan dpo, dobila sam spotting i eggwhite 9-10 dc tak da sam računala na raniju O. Sara, to je test koji možeš pišnuti 4 dana prije očekivane. Klasićni imaju 25 iu.
Jutro,hvala na kavici...ja hocu...
Samo da podsjetim da sam ja i nakon pozitivnog clear blua pisnula kineza od 10miu koji je bio negativan i u ljekarni kupila onu isto samo trakicu koja je isto bila negativna i to 5 dana nakon ocekivane M. Tako da saljem vibrice da je mozda samo koncentracija hcga jos premala...![]()
Giovi, hvala na vibricama. Nisam pišnula kineza ili trakicu već pravi test. Vidim da mi je progesteron pao, počela spottingirati i imala sam nesanicu...tak da sutra ili prekosutra ću opet biti na početku. Nabavit ću za sljedeći ciklus trakice za LH i preseed lubrikant.
Jutro cure. Tocekice hvala na kavici. Zao mi je zbog minusa i spottinga. Mene zanima kakav je to lubrikant?
Mona sretno na prvom pregledu.
Giovi kako si ti? Kako se osjecas u trudnoci? Pisi nam malo...![]()
Vibram vam svima za plusice.