-
Osoblje foruma
Meni psi , macke , zlatne ribice... nisu u kategoriji moje djece, mojih roditelja ili mene osobno. Oni su mi ljubimci. Niti cu psa koji ima problema sa srcem odvesti na transplantaciju srca ( nego samo dati lijekove koji ce mu olaksati stanje) , niti ce moj brat svog 15 godina strog pudla odvesti na operaciju mrene oka jer jednostavno nema nekoliko tisuca eura za tako nesto.
Da li kastracija i sterlizacija nosi rizik? Naravno da nosi, kao i svaki operativni zahvat. Da li nosi dobrobit zivotinji osim sto vlasniku smanjuje gnjavazu ? Statisticki vjerojatno nosi vecu dobrobit od mogucih kasnih komplikacija. Da li se mjenja karakter zivotinje? Rekla bih da se mjenja, ali za obitelji ili pojedica koji zele kucnog ljubimca mjenja se na bolje ( zivotinja je mirnija, privrzenija , zadrzava se oko kuce i ne ide za zovom prirode).
Meni , hvala lijepo, ne trebaju tvrdoglavi kucni ljubimci koji zahtjevaju eksta angaziranje u svakom smislu da bi ispunili svoje kapacitete. Za takve vrste izazova sam dobila vlastitu ljudsku djecu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma