Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Vracanje bebe na dojku i mlijeka?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rhiannon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Kaae, hvala sto si odvojila vrijeme za mene. Javila mi je prijateljica danas da mogu nazvati savjetnice za dojenje tako da cu ih nazvati sutra. Da, radi se o konfuziji bradavice. Prvi put kada sam joj dala bocicu jedan dan (kada je imala tjedan dana) sam ju uspjela vratiti, a drugi put (po preporuci doktora) nazalost nisam pa sam iz tog razloga nastavila s bocicom jer jede sve vece kolicine. Metodom prsta se nije nista postizalo jer joj je i to ocito drugacije od dojke. Izdajalicu imam Medelinu elektricnu, single pump.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj Rhiannon prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae, hvala sto si odvojila vrijeme za mene. Javila mi je prijateljica danas da mogu nazvati savjetnice za dojenje tako da cu ih nazvati sutra. Da, radi se o konfuziji bradavice. Prvi put kada sam joj dala bocicu jedan dan (kada je imala tjedan dana) sam ju uspjela vratiti, a drugi put (po preporuci doktora) nazalost nisam pa sam iz tog razloga nastavila s bocicom jer jede sve vece kolicine. Metodom prsta se nije nista postizalo jer joj je i to ocito drugacije od dojke. Izdajalicu imam Medelinu elektricnu, single pump.
    Puno hvala cure sa savjetima i iskustvima, pomažete i nama drugima na taj način <3

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •